Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

marcik29

brak miesiączki,ciąża?

Polecane posty

Witam Ostatnią @ mialam 15.03 , 29.03 był stosunek i prawdopodobnie coś zostało, @ powinnam dostac w niedzielę ale do dziś jej brak,w piątek robiłam test i wyszedł negatywny,czasem pobolewa mnie podbrzusze i wyczułam lekko powiększoną macicę,nie mam nawet plamień które zawsze miałam przed @,napiszcie proszę co o tym myślicie bo ja już sama nie wiem o co chodzi.

Gość Kafeterianka252
Zależy jak leży;) Tzn jak długie masz cykle, czy masz regularne, czy w czasie stosunku były dni płodne. A przesunięcie @ mogło spowodować przeziębienie, stras, leki;)

Mój cykl jest regularny i wynosi 28 dni,w dzień kiedy był stosunek prawdopodobnie była owulacja

Gość Kafeterianka252
Zrób test za 3 dni;) Jak nie wyjdzie to idz na bete;)

Ostatnio jak wysiadałam z samochodu poczułam ciągnięcie z prawej strony jak by od jajnika ale nie był to taki ból jak podczas owulacji,co to mogło oznaczać?

Gość Kafeterianka252
Nie mam zielonego pojęcia:) Umów się do gina:) Ja też tak mam i staram się o dziecko zaraz bede do pana gin dzwonić;) Umówić cię:) hihih

Gość saleminka8
powiększona macica-a jak ty to czujesz?? to na pewno nie ciąża,jak okres miałaś dostać kilka dni temu,macica odrazu się nie powiększa,pęcherzyk ma zaledwie 1cm a zarodek kilka mm

Gość saleminka8
co do okresu i regularności to ja miałam zawsze 34dniowe cykle a potem nagle 56 dniowy cykl miałam i moje cykle miały 34-56 dni

Gość zazdroszcze Ci bo tez sie star
am, okres powinnam dostać w niedziele nie mam ale test negatywny

Gość sialalal
Głowa do góry będzie dobrze ;) Gratulacje spokojnych 9 miesięcy Ps zazdroszczę

jeśli współżyjesz w połowie cyklu bez zabezpieczenia to chyba musisz liczyć się z zajściem w ciążę... gratuluję! :)