Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość fgtrghtruyujyj

Barack Obama przyjedzie na pogrzeb!!! Trzeba wizy wprowadzić!!!

Polecane posty

Gość fgtrghtruyujyj

Wprowadzmy dla niego wizy! Niech zobaczy jak to jest - mieć pobrane odciski palców, formularze, kolejki, rozmowa z konsulem, który patrzy na ciebie jak na potencjalnego grabieżce ich dorobku narodowego.... :O

Gość fgtrghtruyujyj
chyba raczej - nie wpuścić

Gość jesteście rasistami

Gość Pora kupić banany
Duuuużo bananów :classic_cool:

Gość adwokat do spraw misiolandia
zamkniemy Go w zoo

Gość dddddddddddd123
No ktoś powinien przyjechać jak go uczcili. Ciekawe czy padną jakieś słowa wdzięczności czy w ogóle jakieś słowa nt tego, że senat USA wysoko ocenił sylwetkę Lecha Kaczyńskiego. nie wiedzieć czemu. To prywatnie bym sie zapytała Obamy - a przepraszam za co właściwie tak uznano Lecha Kaczyńskiego - bo jeszcze rozumiem wałesę ale kaczyńskiego? :(

Gość dddddddddddd123
Może za to, że był profesorem prawa Kaczyński? Niezwyczajnym? albo...niezwyklym? A jakimś tam był... a jego kariera aktorska? Zapomniana? :(

Gość i wysłać mu linka do kafe
tłumacza se pewnie sam znajdzie. A tak a propos: to nie wy tacy byliście oburzeni na Belgów że kpią z polskich spraw?

Gość dddddddddddd123
Wiecie co - w sumie był to polski Arnold Szwarceneger, ale obecnie zrobiła sie z tego lady Diana - chyba miejsce pobytu to samo. PIEKŁO :(

Gość dddddddddddd123
Wiecie co a ten Kaczorowski to co - w Londynie będzie leżał? Ten katyń to przez niego to słusznie tam padł, ale ten Kaczyński za co? I tyle w sumie. Nie zapominajcie o tym Kaczorowskim bo w sumie co - w Londynie jak będzie miał grób to jeszcze coś tam znaczycie, ale obok kaczki no to... nie wiem :(

Gość Gwarkowa Frela
a najlepiej przezuwac jedzenie i wypluc na miseczke i Mu podac tak jak to robia w Afryce tylko nie pamietam jak ta potrawa sie zwie

Gość szaaa szad
przeżuta mamba:classic_cool:

Gość Xyllos
barack będzie spał w baraku

Gość dddddddddddd123
jaka ta warszawa jest podżystana włeb słuchajcie - ile ja miałam czasu, żeby sobie ją przemyśleć kiedyś, a po latach... po latach dochodzę do wniosku, no nie wiem... że tam też się nie myśli mieszkaniem. Tylko pracą. A ja bym przysięgła kiedyś , że mieszkaniem. No ale teraz już bym miała wątpliwości. Jednak jedno jest pewne - na pewno nie szkołą. A to błąd bo w takim razie mieszkaniem. A jednak nie - no to są już głupsi niż ustawa przewiduje i tyle. A zresztą nie wiem. co to kogo obchodzi? :(

Gość dddddddddddd123
barak będzie spał w hotelu imienia Baraka Obamy - za uczczenie Lecha Kaczyńskiego. Albo w hotelu imienia Lecha Kaczyńskiego. gdzie będzie straszyć. jak w Windsorze.

Gość dddddddddddd123
gdzie będzie albo nie będzie straszyc. Ha - to już sobie trzeba wybrać.

Gość dddddddddddd123
Niech sobie mówię wam dalej zagrywają w tej warszawie ze światem - oni myślą że wszędzie jest takie chamstwo jak u nich. się USA obrazi i koniec. W końcu żaden polski prezydent nie był tak wysoko uczczony - gdzie coś w gazetach i mają was w zadku. I co im zrobicie? Szuje głupie prożydowskie, a na bombkę ich nie stac nawet :(

Gość dddddddddddd123
Jak go nie lubiliście to po co takie cyrki z pogrzebem. Państwo psycholi. Coś w tym jest. To już jest psycholstwo zbiorowe - to za to, że psychole wami rządzą. Zawsze jeszcze było, że co poseł to szurek, a teraz nic. Tworki nie istnieją. To Pan Bóg zrobi z was Tworki zbiorowe. A może tak nie jest? :(

Gość dddddddddddd123
Ja sie tak tylko zastanawiam kto przyjdzie na pogrzeb Andrzeja Wajdy i gdzie jego pochowają? Pod płotem? w tej Polsce jak ktoś coś robi to jest gupi, a nic nie robi - na pogrzebie miliony. No nie zazdroszczą mu bo umarł no ale wygląda to nieźle, nie? Tylko jaki w tym sens. Polski Majkel Dżekson - ale to zawsze jest piekło taki pogrzeb - ja tak myślę. A Piłsudki jak umarł? To co było słuchajcie. też tak? może garść wspomnień skoro to był drugi Piłsudski?

Gość dddddddddddd123
Majkel Dżekson lady diana wcześniej... życie się kołem toczy... i tyle :( A teraz Lech kaczynski... ale powinny lecieć filmy w elewwizji - Jacek i placek itepe. Nic z tego :( Czemu? :(