Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość hgjjh g hghsh ghhhhh

matka kaczyńskich nic nie wie !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Polecane posty

Gość hgjjh g hghsh ghhhhh

debil, nic nie wie i nieswiadomie byla na lotniskuw niedziele i dzisiaj...ach kretynstwo sie szerzy

Gość umią
może jej powiesz?

Gość gimli
już każdy to wie że Jadzi nie powiedzieli

Gość sory bejbe ale
w sumie to Jareczek może robić za Lecha jak będzie trzeba

Gość kasiek94
niedziw sie ze nic niewie bo ma chore serce:( wiem tylko ze ciagle pyta swojego syna jarka czy wrocił Lech ehh jakie to zycie jest niesprawiedliwe:(

Gość nie była na lotnisku
bo leży od paru tygodni na ojomie kretynko

Gość ewa p p
ta kobieta jest bardzo chora zbyt chora na taki szok bądźcie rzecz zwyczajnie ludźmi...

Gość ale wy to macie problemy
wow tepe kurwy z was

Gość safjkajfkj
WITAM SERDECZNIE I ZAPRASZAM DO ZAPISU,BO NAPRAWDĘ WARTO:) PIERWSZY POLSKI SURFBAR!!! ZAPISZ SIĘ,A ZA CZAS SPĘDZONY PRZY KOMPUTERZE OD DZIŚ BĘDĄ CI PŁACIĆ,MIMO,ŻE NIC NIE BĘDZIESZ ROBIĆ!!! Jedynie będziesz musiał/a mieć włączone małe okieneczko na komputerze,które w niczym ci nie będzie przeszkadzać,a pieniądze będą się same zarabiać !!! http://twojatajemnica.orangespace.pl

Gość sz,aza,a,aa,as
matko jakie debilne spoileczenstwo ty Bombarda nei wiesz jak matka Kaczynskich wyglada ze pierdolisz ze ona byla na lotnisku? Glupia jestes ? ona lezy na OIOM w szpitalu

Gość kiiiiinnnnnnnnnnnga
no wlasnei Bombarda czy ty jestes glupia? przeciez tam nei bylo matki Kaczynskich moim zdaniem pownien ja Jarek poinformowac bo ejdnak na pogrzebie powinna byc

a wy oczywiscie nie macie innych problemów, nie....kazda okazja dobra to knucia spekulacji i do gadania, do obgadywnia ect Sensacja to sensacja, zal mi was

Gość kasiek94
uspokojcie sie ludziska!!!! bez sensu sie klocic o to !! Bobarda ona ma racje matka kaczynskich jest w szpitalu na Oiomie ma chore serce ...musialas sie pomilic z inna babka podobna do niej! ale to nie ona:(

Gość kiiiiinnnnnnnnnnnga
sorry Bombarda tu akurat jest stwierdzona prawda a ty taka debilka jestes ze nawet nei wiesz jak mama Kaczynskich wyglada zenua

moze i tak, ale i tak uwazam ze gonia za sensacjami zamiast sie uspokoic i skupic na tym co naprawde ważne..zreszta wali mnie czy to coss pomaranczowe mi ubliza czy nie, naczytalam sie dzisiaj tylu bzdur ze sie znieczulilam

skoro uwazasz Kinga, że inteligencje wyraza wiedza jak wyglada matka Kaczyńskich to fajnie masz...sorry.

Gość kiiiiinnnnnnnnnnnga
wiesz ineligentny czlowiek nei wymadrza sie jak nie zna podstawowych faktow a ty to anpewno ineluigentna nie jestes pewnie kafe to jedyne twojezalosne zycie super ze sie zaczernilas ale musisz byc ineligetna ja pierdole

Gość zn ów cię widziałam
Powinni jej powiedziec...bo to starsza osoba jest i ona ceni sobie OSTATNIE POZEGNANIE...jak nie powiedzą..ta kobieta umrze...ale na zawał.. z żalu..że nie był na pogrzebie syna..! bedzie żal..i rozpacz, że zataili!!! zbyt dobrze znam starsze osoby....lepiej jej delikatnie powiedziec...mamusiu..w zyciu bywa róznie..dzis sie z kims witasz ale czasem juz nie mozesz drugi raz podac dłoni...bo nie wrócił... i ona sobie usiwadomi..tak na spokojnie.. dobrze radzę a relacje z pogrzebu bedzie mogła obejrzec na laptopie tv itp... ona na pewno tez ma jakies relacje z synem..niepozałatwiane..musza sobie cos powiedziec, wybaczyc itp samo to, że się tak dopytuje...o niego..matki serca i kobiecej intucji nie oszukacie..

Gość Pani Bovary
Dzisiaj tez o niej myslałam. Jak ona to przyjmie wogóle. Przecież kiedyś muszą jej powiedzieć. POza tym ona na pewno cos czuje. Skoro byli co chwile w szpitalu a teraz nagle ich nie ma od tylu dni to co nie pyta sie? Ani telefonu ani wizyty??? Jesli nie wie oficjalnie to w duchu wie to na pewno. Moja babcia miala wylew i jej siostra zaraz po niej, ale najpierw zmarła siostra. Przez kilka dni babcia o nia pytała bo przeciez caly czas przychodzila. WIedziala o tym i sama powiedziala w koncu. Niedlugo pozniej byly razem. Takie rzeczy sie czuje...

Gość zn ów cię widziałam
niecfh jej podadzą melisse do picia 2 torebki..żadne prochy bo to szkodzi.. i powiedzą... nie umrze...popłacze się...a umrze prędzej z żalu..że na pogrzebie nie była..itp..