Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość niezwykły dar

Jasnowidzenie!!!

Polecane posty

Gość niezwykły dar

ostatnio jest niezła afera, apropos proroctw.. tutaj jasnowidz, którego przepowiednie kiedyś się sprawdzaly, jednak dziś wiemy, że ten dar pojawia się tylko co jakiś czas i tylko na chwilę: http://www.gp24.pl/apps/pbcs.dll/article?AID=/20100101/POMORZE/885380353 w tym wywiadzie mówi o Kaczyńskim, nie wspomina o jego śmierci, ale mówi o jego ponownej kandydaturze w wyborach... tutaj dziewczyna przepowiedziała żałobę narodową na kwiecień i lipiec: http://www.samosia.pl/pokaz/503487/niech_mi_ktos_do_cholery_uwierzy/ juz nie wypowiada się chyba w temacie, jednak wieje grozą... znacie jakieś przypadki przepowiedni, które się sprawdziły?

Gość niezwykły dar
ja osobiście np. mam ogromną intuicję, jak większość kobiet, po prostu czuje, że coś jest na rzeczy. np. wiem, że ktoś nie zdał matury, chociaż wyniki są tajne.. czasem po jakimś czasie, jak dobrze przeanalizuje różne sytuacje, to wiem, co się stanie.. natomiast fascynuje mnie jasnowidztwo. szczególnie Ojca Pio.. w naszych czasach też są ludzie z tym darem, może nie tak ogromnym.. ale ciekawią mnie ich proroctwa.

Gość sny mi mówią prawdę
Mi sny mówią co będzie, ale to nie jest tak w prost zawsze powiedziane. Ogólnie to przepowiedziałem sobie jak dobrze pamiętam: -skręcenie kostki -śmierć taty mojej koleżanki -śmierć własnego taty Ogólnie też mam dwa sny które rychło przewidują jakieś nieszczęście, ale one nie mówią w prost. Tyczy się to dwóch rzeczy , jak one się pojawiają to wtedy stresa mam przez parę dni, ale to jest tak że choćbym nie wiem co robił to i tak się nie uniknie tego co się stanie. Głupia sprawa. Nie wiem jak to jest, może to podświadomość stara się przekazać jakieś informacje które na jawie nie potrafię sobie uzmysłowić. W cuda nie wierzę.

Gość sny mi mówią prawdę
W sumie dodam, że u mnie w rodzinie dwie osoby mają coś takiego. Ale są one nie spokrewnione nawet. Więc nosze w sobie te geny z obu rodzin :P Zacznijcie się bać buuuu... :D

Zdolność ludzka do dopasowywania faktów po fakcie nie zna granic. Jasnowidze, wróżki, egzorcyści... co będzie dalej Wiedźmini? :D