Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość WARSZAWIE WSTYD ZA KRAKÓW

WARSZAWA PRZEPRASZA RESZTĘ POLSKI ZA KRAKÓW!!

Polecane posty

Gość cdarg
Na innym topie ktoś napisał że podawali w BBC a proteście, nie wiem ile w tym prawdy ale jutro to chyba wszystkie serwisy będą to nagłaśniać, garstka ludzi narobiła wstydu całemu narodowi :O

Gość to nie może byc prawda
Smok 33 z Krakowa Kaczynski nie byl pierwszym niekomunistycznym Prezydentem. Wybacz

Gość nie mam slow, przesada
czy chcą czy nie chcą nie ma teraz znaczenia, kretynie

Biskup Pieronek powiedzial,ze naród ma prawo głosu w tej sprawie,wiec sie tak nie pieńcie. Świat sie dowie,trudno. Od kiedy to tak dbacie żeby wizerunek Polski byl taki czysciutki jak łza??

i jeszcze ten twoj nick "do krzykaczow"- mow o sobie:o bo to ty popierasz krzykaczow, czyli protestujacych w okresie zaloby

Gość do autorki....
To chyba jednak prawda, że tvn to komercja i daje sobą sterować!!! Węszę spisek ... i chyba mam rację. Złośliwcy (politycy), którzy musieli się wstrzymać w trakcie żałoby od złych komentarzy dotyczących prezydenta (im, przecież nie wypada, bo żaden wyborca nie zagłosuje) wymyślili sposób na aferę!!

nie chodzi nawet o wstyd przed swiatem, ale o to ze ci kretyni zachowuja sie nieludzko

do nie mam słow----- sama jestem przeciwniczka chowania Kaczynskiego na Wawelu,ale nie poszlabym drzec mordy pod kurie bo co to da. Wyjdzie tylko wiesniactwo. Trudno stało sie tak,jutro pewnie tez beda tam drzec mordy. To dmokratyczny kraj i wyrazaja swoje zdanie.Nikt im nie zabroni.

"To dmokratyczny kraj i wyrazaja swoje zdanie.Nikt im nie zabroni." a właśnie że zabroni, gdyż prawo nakazuje uszanować żałobę narodową, a oni urządzając demontrację właśnie pokazują brak szacunku, ponadto władzy należy się szacunek - patrz pkt pierwszy 🖐️

Gość mala22lb
Cholerni buntownicy. Nad niczym nie przystaną i się nie zastanowią. Tyle ludzi zgineło, a tym głupoty w głowie. Co za różnica król czy prezydent? Głowa państwa to głowa państwa, a czy się nazywa król czy prezydent bez różnicy. Wstyd mi za was potwory bez serca! Zero szacunku dla elity państwa, ich rodzin i zwykłych ludzi, którzy to przeżywają.

Gość djdjdhjhjhjhdj
to co w Krakowie się stało to jest tylko nieprzewidziany efekt błędnej decyzji

"To dmokratyczny kraj i wyrazaja swoje zdanie.Nikt im nie zabroni." a właśnie że zabroni, gdyż prawo nakazuje uszanować żałobę narodową, a oni urządzając demontrację właśnie pokazują brak szacunku, ponadto władzy należy się szacunek - patrz pkt pierwszy" Toż to zbrodnia? Dlaczego policja ich nie zamknęla?:O

Gość filo z off
Też nie jestem zwolennikiem chowania przezydenckiej pary na Wawelu bo to niezaslużona promocja dla tego prowinjonalnego dziś miasteczka. Madre Krakusy jak Jego Eminencja St. Dziwisz to rozumieją i doceniją. Bardziej zadufani w sobie jak JE bp. Pierścionek stroją fochy. Uważam że pochowek powinien byc w Warszawie!

mala22lb watpie by te potwory bez serca to czytały :P

Gość filo z off
Pieronek miało być ;)

Gość dfgxhcljkvbnm
taki kurwa wstyd!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! jak tak mozna!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1 trzeba miec popierdolone we łbie..

Gość djdjdhjhjhjhdj
Kraków to Kraków a Warszawa to Warszawa Prezydent zawsze się kojarzył z Wa-wą

"to nie może byc prawda "To dmokratyczny kraj i wyrazaja swoje zdanie.Nikt im nie zabroni." a właśnie że zabroni, gdyż prawo nakazuje uszanować żałobę narodową, a oni urządzając demontrację właśnie pokazują brak szacunku, ponadto władzy należy się szacunek - patrz pkt pierwszy" Toż to zbrodnia? Dlaczego policja ich nie zamknęla?" nie zbrodnia a wykroczenie za które można dostać mandat :O

Pierścionek HAHAHAHHAHAHAHHA :D:D:D HAHAHAH TO MNIE ROZBAWIŁAŚ :D:D:D:D

"http://wiadomosci.onet.pl/150452 ,21,2,pokaz.html jak widze te ryje to mi sie rzygac chce wy ch*je zaj**ane , pie**olone " dfgxhcljkvbnm piękny tekst. Jest żałoba a Ty sie wyrazasz jak najgorszy (napisze w twoim języku byś zrozumiał ) chuj.

Gość dfgxhcljkvbnm
krakowiacki kurwa jebane!!!!!!!!!!!!!!! sral na was pies🖐️ stare babym ropuchy glupie siwe kurwy:o🖐️tak mnie to wkurwilo ze mam ochote was wyzbijac

Gość taka o
czytaja ale chodzi o to ze ten kto nie z krakowa nie zrozumie czym jest Wawel dla mieszkancow

00:31 [zgłoś do usunięcia] to nie może byc prawda Smok 33 z Krakowa Kaczynski nie byl pierwszym niekomunistycznym Prezydentem. Wybacz" Po 1989 roku niestety był. Nie znasz historii swojego kraju. Wstyd !!!!!!!!!!

Gość odczynnik psi
Prosze patrzec - oto przykład dobrze wychowanego, najprawdopodobniej wyborcę PiSu :D🖐️

" to nie może byc prawda Smok 33 z Krakowa Kaczynski nie byl pierwszym niekomunistycznym Prezydentem. Wybacz" Po 1989 roku niestety był. Nie znasz historii swojego kraju. Wstyd !!!!!!!!!!" Drogi Smoku 33 z Krakowa, jestem historykiem z wyksztalcenia,wiec nie zarzucaj mi,ze nie znam historii naszego kraju. Pokaż mi w którym miejscu napisałes,ze chodzi Ci o prezydentów po 89 r.? Pomysl zanim obrazisz kogos.

Gość djdjdhjhjhjhdj
nie jestem z Krakowa ale znam mentalność tego miasta i rozumiem to że mogą się nie zgadzać z tym pochówkiem Co nie oznacza że zrobili dobrze z tym protestem