Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jezzzzóssssss

Zdajecie sobie sprawę, że jestesmy pokoleniem ogromnych zmian i wydarzeń?

Polecane posty

Gość jezzzzóssssss

to wydarzenie ludzie za kilka, kilkadziesiat lat beda wspominac tak jak teraz wspomina się choćby wojnę czy odzyskanie niepodległości. dzieciaki beda sie uczyc o tym z podręczników, a my będziemy pokoleniem na ktorego oczach płonęły wieże WTC, wybuchła wojna w Iraku i Afganistanie, umarł (i zyl) Polski Papież, na naszych oczach rozbił się samolot rządowy pod Smoleńskiem, z 96 ważnymi osobistościami na pokładzie. nie wiem, czy jestem dumna z tego ze zyje w takich czasach, chyba nie chcialabym poraz kolejny obudzic sie w ktorys sobotni poranek i uslyszec od rodziców, że prezydent, pierwsza dama i 90 innych ludzi zginelo w katastrofie samolotu...nie chcialabym znow przezywac ten pierwszej mysli "co teraz bedzie z moim krajem"...to byl chyba jeden z najgorszych poranków w moim zyciu. podobnie bylo z WTC, tylko ze wtedy mialam 15 lat i nie dotyczylo to mojego kraju, ale to bylo chyba peirwsze wieksze wydarzenie w moim zyciu o ktorym trąbiono non stop. przykro mi, ze najwieksze tragedie XXI wieku dzieją się za mojego zycia :(

Gość banda zaklamanych idiotow
tak zmiany juz widac - np debile spod krakowa :( to smutne:(

Gość dosisiena
już tam zaraz wybuchnie :o ludzie 💤

Gość jezzzzóssssss
debile spod krakowa to mi akurat powiewają. nie bedzie III WŚ, nie wierze w to. Beda sie dziac rozne dziwne rzeczy, ale nie bedzie zadnej wojny miedzy cywilizowanymi panstwami, za duzo by to wszystkich kosztowało.

Gość WARSZAWIE WSTYD ZA KRAKÓW
wojny może i nie, ale kolejny rozbiór jeśli my jako naród się nie ogarniemy :O

Moja babcia mawiała, że nie trzeba żadnej wojny...ludzie sami się pozabijają z nienawiści, zawiści, podłości i zazdrości.

Gość jezzzzóssssss
no to III WŚ w takim razie trwa juz dobrych 20 lat, wiec nic nam nie grozi :P

Gość banda zaklamanych idiotow
jezóss - tylko te debile kiedyś będą rządzic tym krajem :(

Gość awrrrrr
jezzzzóssssss może zamiast tak patetycznie pierdolić,może byś trochę pomyślał resztkami rozumu,czemu tak się stało.Dlaczego tylu ważnych dla państwa ludzi,w tym całe dowództwo wojska leciało jednym samolotem,to jest skandal dopiero i zwykła głupota,pół świata się z tego smieje!

Lecieli jednym samolotem, nie wiem co w tym dziwnego? Urzędują za zwyczaj w jednym budynku, sejm się nazywa. Jak grzmotną by tam boening z terrorystami na pokładzie też będzie durne pytania zadawać, czemu byli w jednym budynku? Oczywiście zamach terrorystyczny jest mniej prawdopodobny jak katastrofa lotnicza. Nie w tym rzecz.