Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pex

Czy Wawel podzieli Polaków?

Polecane posty

ludzi jacy wy jesteście pogrzani :O prezydent, głowa państwa, który dodatkowo zginął na służbie jak najbardziej zasługuje na pochówek na wawelu. czy wy zawsze musicie wymyślać sobie jakieś durne problemy?

Gość a niech tam będzie
zobaczymy co będzie za pół roku...

Gość e-cinka
nie podoba mi sie pomysl Wawelu jak wielu moim znajomym-jestem z Wawy,uwazam ze powinni spoczac na Powazkach w Warszawie ,tu spedzili wiele lat....ewentualnie na Pomorzu przy rodzinie....ale coz jak ma byc inaczej to tudno nie bede sobie tym glowy zaprzatac czy siac zamet.....szkoda ,ze Krakusy takie sa ostre :(

Gość 3ZUZIA
a własnie zdziwiona jestem ze Warszawa pozwolila zabrac sobie prezydenta..hmnnn przeciez on był tez prezydentem Wawy

Gość pex
dlaczego znowu zniknęły posty z tego topiku? Wczoraj dzialo sie to samo,zniknelo kilka postów dotyczącyh tragedii :O

Gość maria 13
dziwne,że Warszawa oddała prezydenta, skoro go tak niby kocha? powinni zrobić referendum..

jesteście ludzie bardzo prymitywni. Wstyd !!!!! Protestujących pod Kurią komuchów można by jakoś zrozumieć bo oni by widzieli tam miejsce dla Jaruzela. Ale czy wy wszyscy to marksiści ???? Czy tylko niedouczeni ???

Gość a mnie to niezmiernie wali
i o co ten cały szum? ja nie lubie kaczora, a jakoś mam w dupie gdzie będzie leżał. to tylko zwykłe miejsce, jak każde inne. dajcie sobie spokój z obciachowymi kłótniami.

Gość co z was za pustaki
same debile!

Gość maria 13
Czy Prezydent Lech Kaczyński powinien zostać pochowany na Wawelu? TAK (28)11%11% NIE (219)89%89% NIE!!!!! NIE!!!! PO TYSIĄCKROĆ NIE!!!!

Gość malsal
ludzie dajcie spokój martwcie sie wlasnym pochówkiem a nie cudzym, co was to obchodzi?

Gość Wstyd i jeszcze raz wtyd
Wstyd i jeszcze raz wtyd Niech sie wreszcie opanuja !!! Sledze wiadomosci poza Polska , co podaje telewizja. Wpierw wspolczucie, szok, pieknie mowli o Polsce i jej historii. Podziwiano za solidarnosc. A teraz pokazuja tych zbutowanych I nie ma slowa o pochwalach , szok i cisza nikt tego nie moze zrozumiec . Mnie znajomi pytaja o co im chodzi ??? Podobno tragedie uszlachetniaja, a z was robia hamow. A prywatnie uwazam ze Kaczynski na Wawel zasluzyl. Poswiecil swoje zycie dla ojczyzny. Co za kraj, co nie potrzebuje wojny, bo sami sie wytepia.

Gość po śmierci Papieża
władza pokazała jakegoś zakonnika- donosiciela. Scenariusz sie powtarza byle skłócić ludzi. Dziel i rządź.

Gość sdfsdgsdhdfhdn
za przeproszeniem gó....no mnie obchodzi co sobie jacyś obcokrajowcy myśla o polakach protestujących przeciwko pochowaniu kaczyńskiego na wawelu, nic nie wiedzą o Polsec, pewnie niektorzy dopiero ostatnio dowiedzieli się gdzie ona jest..... nie ich sprawa..... ale obchodzi mnie to co chorzy pisowczycy wyrabiają, to są idioci i dobrze że niektórym chce się protestowac przeciw ich kretyńskim pomysłom