Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pikipiku

jagoda to projekt!!!! nie dyskutujcie z nia!!!!!

Polecane posty

Gość pikipiku

no ludzieeeeeee!!!!!!!!!!!!!!! pisze ze dziecko ma 9miesiecy i prawie metr wzrostu pisze ze uzywa 3 pampersów dziennie pisze ze ma kupe kasy itp no ludzie opamietajcie sie i nie komentujmy juz tekstów tej idiotki!!! to projekt i nic poza tym!!!!!!

a co wy sie jej uczepiliscie:O:O ze ma dziecko i kupe kasy to jej sprawa i moze tu glosic co jej sie podoba...piszesz zeby nie komentowac jej tekstow a ty co robisz??? juz sie ten temat robi nudny:O

Gość znam Jagodeeeeeeeeee
a raczej Anne bo tak naprawde ma na imie (jagoda to nick na kafe) mieszkam niedaleko niej i taktycznie to pusta dziewczyna zeruje na starych i tesciach bo sama ma dwie lewe rece do roboty a jej synus wcale nie jest tak duzy i wyciagniety jak opisuje tylko maly i gruby nie wiem co ona mu daje do jedzenia ale niezle go spasla :) swoja droga tak mi go szkoda bo ladny z niego chlopczyk

Gość a skad wiesz
ze Ania to jagoda369??

teraz sie wydalo ze to gosiaak zaklada te durne tematy. Kiedys poznalam ja na kafe bo mamy dzieci w tym samym wieku. Wie ze mam na imie anna bo jak przychodzi mail ode mnie to tak sie pokazuje, co nie zmienia faktu ze mam inaczej na imie. To ty zakladasz te durne tematy. :D :D :D Wstyd!!!! :O

zatkalao cie ??? tylko z toba pisalam maile wiec to na 1005 jestes ty gosiaak. matko, jacy ludzie sa podli. Ale niestey tak jest ze znajomosciami z internetu. :O

Gość blada dupa dinozaura
jagoda - ludzie są podl?!?! a wczoraj co pisałaś o ludziach uczciwie pracujących którzy niewiele zarabiają? Jak im potrafiłaś dowalić? jak dla mnie jesteś beznadziejną istotą, bez ambicji, stawiającą swoje dobro i gadżeciarstwo (dior;/) nad dobro i ZDROWIE dziecka (szkoda na mleko, pieluchy itp). Do tego żerujesz na rodzicach i teściach, nawet na rodzicach chrzestnych dziecka... Mało tego nawet sie tego nei stydzisz. Żal mi ciebie, jedyne co osiągnęłaś w życiu to urodzenie dziecka. Nawet nie wychowanie, bo siedzisz na kafe zamiast z dzieckiem. Zero zainteresowań, zero dobrego smaku, kultury...

Gość buhashahahahahhaahhahah
172 cm ponad 72 kg wagi ogrmone cycki bo nie karmiłą zeby nie miec naleśników buahahahahahahhahahahahah

Ale przecież Pikipiku, Jagoda, Buahahaha i kilka innych nicków to jedna i ta sama osoba. Tak bardzo potrzebuje uwagi, że zakłada wątki o sobie samej. :o

o, wypraszam sobie, ale nie jestem jagodą... tak nisko nie upadłam;/

Gość Jesteś. I wiele osób o tym wie

Gość co to jest projekt
????????? :O

aha, to ze jest w ciązy to ja upowaznia do wyzywania kobiet od kurew, dziwek i szmat? poza tym odchudza dupe wiec w jakiej ciązy jest?

Gość co to jest projekt
??? Moze mi ktos napisac co to znaczy???

Gość ale popularna
podnosze 😠

kurcze tak czytam od dłuższego czasu tematy o jagodzie nigdy się raczej nie wypowiadałam ale tak siedzę i myślę że gdyby mi tyle osób bluzgało co tobie jagoda to już nie pisałabym nic raczej wycofałabym się z życia tego forum nie jest ci przykro że aż tyle osób ciebie nie trawi? wszyscy cię z błotem mieszają