Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość WARSZAWIE WSTYD ZA KRAKÓW

WARSZAWA PRZEPRASZA RESZTĘ POLSKI ZA KRAKÓW!!

Polecane posty

"odczynnik psi Prosze patrzec - oto przykład dobrze wychowanego, najprawdopodobniej wyborcę PiSu " śmiem stwierdzić, że raczej wszechpolak albo pełowiec 🖐️

dokladnie. nie zgadzać się to jedno a robić protest który z góry wiadomo że nic nie da , w żałobę, w takiej formie to drugie. nikt nie zarzuca tym ludziom że mają odmienne zdanie w sprawie pochowania Kaczyńskiego na wawelu ale o to że wyszli na ulice z tymi kartkami żenującymi...

14.04.2010] 00:53 [zgłoś do usunięcia] to nie może byc prawda " to nie może byc prawda Smok 33 z Krakowa Kaczynski nie byl pierwszym niekomunistycznym Prezydentem. Wybacz" Po 1989 roku niestety był. Nie znasz historii swojego kraju. Wstyd !!!!!!!!!!" Drogi Smoku 33 z Krakowa, jestem historykiem z wyksztalcenia,wiec nie zarzucaj mi,ze nie znam historii naszego kraju. Pokaż mi w którym miejscu napisałes,ze chodzi Ci o prezydentów po 89 r.? Pomysl zanim obrazisz kogos." Sorry. Za niedoprecyzowanie. :O

toteż właśnie o to i mi chodzi. wolałabym osobiście Warszawę, uważam, że tu żył, tu był prezydentem, nie powiem, zaskoczył mnie ten Wawel. ale szanować należy wolę rodziny i żałobę. taki wstyd na cały świat, mój Boże, taki straszny wstyd... :(

Gość to nie może byc prawda
Smok 33 z Krakowa juz sie nie gniewam :P

WARSZAWIE WSTYD ZA KRAKÓW jeszcze nie raz bedziesz sie wstydził i za moje miasto (Kraków) i za swoje i za cala Polske,

Gość popieram protestujacych
ci co spoczeli na wawelu zostawili swoja spuscizne w postaci wierszy zmiany biegu historii a kaczynski co? corke ktora sie hajta z lewica ogarnijcie sie a nie pie**olicie bez sensu ze nie wypada o tym mowic

Wstyd to za żydowskie media , które tych kretynów pokazują. na pewno większość to jakieś wiejskie kmioty, które się do Krakowa sprowadziły i udają mieszczuchów. Warszawa przecież też ma swoich przyjezdnych wiochmenów. :O

Sorry...rzygać mi sie chce jak pomyśle o tym że oddycham tym samym powietrzem co ci protestujący. KURWA!!!! gdzie ja żyję??? z kim??? PORAŻKAAAAAAAAAA!!!!

Gość Cala Polska wstdzi sie za
Krakowiakow, wstyd na caly swiat. Jak maja nas widziec, przy takiej tragedi, takie nieporozumienia w kraju. Ludzie odali zycie za ojczyzne, nastepny walczy o pamiec dla bohaterow polskich. A Polacy sie kluca gdzie bedzie pochowany. Nic dodac nic ujac. Co niektorym robiac przyjemnosc, bo sie beda cieszyc. Czy ci Polscy oficerowie zgineli za taka Polske !!! gdzie czlowiek, czlowiekowi wilkiem. Opamietajcie sie i nie osmieszajcie reszty kraju.

