Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zestresowanaa

Niebezpieczny petting

Polecane posty

Gość zestresowanaa

Wiem, że ten temat był na pewno wałkowany z 1000 razy... Ale niestety mimo przeczytaniu wielu z nich nadal się boję i strasznie stresuję. Mam 17 lat a mój chłopak 19 . Od 2 m-cy uprawiamy petting. Chodzi o to, że 3 dni temu "bawiliśmy się razem". Dotykałam ręką i ustami jego członka. Nie miał wytrysku. Tylko trochę tej bezbarwnej wydzieliny na penisie. Nie dotykał "siebie"...tzn prawie. Raz złapał się za trzon penisa i ruszał w dół i w górę... Do tego nie wiem czy czasem nie dotknęłam swoją ręką jego ręki. Po tym wszystkim nie chciałam aby mnie dotykał "tam" bo bałam się, że coś się przeniesie. Ale on jest uparty i włożył potem na chwile palec u ręki do środka "mojego miesca". Cały czas straszniee się stresuję, że mogę zajść w ciążę. Tak jest za każdym razem. Mam wrażenie że boli mnie brzuch u dołu, na piersiach pojawiają się żyłki itp.Pewnie pomyślicie że jestem nienormalna . Z resztą... mój chłopak mówi że to jest praktycznie niemożliwe żebym mogła zajść ale ja jednak nadal panikuję. Chce mi sie płakać i w kółko mysle o tym że zmarnuje sobie życie. Jak myślicie...? Jestem w ciąży...? ; /

Gość madona09
plemniki zyja tylko chwile, wiec napewno nie jestes w ciazy skoro z reki na reke itd. wiec waptie

Gość zestresowanaa
Właśnie ja słyszałam że żyją ok 3 dni a w pochwie nawet 7.

Gość macie wszyscy glowy w dupie
zyja 3 dni???a to ciekawe a to niby w jakim srodowisu???

Gość zestresowanaa
Nie wiem. To w takim razie ile mogą żyć takie przeniesione na dłoni? Parę minut?