Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pex

Czy Wawel podzieli Polaków?

Polecane posty

Gość pex

Niestety jestem przeciwniczką pogrzebu na Wawelu.Kaczynscy powinni zostac blisko rodziny, w Warszawie. Rodzina nawet nie bedzie mogła przyjsc na grob kiedy bedzie tego potrzebowala.

Gość gimli
powinni na wawelu jednak to prezydent

Gość wielki skandal
Taka jest decyzja Jarusia, który od zawsze cechował się megalomanią. Ani Kraków ani para prezydencka by sobie tego nie życzyła, jestem tego pewien.

Gość pewnie córka chciałaby mieć
grób rodziców blisko, gdzieś w Trójmieście ale jak widać nie ma nic do gadania z Wawelem przegięli

Gość meszugene unl
buahahahaha :) 🖐️

Gość maria 13
3 dni zgody i masz teraz podziały ale cóż ...wojna!

Gość nie podzieli bo juz sa
podzieleni na Polske normalna i na "Polske" rycha mira zbycha sawickiej niesiolowskich palikotow i innych

Gość GODBLESSPL
TO MANIPULACJA TVN POLACZ NIE SA AZ TAK GLUPI I ZAWISTNI KTOS TU CHCE NAMIESZAC MOZE WALESA ALBO TA HIENA TUSK

Gość ale dlaczego nie Wawel
nie rozumiem o co sie kłócicie?

Gość GODBLESSPL
TAM MIALO BYC POLACY NIE SA AZ TAK GLUPI

Gość a ja z innej beczki chce....
Wlanie uslyszalam w holenderskiej tv ze mama braci Kaczynskich nic nie wie o tym co sie stalo.Powiedzieli ze jest ciezko chora na serce,ze lezy w szpitalu i ze lekarze odradzili zeby jej cokolwiek mowic ze wzgledu na stan zdrowia.

Gość byfta
to wstyd i przerost formy nad treścią z tym WAWELEM, jakby to był papież nasz to rozumiem, ale KACZYŃSKI? a co on takiego zrobił? przez 4 lata był prezydentem, którego 3/4 POLSKI się wstydziło i nikt się nie chciał przyznać że na niego głosował!!! teraz wszyscy go kochają - bo zmarł tragicznie...... KACZOROWSKIEMU BY SIĘ BARDZIEJ NALEŻAŁO, WALENTYNOWICZ, BISKUPOWI, ale nie jemu. Ludzie nie dajmy się zwariować, zróbmy coś , to jest nasz WAWEL, nasz KRAJ nie ich!!! piszmy jakieś petycje, zbierajmy podpisy czy coś, ma ktoś jakiś pomysł? błagam NIE DAJMY SIĘ PROWADZIĆ JAK BARANY !!!!!! BAŁAAAGAAAAM!

Gość pex
Jestem z Krakowa i z tego co słysze wokól ludzie nie chca by ył tutaj pochowany. u mnie w pracy nikt nie był za. Ani jedna osoba. Nie rozumiem kompletnie dlaczego TUTAJ> Trumny maja byc przywiezione pociagiem w niedziele.Kaczynscy beda pochowani w Krypcie Piłsudskiego czyli przy wyjściu. Mysle,ze sami by tego nie chcieli.Ani prezydent ani jego zona.

Gość wielki skandal
Wawel to miejsce dla wielce zasłuzonych, dla figur historycznych. Pochowamy tam teraz każdego prezydenta, a co. Sikorski przewraca się w grobie.

Gość pex
byfta prawda jest taka,ze mamy gówno do powiedzenia!

Gość Kasia Czewa
Ludzie opanujcie sie!!! zalujecie mu Krakowa?????? Ja sie nie wstydze powiedziec ze na niego glosowalam, jestescie wszyscy zalosni. Nalezy mu sie pochowek na wawelu obok tablicy pamiatkowej poleglych w katyniu. Jezeli tak chca nslezy to uszanowac.

Gość pex
Kasia, raczej,jesli tak chce...wiadomo kto

Gość lilllkaa
JA UWAZAM ZE TO JAKAS MANIPULACJA TUSKA NIE WIERZE ZEBY POLACY BYLI AZ TAK BEZMYŚLI PUŚCI I ZAWISTNI NIE WIERZE!!!

18:47 [zgłoś do usunięcia] wielki skandal Wawel to miejsce dla wielce zasłuzonych, dla figur historycznych. Pochowamy tam teraz każdego prezydenta, a co. Sikorski przewraca się w grobie. Sikorski od swojej śmierci przewrócił się w grobie nie raz pomyśl (o ile nie jesteś ateistą) co teraz czuje Prezydent i Pierwsza Dama obserwując z góry jak sprawa ich pochówku zamienia się w batalię polityczną Ona jest prawdopodobnie zniesmaczona On rozumie brata ale jest mu głupio bo uważa że nie zasłużył na to

Gość wielki skandal
Jestem ateistą, owszem. Ale mnie nie obchodzi co oni czują, mnie obchodzi to,że Wawel to spadek narodu, a pchanie tam Kaczyńskich dosłownie za tragiczną śmierc jest conajmniej niepoważne. A do tej co mówi, ze to manipulacja Tuska - i kogo ty nazywasz zawistnym, wypowiadając się tak o Polakach?

Gość ja to myślę że to TUSK
wymyślił ten Wawel żeby podzielić Polaków! Bo on widzi że my jesteśmy teraz zjednoczeni i on się boi tego!

Gość wielki skandal
A ja myślę, że jesteś paranoiczką. Zupełnie nie mam pojęcia czemu Tuska posądzasz o coś takiego. Skąd się bierze wasza nienawiśc, ludzie? Przecież wystarczy trochę logiki, nikt nie musi po nikim jechac.

Gość pex
Co Wy z tym Tuskiem? Z tego co czytam na forach to wychodzi na to,ze on jest Antychrystem,zdrajca a moze i nawet samym Lucyferem :O

Gość wielki skandal
Ja czytając odnoszę wrażenie, że dla nich Tusk to Hitler+Stalin w jednej osobie, nie wiem skąd się coś takiego bierze, bo nawet dzieci po podstawówce nie mają takich dziwnych pomysłów :o

Gość upssss
a nie uważacie ,że przesadzaja z feta i kosztami..już tyle nieboszczyki się wylatały , Mery nawet w Moskwie była to jeszcze pociągiem do Krakowa? a te 21 armat to czym z W-wy przewiozą? bo juz były przygotowane

Gość pex
własnie mnie zastanawia czemu pociagiem???

Gość londyn11111
A MYSLICIE ze krolowie ktorzy tak spoczywaja maja niewiadomo jakei zaslugi? a myslicie ze Pilsuddskiego oceniano super pozytwnie? To byl NASZ PREZYDENT czy wam sie podoba czy nie!!! Zginal tragicznie,paradoksalne jego smierc zwrocila uwage swiata na ten Katyn sprzed 70 lat! Mieszkam za granica i wiele razy juz bylem pytany co sie stalo 70 lat temu! Chporzy jestescie Ci ktorzy mowicie ze Jarek tak chcial! Widzieliscie jego twarz! Czlowiek traci brata blizniaka,traci czesc siebie! matka ciezko chora w szpitalu nic nie wie o tragedi! Niech spoczywa na Wawelu! Nic nikomu do tego! To byl PREZyDENT!