Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość halinka młynkowa

film ze Smoleńska. Jeszcze zanim przyjechała straż.tam nie ma mgły!!!

Polecane posty

Gość nie dajcie sie zwariowac
to nagranie z tel kom (oczyszczone, bo w wersji pierwotnej z ros TV bylo o wiele mniej wyrazne, jesli ogladaliscie zdjecia satelitarne, widac wyraznie, ze obok sa dzialki i droga, ludzie tam chodza normalnie! "strzaly" :/ a przy kominku z palacym sie mokrym drewnem siedzieliscie?

Gość dziękujezcalegosercaa
obejrzalam filmik i to jest straszne.... ajpier slychac pociag a pozniej te strzaly i SMIECH wyrazny SMIECH ruskich :o po 2 strzale sie smieja i to cala grupa :o :o a atrzaly sa w odstepach czasowych a pzreciez jak sie magazynek nagrzewa to powinna byc cala seria strzalow jeden po drugima tu z odstepami pojedyncze .....

Gość mogottenn
ie wierze w teorie spiskowa ale ludzie to zwierzeta z instynktem pzretrwania, zabijajacy za 50 gr a nawet bez zadnego powodu. a tu ammy silne emocje stres i wizje pojscia do pierdla na dluuuugie lata a wiezienie u ruskich to nie senatorium jak u nas. Rzad o tym wie ale nie chca skandalu wiec tuszuja, kreca wine zwalaja na pogode badz n naszych biednych pilotow. sluchajcie to wina kontrolerow z wiezy spieprzyli cos i przez ich nasz rzadowy samolot sie rozbil, ruskie sie pzrestraszyli wielkie emocje i strach pobiegli do wraku i zaczeli strzelac do osob ktore przezyly- na filmiku slychac, wszystko zmasakrowane wiec to ie problem zabrac np glowe, zeby zatuszowac sprawe zeby prawda nie wyszla na jaw. Ugasili samolot tych do ktorych nie mogli dotrzec utopili i teraz kreca i mataczą. ladaco mozesz kpic ale nie wiadomo jak bylo nie wierze ze nikt nie ocalal

Gość nie dajcie sie zwariowac
sluchajcie, wy wazcie troche slowa, bo sypiecie oskarzeniami jak z rekawa, a fakty jeszcze nie sa znane nakrecacie sie jeden przez drugiego, a w sumie jeden jazgot bazarowy zostaje :O

Gość wiedziałam że niektórzy ludzie
na kafeterii mają nierówno pod sufitem. Ale żeby aż tak?????? :-O

Gość garfieldowa
Oglądaliście kiedy "Katastrofy w przestworzach" - rekonstrukcje znanych katastrof lotniczych? Ja obejrzałam wiele odcinków. Nieprawdopodobne jest to, jak destrukcyjne może być uderzenie o ziemię, które wydaje się błahe. Też się nieraz dziwiłam, jak to możliwe, że upadek z tak małej wysokości zabił wszystkich na pokładzie. A jednak. Rządowy samolot prawdopodobnie leciał z bardzo dużą prędkością, bo pilot próbował jeszcze raz się poderwać, stąd samolot tak się rozpieprzył i dla mnie całkiem prawdopodobne jest, że właśnie wszyscy zginęli na miejscu. Wojna z Rosją będzie najprędzej przez takich jak wy, spiskujący. Więc może zajmijcie się czymś bardziej pożytecznym...

Gość slowo na dzis - Arystoteles
ladaco, nie ty jeden srasz we wlasne gniazdo, ale nie mierz innych swoja miara :O

Gość a najbardziej dziwna
jest sama kafeteria! :classic_cool:

