Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość maja2323l

Co osiągnęliście w wieku 21- 23 lat?

Polecane posty

Gość maja2323l

Ja tylko tyle, że jestem na 3 roku studiów. A- zdałam jeszcze prawo jazdy :-P? A Wy?

Gość nie pojadę w tym roku na wakac
zaręczyłam się, dostałam na wymarzone (trudne) studia, na początku 23 roku życia wyszłam za mąż i zaszłam w ciążę :D Urodziłam tuż przed obroną :)))) Teraz mam dwójkę genialnych dzieci, doskonałego męża, pracę o której marzyłam od podstawówki. Ale ja stara jestem już. 27 lat w tym roku stuknie :((

Gość ja tylko tyle ,że
jestem na 2 roku studiów (prawa), no i wydałam kiedyś tomik wierszy ,ale to raczej nie osiagnięcie

Gość jem majonez co dzien rano
zjadłam 5 ton majonezu i tyle samo wys.ałam

Gość swoje mieszkanie w tym wieku
?? Skąd?

ja mam 22- w sumie rocznikowo 23. i jedynie co mam z zycia-to prawko(na samochod mnie nie stać), swoje mieszkanie- na kredyt ktory muszę splacać no i studia. natomiast w milosci totalna porazka.

Gość :((((((((((
to ja nieudaznikiem jestem :( jestem po lic z archeologii i na 1 roku grafiki skoncze studia majac lat 27.. mam milego chlopaka jestem przecietna uroda nic mnie nie wyroznia

Gość ja tylko tyle ,że
hmmm no i co jeszcze osiągnęłam... jeśli chodzi o życie osobiste to osiagnęłam wiele przelotnych znajomości i 5 związków z facetami teraz jestem z tym piątym i jak narazie jestem szczęśliwa ;) a i jeszcze miałam tytuł ,, najlepszej modelki" mojego miasta zapomniałam o tym :)

Gość a ja w wieku 24 lat mam prace,
narzyczonego,swoj samochod,za niedlugo kupie swoje mieszkanie i to wszystko za swoja kase,nikt mi nie pomagal,a ty pewnie tacy madrzy jestescie ale ktos kase pewnie wam na to dal

Gość jOannaDarrrk
Nic. III rok studiów...

Gość ja tylko tyle ,że
w sumie już bym mogla mieć go za męża bo pytal sie mnie delikatnie o to i wiem ,że chciałby już ślubu , ale ja chce się wyszaleć narazie ;

Gość jesli zajscie w ciąże to
osiągnięcie, to ma na koncie trzy takie osiągnięcia. Przyszły mi bardzo łatwo, tylko nózkami trochę poruszałam

Woow, ale szybko te śluby i mieszkania. Mi niedługo stuknie 21 lat, a dopiero będę na II roku studiów, a z narzeczonym zerwałam. Szczerze mówiąc, nie widzę końca studiów ani nie mam ochoty na jakieś poważne związki, więc chyba jestem w dupie.

Gość dfdffdfdfdfdfdf
misia123456 pewnie kupiłas je za ciezko zarobione pieniadze?? hahaha

Gość jak wam rodzice kupuja mieszka
nie to co to za osiągnięcie?

Gość ja w wieku 24 lat jestem
nałogowym onanistom, uzależniony od komputera, z nadwagą, nie uczę się, nie mam pracy, mieszkam z rodzicami, nie mam dziewczyny, jestem prawiczkiem... jednym słowem sukces życiowy

Gość ja tylko tyle ,że
a i nie wiem czy liczyć to jako osiagnięcie ,ale moglam być modelką ;) tylko ,że wtedy nie bardzo miałam na to czasu i rodzice mi zabronili (miałam 17 lat) więc nie zostałam :/

Gość nie pojadę w tym roku na wakac
samego "zajścia" w ciążę nie uważam za osiągnięcie.. Źle się wyraziłam. za osiągnięcie i to duże uważam donoszenie tych ciąż, urodzenie dzieci i to, że daję sobie radę z wychowaniem.

Gość jak wam rodzice kupuja mieszka
ta, jasne. W wieku 23 lat stać cie było na mieskzanie. Mhm. Pewnie.

Gość ja co prawda mam teraz 25 lat
ale w wieku 21 założyłam swoją firmę która do dziś istnieje, ponadto mam licencje pilota paralotni, studiuje nauki ścisłe i jakoś je ogarniam, prawo jazdy zdałam jak miałam 17, więc to się nie liczy, pracowałam jako wolontariuszka i chyba tyle :)

Gość no ja ma tak
prawo jazdy mam, tak to mam, prawo jazdy mam ale o tym już pisałem a no na trzecim roku studiów jestem, jestem tak ale nie wiem co to dalej będzie bo jakoś nie widzę swojej pracy inżynierskiej w różowych kolorach i w ogóle tego roku nie widzę jakoś no jeszcze uzależniony od onanizmu jestem, nie mam dziewczyny, jestem prawiczkiem, jestem nadal na garnuszku rodziców i to chyba tyle

Gość 22lata '''
ja mam rocznikowo 22 lata. jestem na 2 roku studiów(powinnam być na 3 ale zmieniałam kierunek, więc mam rok w plecy), studia nie jakieś tam moje wymarzone, bo nigdy do końca nie wiedziałam co chcę w życiu robić, dopiero zaczęłam robić prawko, nia mam mieszkania- mieszkam z rodzicami, nie mam pracy, bo studiuje dziennie, jestem pasożytem, gdyż żeruje nadal na rodzicach i nie mam swojej kasy. no nie ciekawie.

Gość 22lata '''
a, no jeszcze mam chłopaka- no jak mogłam zapomnieć, toż to mój największy skarb w całym tym moim życiu! ale narazie tylko chłopak- nie narzeczony, choć może to się wreszcie wkrótce zmieni.

Gość 22lata '''
Fajnie- z chęcią bym przybiła, ale kurcze przez dwa lata siedzenia na kafe nie nauczyłam sie nadal robić tych minek, kwiatków i innych, więc napiszę tylko- przybijam piąteczkę.