Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość maja2323l

Czy tylko ja mam poczucie, że moje życie jest puste, a ja nic nie robię?

Polecane posty

Gość maja2323l

Jestem na ostatnim roku studiów licencjackich zaocznych, nie pracuję, nie mam chłopaka, praktycznie nie mam znajomych. Tylko tych na uczelni raz na 2 tygodnie i ludzi z osiedla na "cześć". Nie mam żadnej pasji (oprócz siedzenia na internecie, czytania książek i oglądania dvd). Jedyne, co mi wychodzi, to szkoła, jestem w pierwszej 5 na roku, ale tak poza tym otacza mnie pustka. Jak patrzę na koleżanki z liceum, które albo mają fajną pracę i masę znajomych albo założyły rodzinę to dziwnie się czuję. One mają jakiś sens w życiu, wstają rano z poczuciem, że mają wiele do zrobienia. A ja? Nie mam nic. Przez kilka miesięcy nie mogłam znaleźć pracy aż w końcu dałam sobie spokój na czas pisania pracy dyplomowej. Potem obrona i co dalej? Nie chcę już studiować, ale wtedy nie zostanie mi już nić.

Gość pinokio z metalu
mam podobnie, mnie zostala tylko praca w ktorej sie spelniam, mozemy sobie rece podac.

Jednym slowem dopadla Ciebie rutyna, wszystko sie z czasem ulozy, niczego nie przyspieszaj.

Gość maja2323l
To nie jest rutyna.. Rutyna byłaby, gdybym miała cokolwiek i gdyby mi się to nudziło. W moim przypadku jest tak, że nie mam nic.

Gość pinokio z metalu
trzymaj sie jakos, ja tez sie trzymam :*

Gość maja2323l
Ty masz przynajmniej pracę!

Ja też tak mam. Zero zainteresowań, mało znajomych (fobia społeczna), nie mam faceta, nie pracuję, studiuję dziennie, ale opuszczam większość zajęć i siedzę w domu cały czas. Wpadłam w depresję, niedługo zaczynam terapię u psychologa.

Gość pinokio z metalu
ale nie mam studiów, rzucilam je na 3 roku. za 2 lata planuje zaczac, ale juz zaocznie, bo nei chce tracic tej pracy. poza tym nie mam znajomych, jedyny czas jaki spedzam z ludzmi to czas spedzony w pracy, poza tym rzadko gdziekolwiek wychodze. mieszkam z rodzicami w dodatku.

Gość maja2323l
Szalony Kapelusznik ja też mam wrażenie, że ze mną jest coś nie tak (brak kontaktów z ludźmi) i powinnam iść do psychologa. pinokio popieram, jak studia to tylko zaoczne, ja za pół roku kończę licencjat i raczej nie bedę robić mgra (przynajmniej na razie). Chcę czegoś nowego, chcę iść do pracy.