Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jutro wyląduje na ulicy

jutro wyląduje na ulicy

Polecane posty

Gość odczynnik psi
Powiem tyle - sprzedaj wszystko co ci zostało bo sama wiesz, że to do niczego nie prowadzi, jeżeli zarobisz wystarczająco na spłate długów to spłac je, a jak nie to może chociaż na sam czynsz. Wtedy idź złożyc wniosek o upadłośc konsumencką i o jakąś kurde zapomoge z pomocy społecznej. A wtedy to myśl nad jakąś pracą, jakakolwiek, bo na siedzeniu w domu to mało kto się dorobił :o

nie mam nic swojego poza komem , do pracy gdzie pojde z takim wygladem nikt nawet nei bedzie chcial ze mna rozmawiac , poza tym nawet badan lekarskich nie przejde , mam anemie, krzpeliwosc krwi ponad normy, i 21 ran po zebach ktroe przy wiekszym wysilku groza krwotokiem :(

ponizej normy soryr za bledy ale juz nie wiem co pisze , nie sypiam nie jem , kombinuje tylko byle kazdy grrosz na dlugi , ale jeszcze tak nie bylo zle dziennie wysylam setki email , ofert, mam setki ogloszen na necie i nic totalnie nic , kazdego dnia wszytsko sie tylko pogarsza , ech juz chyba totalna depseracje mam napisalam starym esa i wylaczylam fona, co prawda ojciec zmienil numer widze bo juz kolejny sms niedostarczony wiec tylko matka przeczyta :(

dzieki za wygadanie ide sie polozyc ostatni dzien w zyciu

Gość odczynnik psi
Spokojnie możesz zasuwac na zmywaku, tam nie liczy się wygląd... z kompa i tak nie skorzystasz bez prądu na ulicy, więc idź go zastawic gdzieś, a ta kasa co ci zostanie to daj temu facetowi i sproboj sie z nim dogaac, moze z jakies pol miesiaca wiecej ci da... w tym czasie rob to co mowilem. Innego wyjscia....logicznego wyjscia, nie ma.

od reki pracy nie dostanę :( a komp, ciagle licze ze pojawia sie zamowienia, zlecenia ze stanie sie cud kujrwa nie wiem juz na co ja licze :(

Gość konkokkk
renta ci nie przysluguje??

Gość odczynnik psi
Cudu kurrwa nie będzie. Nie ma na co czekac, trzeba działac i kompa sprzedawac. No od reki nie, ale niezupelnie. Zazwyczaj na takie stanowiska biorą byle kogo i każą przyjśc nieraz już następnego dnia, jeśli im brak doskwiera.

Gość MaaaLenka
podaj swój e-mail, napisz adres strony z której sprzedajesz, to Ci pomożemy. Tworzę strony internetowe, mogę Ci zrobić sklep internetowy za darmo jeśli nie masz, zrobić fajne szablony na aukcje allegro. Wiem, że masz zablokowane, ale przecież na allegro można zakładać kilka kont na jedną osobę. Nie wiem, czy można ale oddałabym Ci nawet swoje. Prawie z niego nie korzystam od roku, a w sumie mam ok 200komentarzy, same pozytywne. Mój adres e-mail: maaalenka1@o2.pl. Myślę, że wiele osób z czytających ten wątek kupiłoby produkty, które oferujesz, choćby, żeby Ci pomóc.

Gość Nie załamuj się!
Napisz do mnie, nauczę Cię jak się odbić, sprzedając ubrania w Allegro. Inwestycja żadna, a można powoli się odkuć. Zapraszam Cię, z chęcią Ci pomogę s.komorowska@onet.pl zarabiajnaoutlecie.pl

Gość dzieki ale to nic nie da
alegro zablokowalo mi tez konta znajomych i boje sie brac teraz konta od kogos :( a co do sprzedazy to sa tylko duze ilosci w tym problem hurtownicy nie chca kupowac juz na pakiety chca na szttuki w cenach hurtowych, napisalam w nocy do wlasciciela mieszkania nei odpisal ani slowa wiec wszystko jasne:(