Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kaiedy ruchy???

kiedy ruchy dziecka??

Polecane posty

Gość kaiedy ruchy???

jestem w drugiej ciąży w 16tc i jeszcze nic nie czyje kiedy dzidziuś będzie się ruszać?? Codziennie leże głaszcze i proszę żeby wreszcie się dzidziuś ruszył a tu nic. Ale dziś w nocy czułam takie coś jakby dziecko miało czkawkę czy to możliwe?? czy może jestem już jakaś nawiedzona ??

Ja pierwszy raz poczulam mojego maluszka w 18 tygodniu. Wiekszosc kobiet czuje pierwsze ruchy miedzy 18 a 20 tygodniem.

Gość też jestem w 16 tc
i też to jest moja druga ciąża:) codziennie czekam na ruchy i ciągle się martwię, bo nie mam żadnych objawów ciąży:( byłabym spokojniejsza gdybym już czuła ruchy

Gość pani doktorowa
w pierwszej ciazy czulam w 17tc, w drugiej w 16tym, ale mam znajomą która zarówno w pierwszej jak i w drugiej ciąży czuła ruchy dopiero po 20tygodniu nie martwicie się dziewczyny🌼

Gość też jestem w 16tc
a czy to normalne, że nie mam żadnych objawów ciąży???

nie martw się ja swoją ciąże przechodziłam bezobjawowo...mój lekarz i położna bardzo się dziwili że na nic się nie skarże..nie miałam ani wymiotów ani zgagi, która dość często doskwiera kobietom a ciąży...a wyniki moczu, morfologii czy też in. miałam wprost idealne:) a co do tematu o ruchach to ja pierwsze poczułam w 16 tc:) zarówno jak ty nie mogłam się doczeć tej chwili ale pod koniec ciąży to miałam ich można powiedzieć że dosyć:) mój synek był strasznym wiercipętom:) pozdrawiam serdecznie:):)

Gość też jestem w 16tc
dzięki za słowa pocieszenia:) w pierwszej ciąży miałam mnóstwo objawów i dzięki temu byłam spokojniejsza, a teraz ciągle się martwię, że coś może jest nie tak:(

Gość pommidore
Fajny blog o dzieciach, macierzynstwie, ruch ydziecka, co zabrac do szpitala i jak sie rozwija maluszek:www.dzieciowo.pl Polecam! Duza dawka humoru :D

to normalne dlatego nie masz naprawdę się czym martwić:) ja to byłam zadowolona że nic mi nie dolega choć nie powiem że też miałam chwile takie kiedy martwiłam się czy wszystko jest ok...ale z każdą wizytą kontrolną wiedziałam że dzidziuś jest zdrowy:)