Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość fdfdfdfdfd

i co by tu zrobić ???? POmocy

Polecane posty

Gość fdfdfdfdfd

Witam postaram się pisać krótko i do rzeczy . Sytuacja wygląda tak jestem ze swoim facetem 6 lat poznaliśmy się jak byliśmy bardzo młodzi .pragnę abyśmy kiedyś stworzyli rodzinę ale tu zaczynają się schody .mam problem z zapomnieniem tego co było chodzi ogółem o te sprawy które mnie zraniły nie nie było zdrady ale jak z boku patrzę to niektóre sytuacje wydają się bez znaczenia ale nadal bolą za każdym razem jak jest źle często mam żal co było kiedyś wiem wiem bezsensu ale co tu zrobić żeby zapomnieć wiem że jak nie zapomnę to dalej będzie ciężko już sobie z tym nie radzę .może ktoś wie co czuje????

Gość fdfdfdfdfd
To podziel sie tą wiedzą ze mną

Gość fdfdfdfdfd
?????????????????????

Gość ughiiiczka
Niewiem co masz robic ze swoim zyciem, ale wiem jedno: zacznij robic kropki w zdaniach po sie nie mozna doczytac!!!

Gość fdfdfdfdfd
Oj śpieszyłam się jak pisałam. Ale nie wydaje mi się żeby to utrudniło zrozumienie o co mi chodzi.

ja mam żal do faceta ze zanim się poznaliśmy był zaręczony bzdura, nie można mieć żalu o takie coś, ale zawsze jak ma gorsze chwile albo facet mnie zdenerwuje, to do mnie wraca i nie mogę przeżyć że chciał się żenić z inną wiem że to totalna głupota, jednak to wraca Czy u Ciebie to podobnie?

Gość fdfdfdfdfd
Tak u mnie jest dokładnie to samo niestety . Co prawda powodów jest parę chociażby np to że jak go potrzebowałam to nie miał czasu bo koledzy itp. U nas jest troszkę bardziej skomplikowana Sytuacja bo jest również dziecko . aleocochodzi-jak sobie z tym radzisz ?????