Gość nie wiem czy zauwazyliscieww
ciekawa wypowiedź : Wypowiedź Ryszarda Drozdowicza z Laboratorium Aerodynamicznego Politechniki Szczecińskiej (ZUT) Jako pilot oceniam, że sugerowany w mediach błąd pilota jest mało prawdopodobny. Na podejściu do lądowania nie wykonuje się żadnych manewrów typu silne przechylenie lub nagłe zmiany prędkości. A takie silne przechylenie zauważyli świadkowie. Pilot wykonał dodatkowe kręgi nadlotniskowe, aby upewnić się co do warunków lądowania i na tej podstawie podjął uzasadnioną decyzję o lądowaniu. Nieprawdopodobne też jest, aby doświadczony pilot wraz z drugim pilotem pomylili się co do wzrokowej oceny wysokości, nawet w przypadku awarii przyrządów, która jest również nieprawdopodobna. Należy tutaj zauważyć, że mgła jest na ogół z prześwitami i przy dziennym świetle nie stanowi istotnej przeszkody do wzrokowej oceny warunków lądowania. Okoliczności wskazują jednak na poważną awarię lub celowe zablokowanie układu sterowania. Taką blokadę można celowo zamontować tak, aby uruchomiła się przy wypuszczeniu podwozia lub klap bezpośrednio na prostej przed lądowaniem. Przy blokadzie klap lub lotek na prostej katastrofa była nieunikniona, gdyż pilot nawet zwiększając nagle ciąg, nie był w stanie wyprowadzić mocno przechylonej ciężkiej maszyny, mając wysokość rzędu 50-100 m i prędkość rzędu 260 km/h. Ok a co powiecie o tzw. "cudach"??? samochód do kasacji, a ktoś wyszedł z zadrapaniem??? tak samo katastrofy samolotów- zdarza się , że ktoś pzreżył a wy od razu zakladacie ze wszysy zgineli :o :o

Gość a najbardziej dziwna
Zastanawiam się, skąd tu tyle specjalistów od katastrof, lotnictwa, balistyki i innych..... Dlaczego oni nie pracują w jakichś rządowych programach dot. bezpieczeństwa - tylko siedzą na forum! Przecież ta wiedza jest bezcenna!

Gość tak uważam
już nie ma filmu

Gość garfieldowa
Nie uważam się za speca. Ale obejrzałam dużo filmów dokumentalnych o katastrofach lotniczych i naprawdę takie rzeczy się zdarzają. A tu ludzie wypisują, że "to niemożliwe". Ktoś wyżej napisał o cudach - zdaje mi się, że ich istotą jest to, że niemal się nie zdarzają. Więc bardziej logicznym założeniem jest właśnie to, że wszyscy mogli zginąć.

Gość zapisaliście go???????????

Gość totakiesmutneiprzykre
usuneli film ze strzałami :o

Gość zapisaliście go???????????
kurcze, mam nadzieję, ze macie go an dysku!!!!!!!

nie :( niewygodne filmy bardzo szybko znikają :( cos jest na rzeczy :(

Gość garfieldowa
No faktycznie. A nie słyszeliście o tym, że nie wolno filmować na terenach wojskowych?

nie osmieszaj sie a lazic po terenach wojskowych to juz mozna??

Gość garfieldowa
Tego nie wiem. Wiem za to, że kiedyś mi skonfiskowano film z aparatu, jak fotografowałam budynek należący do wojska, obrośnięty pięknym winem. Ale podejść do niego można było i popatrzeć sobie też. Więc?...

Gość pedagogy
ma ktoś ten film i się podzieli????????

na tym filmie gada caly czas reportr i nic nie sluchac,

Gość głupstwa opowiadacie
nie słyszysz szumu samochodów, sygnału strażaków? mogłaś powiedzieć, że wolisz czyjeś chore przeróbki

Gość ogladam ten film setny raz
i nie widze zeby ktos sie ruszal. ta galaz za drzewem to tak jak ktos napisal galaz drzewa ktore jest tuz przy filmujacym. taka perspektywa sie zrobila i wyglada jakby bylo za drzewem w oddali.

Gość prosze Was o odpowiedz
jak sciagnac film z youtube ? w co kliknac ? mecze sie i nie potrafie .... 😭 pomozcie, prosze

0:39 tam coś JEST !!!!!!!!

Gość ogladam ten film setny raz
tam nic nie ma! przypatrzcie sie, to jets galazka z drzewa kolo filmujacego. a potem jakies piksele i takie tam. niczego podejrzanego.

Tak sobie czytam co tu piszecie, też nie mogę w to uwierzyć, w tą katastrofę, jestem głęboko w szoku. Ale powiem Wam, że spadając z taką prędkością i uderzając o ziemię ciało ludzkie może zostać na ziemi a kości wbić się mogą w ziemię do kilku metrów stąd mogą być problemy ze znalezieniem wszystkich ciał.

Gość prosze Was o odpowiedz
ja tez chce go sciagnac JAKKKKKKKK ??????? 😭 jak to sie robi ????? pomocy