@to nie może byc prawda wiem :O i nie raz tak jest :O ale ze względu na okoliczności ta sytuacja wyjątkowo mnie zbulwersowała :O a Kaczyński co po sobie zostawił? więcej, niż by chcieli widzieć przeciwni jemu krzykacze 🖐️

Gość djdjdhjhjhjhdj
media pokazały swoje, bardziej żałośni od tych protestujących

Gość mala22lb
Masakra jacy ludzi są zawistni! Nie dość nieszczęścia jak na jeden tydzień. Trzeba jeszcze kraj ośmieszać jakimiś protestami? Nie potrafię tego zrozumieć, że ludzie w takiej chwili nie potrafią pomyśleć o tym, że zgineło 96 osób, tylko dalej drążą politykę. A ty co napisałeś cz napisałaś o Marcie Kaczyńskiej i jej małżeństwie to już w ogóle wstyd! Co cię to obchodzi za kogo ta dziewczyna wyszła. Ona nie zajmuje się polityką, a miłość to miłość

Gość popieram protestujacych
"a Kaczyński co po sobie zostawił? więcej, niż by chcieli widzieć przeciwni jemu krzykacze " Takimi ogolnikami to kazdy moze , szczegoły prosze. Gdzie sa drugie Chiny ? bo narazie to 13 % bezrobocia co za kwasniewskiego bylo 8%

01:01 [zgłoś do usunięcia] popieram protestujacych ci co spoczeli na wawelu zostawili swoja spuscizne w postaci wierszy zmiany biegu historii a kaczynski co? corke ktora sie hajta z lewica ogarnijcie sie a nie pie**olicie bez sensu ze nie wypada o tym mowic" Człowieku weź się huknij w mózgownicę. Jaką spuściznę ??? Chyba tą klozetową. Ludzie nie róbcie wiochy. Dlatego z was się nabijają zagranica i nie szanują bo jesteście taka wiochą. A Profesor Kaczyński próbował przywrócić godność temu narodowi co mu się częściowo udało i za to go szanuje i miejsce na Wawelu należy mu się jak "psu kość" . Ciekawe jakby Bolek Wałęsa czy Olek Kwaśniewski wykitował to czy taki Obama raczyłby się tu pofatygować ... Świat go docenił a we własnym kraju rodowici wiochmani go obrażają. :O

DO Cala Polska wstdzi sie za--- prosze Cie, to,ze ta cholota tam protestowala,nie oznacza,ze mamy sie wstydzic tylko za nich. Przeciwnikami pochowku na Wawelu nie sa tylko krakowianie .Wszyscy o tym gadaja cala Polska i jak widac nie wszyscy sie wypowiadaja cenzuralnie na ten temat. To tylko swiadczy o nas-Polakach. WARSZAWIE WSTYD ZA KRAKÓW rozumiem,ze Cie to zbulwersowalao,jak uslyszalam o tym,ze maja zamiar sie zebrac,to pomyslalam,ze to tylko pogrózki. Gdyby media to olalay i nie naglosnily nie byloby żenuły. Po cholere wlepiac z tego foty na glowne strony z wiadomosciami. Komus nie przeszkadza to,ze beda sie z nas smiali.

14.04.2010] 01:09 [zgłoś do usunięcia] popieram protestujacych "a Kaczyński co po sobie zostawił? więcej, niż by chcieli widzieć przeciwni jemu krzykacze " Takimi ogolnikami to kazdy moze , szczegoły prosze. Gdzie sa drugie Chiny ? bo narazie to 13 % bezrobocia co za kwasniewskiego bylo 8% " Nie dość że wiochman to jeszcze nie posiadasz wykształcenia. To że w Polsce jest 13 % bezrobocia to zasługa Donka Tuska a nie Kaczyńskiego. To Tusk miał rządzić choć od trzech lat tylko administruje i pierdzi w stołek. :O

Gość Kwachu na prezydenta
napiszmy petycje do rzady by zmienic konstytucje i niech Olek trzeci raz startuje. Oł jeeeeeeeeeeeeeeeee. to pisalam ja,jego zonka:P

"Nie dość że wiochman to jeszcze nie posiadasz wykształcenia. To że w Polsce jest 13 % bezrobocia to zasługa Donka Tuska a nie Kaczyńskiego. To Tusk miał rządzić choć od trzech lat tylko administruje i pierdzi w stołek" za to akurat odpowiadają wszystkie rządy od 89r o spadku po komunie nie wspomne.