Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość paraplum

Oszustwo na Allegro

Polecane posty

Gość paraplum

Witam....Chciałabym Was ostrzec przed oszestem na Allegro.....Gość sprzedaje buty,miał nik KUALA_SKLEP,po wielu oszustwach,które niestety poszły mu płazem zmienił na nik Kuala_Butik i z tego co wiem Kuala-Men.....Łatwo można go rozpoznać po adresie ul.Zimna Woda 21-400 Łuków.23.11.2009r. kupiłam kozaczki...niestety okazało się ,że są zbyt duże,więc za zgodą Allegrowicza postanowiłam odzyskać pieniądze.Nie miał nic przeciwko,ale niestety to były tylko fałszywe pozory.....Buciki zwróciłam,pieniędzy do tej pory nie otrzymałam.....na maile nie odpowiadał,telefon milczał.....Zapłaciłam około100zł.....a ten perfidny fałszywy oszust dalej sprzedaje na Allegro i jest bezkarny......

Gość filozofia racjonalistyczna
Zgłoś to na policję, bo innych oszuka!

Gość ana. anaaaa
a nie wiesz ze wymiana obuwia jest tylko z litosci sprzedawy? nie jest w prawie konsumenta nap ze moze sobie poprostu cos oddac lub wymienic. jezeli towar nie jest uszkodzony lub jezeli w sklepie nie ma zasady oddawania rzeczy do 2 ty tj HM

Gość paraplum
Wiem,że z litości....ale u niego nawet na stronce napisane jest,że jeśli buty nie spodobają się,albo okażą się niedobre rozmiarowo to zawsze można bez problemu zwrócić,zamienić albo prosić o zwrot pieniędzy.....A poza tym uzgodniliśmy to między sobą....