Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość never ever

najgorsze uczucie - bezsilność

Polecane posty

wiesz...uwierz mi ja też byłam w dłuuugim związku i to,że nie jesteśmy przekonani co do swoich decyzji i zastanawiamy się czy dobrze zrobiliśmy to norma...przecież każdy ma wątpliwości

Gość never ever
ja już walczyłam... już nie mam co zrobić. Tak mi ciężko :(

daj mu czas ,jeżeli cię kocha to wie gdzie cie szukać przypomnij mu czasem o sobie i tyle możesz zrobić wyszarpać go nie wyszarpiesz związać też raczej nie sceny płaczu też nie sa wskazane-nie poniżaj się

Gość do diabła....
Więc spotykaj się z nim raz na jakiś czas, zakładaj najlepsze ciuchy, rozmawiaj z nim miło i grzecznie poproś o pomoc w jakiś sprawach domowych lub zawodowych, uśmiechaj się do niego ale nie zlotnie tylko z grzeczności, pytaj co u niego iyd. poczekaj jeszcze, sama mówiłaś że go kochasz.

Gość never ever
właśnie dokładnie tak robię, ale to czekanie wykańcza mnie psychicznie, boje się, że i tak z tego nic nie będzie, a ja zostanę w stanie, z którego nie będę umiała wyjść

Gość do diabła....
Trudno radzić w takiej sytuacji, może powinnaś udać się do psychologa, on ma inne spojrzenie i napewno może pomóc!

Gość never ever
byłam już u psychologa, nie pomaga tyle lat spędziliśmy razem, a teraz nie możemy porozmawiać o nas, to boli :(

ehh...no tak bywa my na końcu tez już nie rozmawialiśmy właściwie to dłuuugo nie rozmawialiśmy może nie było o czym... sama musisz zdecydować chcesz zawalczyć i spotykać się z nim lub nie

Gość do diabła....
tylko czas leczy rany trzymaj się!

Gość never ever
chce z nim być, ale już nie mam pomysłu jak radzić sobie z tą sytuacją, ile czekać... życie bez niego to nie życie, to wegetacja...

Gość never ever
u mnie jest odwrotnie - im dłużej osobno, tym gorzej