Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość śpioch z krawatem

co o tym myślicie?

Polecane posty

Gość śpioch z krawatem
niby mi się podoba, ale nie wiem czy nie tandetne

Gość śpioch z krawatem
aaaa, no i ma to być dla bratanka, który w krótce się urodzi, a nie chciałabym dawać komuś kiczowatego ubranka, dlatego też pytam doświadczonych mam

Gość śpioch z krawatem
ni i który numer byście poleciły? mi wstępnie spodobały się 1 i 3

Gość xxxxxxyyy
wg mnie tandetne. Spiochy to spiochy. Wg mnie niemowle i krawaty to jakies nieporozumienie i obciach.

Przecież to ma być dla dzieci. Nie musi być mega poważne i w stonowanych odcieniach. A jak z jakością to nie wiem, ale w sumie czego można się spodziewać po bawełnie? Po kilku praniach będą wyglądały jak.... bawełna po kilku praniach :)

Gość śpioch z krawatem
w sumie 4 też nie jest złe

Gość xxxxxxyyy
jesli szukasz czegos ladnego i bez kiczu to moze uda ci sie Baby Gap namierzyc - ladne i gustowne. H&M tez ma sliczne rzeczy dla noworodkow.

Mnie się podoba 3. Ja bym swojemu dziecku kupiła bo niby czemu nie. To ma być żartobliwe połączenie małego chłopczyka z krawatem. Coś w stylu ciuszków z napisem "little boss" albo "super boy" i znaczek supermena.

Gość śpioch z krawatem
w sumie nie tyle o jakoś mi chodzi, co generalnie o to, czy jest to kiczowate, takie powiedziałabym 'odpustowe', mam nadzieję, że rozumiesz o co mi chodzi

Gość śpioch z krawatem
nie mam możliwości odwiedzenie hm itp, zostaje mi tylko net, allegro

Gość xxxxxxyyy
no wlasnie dla dzieci. czyli krawat to nieporozumienie - samochodzik, piesek, fajny napis, paseczki ale nie krawat - jarmark i odpust.

Rozumiem. Ja jestem jednak taką matką ze uważam ze "odpusty są idealnymi miejscami dla dzieci" wiec wszystko co odpustowe jest też dziecięce. Raczej nie zakładam im stonowanych brązów i odcieni szarości mimo, ze są niezwykle modne :) Tak wiec dla mnie te śpiochy są słodkie i dowcipne.

mnie sie tez podobaja :) odpust?? nieee to bardziej te wszystkei kubusie puchatki sa kiczowate :D mnie sie nr 3 i 4 podobaja :d

Gość xxxxxxyyy
a jesli chodzi o jakosc to takie wyroby maja zazwyczaj kiepska. Kupilam w tym samym czasie 2 pary spiochow jedne HM cos ok 30 zl drugie Carrefour ok 14. Te z Carrefoura juz po kilku praniach byly do niczego - szorstkie, pomechacone (mimo zmiekczacza i prasowania, napki odpadly a te z HM do tej pory uzywamy tj od grudnia i sa super. Tak samo z rzeczami z Gapa. Poszukaj w necie moze uda ci sie cos znalesc. Ostatnio dziewczyna tu na forum wrzucila link do swojej aukcji - UBRANKA DLA Twojego synka czy jakos tam i miala fajne rzeczy, czesc z nich mam sama i polecam - twarzowe i bardzo wytrzymale.

Gość xxxxxxyyy
Dobra - widze ze mnie przeglosowalyscie :) tzn tu gdzie mieszkam nie widzialam tak ubranych dzieci ale ok kwestia gustu. Ja bym nie zalozyla, bo po co robic z malca starego malenkiego. U mnie takie cudenka zwsze ladowaly na dnie szafy i nigdy przenigdy swiatla dziennego nie ogladaly:)

Ona chce na prezent wiec raczej używanych nie wypada. Dla małego dziecka nie opłaca się kupować nie wiadomo jakiś cudów bo jak kupisz rozmiar 62 to po 2-3 miesiącach będą już ciasne. Myślę ze rodzice mają też sporo innych rzeczy w wyprawce wiec jak dziecko to 5-6 razy założy to i tak pewnie będzie sukces.

Gość kiczowate są te wszystkie
z napisami 'kocham mamusię' itp

Gość xxxxxxyyy
Kornlekowa no niby fakt. Ale wszystko zalezy tez od ukladow w rodzinie - u mnie rodzenstwo i bliscy znajomi wiedza ca lubie i wiedza, ze wole dostac nawet uzywane ale w pewnym stylu i dobre jakosciowo niz cokolwiek ale nowe. A jesli chodzi o wyprawke to fakt nie ma po co wielu malenkich rzeczy kupowac. Ja mialam np bardzo malo ale wszystko dopasowane do siebie i dobre jakosciowo tak ze mimo czestego prania wygladalo to dobrze a np.spodnie dresikowe rosna z dzieckiem - najpierw sa dlugie a poten bermudy :) U nas te pierwsze starczyly do 6 mies.

dla kazdego co innego jest kiczowatego, ja jestem pzreciwna ubieraniu miniaturowych jeansow itp.. maluszkom na rozm 56/62 itd bo to jest cholernie niewygodne dla dziecka i niby po co z malego dziecka tak od razu robic doroslego :/ a te z aukcji uwazam za fajny smieszny pomysl bo ani nei sa super powazne ani nie sa durnowate, ale kazdy ma swoj gust, nie kupilabym tego jako matka ale w prezencie czemu nie :) co do jakosci to roznie bywa :)

Gość xxxxxxyyy
no wlasnie mysszzza sama bys nie kupila czyli na prezent tez kiepsko sie jednak nadaje. Kupujac prezent dobrze jest brac pod uwage, czy ta sama rzecz kupiloby sie sobie samemu - jesli nie to lepiej odpuscic, bo to wlasnie tego typu prezent - niby smieszny, specjalnie na okazje i .... do szuflady.

kupując prezent powinno się myśleć czy osobie dla której prezent jest przeznaczony się podoba a nie czy nam się podoba. To co nam się podoba niekoniecznie może trafić w gust osoby obdarowywanej.

Tez ładniusie, ale akurat ja się bardziej cieszyłam ze śpioszków, pajacyków niż z body. Bo body są raczej tanie, zakłada się je pod spod wiec nawet nie widać tego czy są ładne czy nie ładne.

ale chyba autorka zna osobe do ktorej sie wybiera.. ja mam w rodzinie kilka młodych mam i wiem, ze jednej kupie takie śpioszki i bedzie się cieszyć tak jak ja, ze ma i ładne i najwazniejsze wygodne dla dziecka, ja np nie przepadałam za krolikami na urankach Synka, ale co tam, po domu czy pod dresik i tak się przydały, ale np. wiem ze inna kuzykna woli dostac dla dziecka 1 pare skarpetek byle tylko firmowe (nike, adidas, no najnizej h&M) niz jakies śpiochy.. co kto woli, ja miałam czas na disneya, mieliśmy juz czas gdy niestety Syn chciał tylko czarne ubranka lub z dinozaurami albo czachy! ale po 3 msc juz mu przeszło i teraz jest scooby doo..