Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Myśląca 26 lat

Prawda o ludziach z kafeterii

Polecane posty

Gość Myśląca 26 lat

Śmieci na Kafeterii- zbieranina idiotów obraża kogo popadnie, bredzi o seksie farmazony, zakłada bzdurne prowokacyjne tematy i myśli, że jest zabawna i inteligentna. Szkoda mi was, ludzie- przyłażę tu raz na jakiś czas i widzę waszą głupotę- a wy myślicie, podszywacze, prowokatorzy, że jesteście błyskotliwi???? Te wszystkie kołdory, artefakty, kamechy, bazienki- ludzie... .A do tego dewoci i podszywacze... ci to już dno dna.

Gość umią
od bazienki mi wara jedyna normalna na tym forum

Gość gimli
i ty na samym dnie z nami

Gość jak na razie to ty
wszystkich obraziłaś. A moja kultura nie pozwoli mi na odpłacenie ci tym samym - i nazwanie śmieciem - niestety.

Gość kosmopolitaneja wsza łonowa
nie żadna wara bo bazienka ma ryj jak żaba stara poza tym wyrażała się w tępy sposob po smierci prezydenta. w kilka godzin po tym zajsciu w ogóle nie umiałą uszanować. to jakaś kosmopolitanska wsza

Gość umią
jak sie wyrażała/ ze nie lubi prezydenta/ wielkie mi rzeczy połowa ludzkosci go nienawidzła a teraz swietojebliwych udaja i płacza jakby sam Bóg im umarł połowa z was tu to zakłamańcy coby ukrzyzowali Kaczyńskiego a teraz wielki zal was bierze no co moze kłamie?

Gość PIERWSZ POLSKI SURFBAR,CZYLI
WITAM SERDECZNIE I ZAPRASZAM DO ZAPISU,BO NAPRAWDĘ WARTO:) PIERWSZY POLSKI SURFBAR!!! ZAPISZ SIĘ,A ZA CZAS SPĘDZONY PRZY KOMPUTERZE OD DZIŚ BĘDĄ CI PŁACIĆ,MIMO,ŻE NIC NIE BĘDZIESZ ROBIĆ!!! Jedynie będziesz musiał/a mieć włączone małe okieneczko na komputerze,które w niczym ci nie będzie przeszkadzać,a pieniądze będą się same zarabiać !!! http://twojatajemnica.orangespace.pl

:D:D:D ojej, właśnie rzuciłam kolejny brudny papierek na czysty chodnik forum kafeterii :(

Gość umią
bazia wjechali na ciebie bos na czarno napisała pomarańczy nikt nie pamieta ;(

Gość lu kia lka
I TO JEST PRAWDA O LUDZIACH KAFETERII ??? Czemu uogólniasz, można się tu spotkać z mądrymi wypowiedziami wielu osób. Oczywiście można tu spotkać przypadki skrajne, ale to jak wszędzie