Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bomba_bomba

ginekolog - łódź

Polecane posty

Gość bomba_bomba

Potrzebuję Waszej pomocy. Pilnie potzebuję dobrego ginekologa, mam problemy z m iesiączkowaniem, a chcemy z mężem starać się o dziecko. Proszę polećcie mi kogoś!!!! dzieki

Gość ________________??????
Joanna Gruszczyńska Walczak niesmamowita.....pierwszy raz miałam wykonane usg dopochwowe,ona robi je przy kazdej wizycie,no i badanie piersi to tez standard o ktorym wielu ginekologów zapomina..... wpisz w google znany lekarz i jej nazwisko,znajdziesz tak adres bo dokladnie nie pamietam

Na pewno odradzam Grażynę Dec: Po wizycie mogę stwierdzić, że nigdy jeszcze nie byłam u tak nieuprzejmego i zirytowanego obecnością pacjenta lekarza. Prośby o bliższe objaśnienie wyników badania napotkały najpierw na zdziwienie, następnie poirytowanie koniecznością zajmowania się pacjentem, by na koniec usłyszeć wzbudzające duży niepokój słowa zupełnie nieadekwatne do sytuacji - na zasadzie chciałaś to masz. Straszenie rakiem - gdy nie ma ku temu podstaw i do tego bardzo daleka droga; gdzie leczy się poszczególne etapy dolegliwości i nie ma się wyników badań, które by mogły w najmniejszym stopniu to sugerować - uważam za wstrętne i godzi to w etykę pracy lekarskiej. Poza tym przepisała silne hormony bez dodatkowych badań na dłuższy okres i duża dawka. Szczerze odradzam tą Panią, traktuje pacjenta jak zło konieczne i nie liczy się z jego odczuciami. Nieuprzejmy ton niemalże zamieniał się w krzyk. W życiu nie byłam na tak koszmarnej wizycie lekarskiej.