Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość halinka młynkowa

film ze Smoleńska. Jeszcze zanim przyjechała straż.tam nie ma mgły!!!

Polecane posty

Gość to nie)
nie wierze jakie przeróbki ,naturalnie kręcony słychać jego oddech i jak są strzały przyspiesza ,pewnie sie boi a szczególnie widać zachowanie staruszka jak szybko sie obraca gdy słyszy strzał ,powiedziałabym że pomału ucieka

Gość matko kochanaa
Straszne są te strzały, ja też po drugim słyszę śmiech. Już sama nie wiem co o tym myśleć...

Gość prosze Was o odpowiedz
dzieki za pomoc rodacy :(

Gość noeeeeeeeeeeeeeeee
0:39 nie gałąź nie o to chodzi po prwej stronie pojawia sie postać!!! galaz po lewej postac po prawej sreszta tam zaznaczone gdzie i naprawde tam cos jest lub ktoś!!!!!!!!!!!

Gość ogladam ten film setny raz
to zrob screena i mi udowodnij!!! tam niczego nie ma!!! obraz ise rozmazuje, piksele wyskakuja i wam sie wydaje:/

Gość giutfiy
też tam nic nie widze niepokojącego, mgła jest tylko wysoko, jedynie te strzały... Powiedzieliby w końcu co się stało, napewno już wiedzą, tylko milczą, po co?

Gość JoVita 43
nie bardzo rozumiem o co chodzi w tych filmach ?, ze co kto i po co ma truć chemikaliami obywateli swojego kraju ?

Gość też bym wolała żeby
ludzie tam w tle to chodzi ktoś , ale z ruskich, taki amator jak ten co nagrał filmik nie przesadzajcie a druga sprawa - to nie mgła ale zasłona dymna...jest dużo gęstsza niż mgła szybko się pojawia i można ją rozgonić...

nikt tam nie chodzi!!! wmawiacie sobie

Gość garfieldowa
Też nie widzę żeby ktoś tam chodził czy się ruszał, chociaz obejrzałam już z 10 razy. A nawet jeśli - z tej strony facet z kamera podszedł, to dlaczego tam w głębi ktos nie może chodzić? Co w tym dziwnego?

Gość zróbcie zbliżenie
to wyraźnie zobaczycie, że tam chodzi M. Jackson!

Gość garfieldowa
LOL:-D Dobre:-)

Gość JoVita 43
napisz proszę w końcu ;-) po co to robią ??

Gość garfieldowa
Tak, tak, chemtrails były "modne" podczas afery ze świńską grypą, trochę się tego naoglądałam. Niezaleznie od tego czy to prawda - jaki to ma zawiązek? Czyżby Putin tez należał do masonerii, wespół z Obamą? :-p

Gość a co sądzicie o tym....
bo według ich teorii jest nas za dużo,a w roku 2012 ilość ludzi ma przekroczyć 7 miliardów, więc trzeba nas wytępić. tutaj jest o tym. http://www.youtube.com/watch?v=KfwM4W96Ay0

wspolczuje wam. musicie miec bardzo trudne zycie jesli wszedzie widzicie spiski, wszedzie dybia na wasze zycie

Gość garfieldowa
Onet podaje, że odnaleziono ciała dwóch osób, których nie było na liście pasażerów. Drodzy zwolennicy spisku - jakie macie na to wytłumaczenie? ;-)

Gość a co sądzicie o tym....
pewnie.przed II wojną było także wielu,którzy uważali że nie powinno nas się tępić,ale chyba ktoś ,,parę osób" spalił, chyba także w piecu, ale nie tylko.miał na imie Adolf...a sprzedawał mu wtedy ropę,dziadek Busha.

Gość manu-ela
A filmik już usunęli....

Gość koooooooooot
Chciałam tylko powiedziec,że film o którym mowicie jest n 100 % ze Smoleńska.Potwierdzone w tv.

Gość JAK ZGRAĆ TEN FILM???????????

Gość bo ten caly waweeel
a ja mysle ze ta galaź w 0:40 sekundzie to może ktoś daje znak z ocalałych resztkami sił?? bo wiatru żadnego nie ma a tu nagle się coś wyłąnia.... jak myślicie?

Do Tym tym razem to znowu ja. Nie wiem czy mogli poczekać do kolejnych wyborów czy ni- glupie trochę to Twoje tłumaczenie-mogli nie mogli licytacja bez sensu.Rzadko jest tak, że na tecy jest podanych tylu ludzi.Poza tym napisałam Rosja a nie Putin czy MIedwiediew mało jest fanatyków na tym świecie?Sami pisaliscie, że teren nie był przez wojsko chroniony więc o co Tobie w ogóle chodzi nie wiem.Bardzo nieudolnie próbujesz wytłumaczyć innym swoje teoria ale staraj sie może wreszcie mnie i innych przekonasz...może jakimś cudem Ci sie uda.Choć szczerze mówąc wątpię.A ggdzie Ty widzisz logikę w robieniu pozostałych zamachów na oczach całego świata.Właśnie o to chodzi w zamach aby był na oczach całego świata!!! Tak nierealne a jednak prawdziwe!!!!! Co do interesu wiele krajów miało interes pozbyć się tych ludzi ponieważ byli to ludzie którzy zwracali uwagę na to co dzieje się w kraju ...już nie miałbyś gdzie mieszkać.No chyba, że chciałbys pod kopytem innego karaju.Choć pewnie niektórzy by woleli.Przypominam też o różnego rodzaju złożach które mamy niewydobyte a na których niejeden chciałby położyć łapę.

o jezuuuu jak sie dobrze przypatrzycie to zobaczycie ze ta galaz sie nie rusza. kamerzysta sie rusza. a galaz jest od tego drzewa przy kamerzyscie a nie od tego w oddali!!!

Gość nie ma juz tego filmu
mi se otwieraja jakes inne, dajcie link dokladny raz jeszcze ok?

Gość JAK ZGRAĆ TEN FILM???????????

Gość hejjjtttt
nie wiem :(