Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zakopotana

Jestem strasznie gruba. Nie wychodze z tego powodu z domu.

Polecane posty

Gość zakopotana

Mam ogormne piegi. Do tego odstajace uszy. Boje sie wychodzic z domu - wszyscy wokol taki piekni oraz zadbani. Taki piekni modnie ubrani. Wszedzie samo bogactwo. A ja taki spasiony wol :((((

Gość mexes
no to weź się za siebie ! dieta,jazda na rowerze,idź do kosmetyczki itd, jak będziesz siedziała w domu to sytuacja sama na pewno nie ulegnie zmianie

Gość zaborcza dziołcha
może i jesteś gruba ale to na pewno nie problem - problemem jest to że masz coś nie tak z makówką :classic_cool:

Gość zakopotana
z makowka mam dobrze bo mam szacunek do ludzi oraz nie jestem wiesniara ktora slucha rocka i przeklina jak chlop jedynie ta ogromna nadwaga jak miesiac temu wyszlam na dwor - to strasznie mi bylo przykro, wszystekie dziewczyny takie piekne - opalone na solarium z takimi super facetami kurcze a ja w drziw juz sie nie miescze

Gość zaborcza dziołcha
ile ważysz?

Gość zakopotana
a mezczyzni sie ze mnie smieja i wytykaja palcami

Gość zakopotana
najgorsze jest to, ze wyglądam jak niedźwiedź brunatny po przebudzeniu wiosennym, dodatkowo rosną mi wąsy i włosy na nogach :classic_cool: ps. mieszkam niedaleko Czarnobyla :classic_cool:

Gość zakopotana
duzo waze. Musze kupic nowa wage by powiedziec prawde.

w ogóle Ci się nie dziwię, też bym z domu nie wychodziła, ale to trzeba mieć silny charakter żeby siedząc w czterech ścianach trzymać dietę. wiec Ty może lepiej wychodź żeby nie myśleć o jedzeniu plus ruchu to Ci trzeba bardzo dużo

Gość zakopotana
podszyw spadaj kreaturo oglnie jestem wspaniala dziewczyna mila towarzyska duzo sie usmiecham jednak stronie od interakcji ze swiatem zewnetrznym ci mezczyzni na zewnatrz sa tak piekni - ze az serce mi sie kraja ze nie moge wyjsc ze az mnie przybija to

Gość zakopotana
często plącze, nawet bez powodu, np w kościele lub na koncercie muzyki disco polo, jak mnie coś wzruszy, to nie mogę powstrzymać łez 😭 :classic_cool: a ty podszywaczu brzydki i niedobry odejdź precz 😠

niewiem czy to prawda co piszesz chyba przesadzasz ,piegi zaden problem nikt nie jest doskonaly

Gość zakopotana
jestem wspanial osoba jedynie omijam osoby depresyjne szerokim lukiem i unikam kontaktu z nimi gdyby nie ta nadwaga zapewne zylabym pelnia zycia podziwiala przepieknych mezczyzn opalonych na solarium a tak to teraz wcinam druga blaszke sernika

Gość zakopotana
nigdy nie placze poniewaz od zawsze jestem najedzona i zawsze mam ze soba zapas jedzenia i zawsze jestem szczesliwa tylko teraz jakos tak mi smutno

Gość zakopotana
jestem naprawdę wspaniała osoba z gorącym sercem i szeroko rozwartymi ramionami o gabarytach Arnolda Schwarzeneggera :classic_cool:

Gość zakopotana
coz ide cos zjesc - zglodnialam :(

Gość ja też jestem strasznie gruba
i przytyłam jeszcze ostatnio, teraz to waże z 65 kilo, ale wpiepszam dużo słodyczy codziennie czekolady, batony, chałwy, ptasie mleczko

Gość zakopotana
65 kg? to wazysz jak delfinek ja to jestem serio bawolem prawie 2 razy wiecej :(