Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

awila

Dlaczego nie Powązki ?

Polecane posty

Czy Prezydent Kaczyński z małżonką bardziej zasłużyli na Wawel , niż Kardynał Wyszyński, czy Czesław Miłosz???. Biskupie Dziwisz więcej rozsądku niż poddaństwa :o

Gość wielki skandal
Zasłużyli bo zginęli w katastrofie :D🖐️ Skandal.

Gość ku*wa co za debileeee
ludzie zgineli w katastrofie, glowa panstwa z żoną a ci się zastanawiają czy zasługuja na pochowanie w krakowie!!! ZYGAM NA WAS POPAPRANCY

Gość zasluzyli bo takich
lizydupow KK jeszcze chyba nie bylo.Profanacja Wawelu 😠

niech sobie leża w Krakowie, nawet na księżycu ale na Wawelu??? no i co powie pilot wycieczki dzieciom na Wawelu- że czym sie Polsce przysłużyli? co takiego epokowego dla kraju zrobili? zginęli w katastrofie? taka zasługa? ZGROZA

🖐️ Żeli jestem bardzo zniesmaczona, pomysłem pochówku na Wawelu! Gdzie pochowają następnych prezydentów -też na Wawelu ?

tak, zasłużyli :O w ogóle co to za kalkulacje: "ci bardziej zasłużyli, a ci mniej". to jest po prostu niesmaczne.

Gość nie zginłą sam
może pochowajmy razem z nim jeszcze załogę samolotu i całą resztę? w końcu też umarli na służbie. jako prezydent wybitny nie był, to że zginął w wypadku coś zmienia? Geremek też zginął...

w przeciwieństwie do do załogi i innych pasażerów oprócz Kaczorowskiego był prezydentem :O dalibyście spokój, zachowujecie się jakby wam to jakoś urągało :O a za pół roku i tak zapomnicie i będziecie mieli to w dupie

ok..to czym sobie zasłużył na Wawel...wszystkich Prezydentów powinni ta chować...Ewa33 masz rację..ciekawe co powiedzą właśnie dzieciom ..jaki bohater tu leży.

To Ty masz jajecznice zamiast mózgu, bo nic nie rozumiesz...tu nikt nie ma nic przeciwko śp,Prezydentowi, tylko chodzi o miejsce pochówku ..o ten pomysł..ale Ty tego nie najwidoczniej nie rozumiesz co to oznacza... Bardzo zle:o

Gość !!!!!!!!!!!!!LLLLL!!!!!!!!!!!!
to ty nie zrozumiałas co napisałam. nie napisałam przeciez,ze macie cos przeciwko prezydentowi. tylko robicie jak zwykle problem, bo musicie przeciez cos wymyslic, zawsze musi byc cos nie tak.

no co się dzieje??

zamieszki, ale to dopiero początek..hmmm...do niedzieli daleko a zresztą nie masz telewizora czy radia ?!

Powinni pochować ich na Powązkach. Dla warszawy się przysłużył. A tak różnej maści idioci już robią z tego sprawę polityczną. I to ma nas połączyć?

Gość 3ZUZIA
pisalam juz na innym topiku jestem z krk i jestem zaskoczona ze spoczna na wawelu, dlaczego Wawa dała sobie wyrwać prezydenta??

ja p*******, taka tragedia, żałoba narodowa, a ty się zastanawiasz co oprowadzający powie dzieciom :O nie no, to jest po prostu za******* argument!

Gość 3ZUZIA
nie mam nic przeciwko temu pomyslowi,ale jestem porostu w szoku,przeciez on spedzil polowe zycia w Warszawie

Gość 3ZUZIA
mysle ze on sam wraz z zona chcialby spoczac w Warszawie lub w sopocie

robicie z tego cyrk. po co jakies zamieszki itp? wwa dała sobie wyrwac prezydenta??? co to wogole jest??? a kto powiedzial,ze musi byc pochowany w wawie?? luuudzie c\zy to ma az takie znaczenie zeby robic taką afere??? dajcie im spokoj chociaz po smierci

3ZUZIA może i masz rację, ale kłocenie się o to, skaknie sobie do gardeł czy demonstracje są po prostu chamskie i niesmaczne

Gość 3ZUZIA
integral-ale ja nie mam nic przeciwko temu zeby spoczal na wawelu,naprawde,mam blisko,moze go kiedys odwiedze,tylko nie rozumiem dlaczego rodzina na to pozwolila,oni sa z daleka i juz nie beda ich odwiedzac tak czesto,o to mi chodzilo

Gość ale macie problemy
niech ich chowają gdzie chcą-nawet z krolami.....

Jak do tej pory to na Wawelu były chowane osoby wybitne i zasłużone...no ale historię można zmienić Shatyn właśnie podsłyszałam, że proponuja zastepczy pochówek, a potem mają sie zastanowić

Gość maria 13
Niestety jedna decyzja Jarosława Kaczyńskiego o pochowaniu brata na Wawelu zniweczyła wszystko to, co wniosła tragedia, która rozegrała się w Smoleńsku. Wszyscy wdawali się być pogodzeni ze sobą i sympatie polityczne wydawały się nie mieć znaczenia...ale tylko na 3 dni. Teraz Jarosław Kaczyński skłócił wszystkich od nowa, czy tego chciałby jego zmarły brat? Czy aby na pewno w Krakowie jest jego miejsce? Moim zdaniem nie, choć szanuję pamięć zmarłego Prezydenta.

Gość meszugene
buahahaha pisiory i ich pycha, chciałyby świnie do gwiazd :) 🖐️ )))