Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mandzia30

Niepokojący kolor wód płodowych - AMNIOPUNKCJA

Polecane posty

Gość mandzia30

Witam, jestem w 4 m-cu ciąży. Dzisiaj miałam robiona amniopunkcję. Pobrane do badania wody miały ciemny kolory a z tego co wyczytałam powinny być jasne. Co to może oznaczać? Miał ktoś tak? Bardzo się boję...

Gość mandzia30
Badanie robił mi nie mój lekarz. Usłyszałam, że takie być nie powinny ale póki co mamy poczekać na wynik badania...

Gość mandzia30
papierosów nie palę

Poczekaj na wyniki badań i oczywiście napisz na forum co i jak...nie denerwuj się tylko bo to szkodzi Tobie i dziecku. Powodzenia. 3maj się :)

Witaj. Jakiego dokładnie koloru były wody? Ja miałam amniopunkcje w połowie marca. Wody koloru herbaty, a myślałam, że będą jak woda. Wynik odebrany w zeszłym tygodniu prawidłowy. Zdrowy chłopak. Trzeci 8-).

to nie szkodzi.....to w Polsce?boze jaki ten narod jest nieprzecietnie szukajacy problemow.....nawet sie nie przejmuj

Gość taka ta czarna
moje wody przy pobraniu tez były koloru słabej herbaty

Gość Eva2999
Ja miałam robioną amniopunkcje tydzień temu moje wody były takie jak dziewczyny opisują czyli kolor słabej herbaty usłyszałam jak lekarz mówił do pielęgniarki,że ładny kolor wód,ale nic sie nie martw bo dzidziuś pewnie zdrowy, a kolor wód każda z nas może miec inny...pozdrawiam

Gość Mon

Ja dziś miałam AM, wody brunatne....

Kolor spowodowany starą krwią, 2 tyg. temu dostałam krwotoku z powodu łożyska nisko ulożonego...