Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość malaladypank

wazne pytanie odnosnie diane-35

Polecane posty

Gość malaladypank

Hej, mam takie pytanie. Czy jeżeli nie wziełam jednej tabletki z opakowania to moze mi nie wystąpic krwawienie w przerwie?? Ostatnią tabletke wziełam w sobote i do dziś nie mam krwawienia:( Dzieki za odpowiedzi

Gość o_kruszynka
a kiedy nie wzięłaś tej tabletki?? przed końcem opakowania? tzn., czy ta tabletka była np. ostatnia albo przedostatnia?

Gość mezatka25 _
no własnie kiedy jej nie zazylas? na pocieszenie dodam, ze ja diane35 koncze w piatek a we wtorek dopiero dostaje krwawienia:)

Gość o_kruszynka
ooooj mezatka_25 to pomóż mi rozwiązać mój problem, też posta zrobiłam... :)

Gość mezatka25 _
jaki masz problem?:)

Gość o_kruszynka
Wiem, że może i sieję panikę, ale... Od stycznia biorę Yasminelle, wszystko jest oki, tylko, że mam taki problem... Ostatnią tabletkę zawsze połykam w sobotę, planowo @ pojawia się zazwyczaj we wtorek... W zeszłym miesiącu w piątek (przedostatnia tabsa) wystąpiło plamienie, sobota była ok - bez niczego i czyściutko, we wtorek dostałam okres. A dziś mamy środę, 21 tabletek łyknęłam w tym samym czasie itd... A @ do teraz jeszcze nie ma... Ech. Pomocy, bo zaczynają mi się roić w głowie głupoty...!!!

Gość malaladypank
taletki nie wzielam gdzies w polowie drugiego tyg zazywania

Gość o_kruszynka
Według mnie, jeśli spóźniłaś się o 12h, powinnaś wziąć pominiętą tabletkę, nawet jeśli miałabyś wziąć przy tym kolejną, czyli w efekcie 2 na raz. Myślę, że nie masz powodu do obaw, ponieważ najbardziej "niepewne" są 1 i 3 tydzień zażywania tabletek.

Gość malaladypank
No wiem ze powinnam ale pojechalam do domu i zostawilam tabletki a potem tamta oslica wyrzucilam. a zawsze robie 7 dni przerwy koncze w sobote i nastepne opakowanie zaczynam w nastepna niedziele

Gość o_kruszynka
i okres pewnie planowo dostajesz w okolicach wtorku?

Gość malaladypank
Juz nie pamietam ale sie strasznie stresuje ze to moze ciaza choc wykluczam no bo w tym miesiacu ialam stosunek tylko drugiego dnia brania tabletki i to w prezerwatywie ale schizuje juz ze moze reką partner coś przeniósł. Może to smieszne sama sie nakrecam ;/

Gość mezatka25 _
moim zdaniem bez paniki. nie jest tak łatwo zajsc w ciaze a jak sie zazywa tabsy to juz w ogole. ja przez 12 dni w tym mcu bralam amotaks dis antybiotyki ktore obnizaja skutecznosc tabsow i dostalam normalnie krwawienie.

Gość o_kruszynka
ja też się nakręcam... Babki tak mają, nawet czytałam artykuł, że to jedna z naszych "cech"...

Gość malaladypank
dla mnie samej wydaje sie to niemozliwe ale z kazdym dniem jak nie mam krwawienia sie nakrecam choc sama wiem ze to glupie

Gość malaladypank
No i oczywiscie objawy sobie wmawiam, że chodzę częściej do ubikacji, że głowa mnie boli... chłopak sie smieje ze mna i twierdzi ze ja bez problemów żyć nie umiem :)

Gość o_kruszynka
Będzie dobrze, w końcu po COŚ te tabletki łykamy!!! :)

Gość malaladypank
Ja wlasciwie łykam je bardziej na cere. a dzis sroda a krwawienia ani widu ani słychu macam sie co chwile po cyckach tylko ze powiekszone

Gość malaladypank
;p

Gość o_kruszynka
Ja w biurze siedzę, więc nie mogę się pomacać, a do łazienki też nie biegam co chwile, bo siedzę nad zestawieniem... Tu rąbię w excelu, a myślami też jestem gdzieś w poszukiwaniu mojej @... Ej, "mala", damyyy radę :)

Gość malaladypank
hehe :) A ile masz lat jak mogę zapytac?

Gość o_kruszynka
całe piękne 21

Gość malaladypank
hehe to ja starsza 2 lata a glupia :)

Gość o_kruszynka
No co Ty gadasz, jaka głupia :D każdej się zdarza :) a uwierz mi, że starsze od nas o jeszcze więcej pojęcia zielonego nie mają na temat tego, co z facetem robią i jakie konsekwencje to ze sobą niesie :)

Gość malaladypank
siedze sie nakrecam jak duren

Gość o_kruszynka
Nie nakręcaj się kobietooo! Ja właśnie dostałam @, więc wyluzuj... :) w zeszłym miesiącu miałam taką sytuację, że zapomniałam wziąć tabsę, tylko, że ja w 3 tyg, a pisałam Ci, że 1 i 3 tydzień są o wiele gorsze niż 2... Też miałam pietra :D, no i najlepsze było to, że w sobotę planowo miałam skończyć opakowanie, a tu w piątek, zaraz po "bawim-bawim" dostałam jakiegoś dziwnego plamienia... W sobotę po plamieniu ani śladu, wzięłam ostatnią tabsę i byłam nieźle zdezorientowana... I okres dostałam normalnie, jakoś we wtorek późnym wieczorem, więc Bejbe, nie przejmuj się i nie stresuj, bo będzie jeszcze gorzej! Niech Cię facet pomasuje po brzuszku, wycałuje i wygłaszcze i zobaczysz, że będzie git i @ przyjdzie, jeszcze jej będziesz miała dosyć ;)

Gość malaladypank
Wyglaskal i nic hehe:D

Gość malaladypank
umre zaraz

Gość malaladypank
pocieszcie

Gość malaladypank
prosze!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość o_kruszynka
nie pisałam już wczoraj, bo mnie robotą zawalili i o 16 się zmyłam do domu. Mała, dziś też jeszcze nic?