Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zuzzzzzzzeeeeeeeee

wstyd mi za dziennikarzy

Polecane posty

Gość zuzzzzzzzeeeeeeeee

Jest mi niezmiernie przykro i serce ściska mi żal że, tylu ludzi odeszło w jedym momencie. Mam też duży żal do prasy polskiej, za ich hipokryzje, dwulicowość. Ja nie głosowałam na Pana Lecha Kaczyńskiego i nie głosowałabym na niego nigdy, dla mnie nie był odpowiedni na to stanowisko ale to moja opinia i Pan Lech również walczył abym miała do tego prawo. Nigdy już nie uwierzę w to co plecą dziennikarze który, go ukazywali jak potwora, wariata, komentując każdą wpadke oraz utrwalając każdą nieodpowiednią minę i pozę a teraz .... okazuje się że mieli materiały gdzie był człowiekiem sympatycznym i miłym. Jak mówię ja mimo wszystko nie głosowałabym na niego ale czuję się oszukana ze nigdy nie dane mi go było poznać jako osobe sympatyczna i z poczuciem humoru. Ci dziennikarze powinni się wstydzić , ale oni udają żal i się dzieki temu lansują Bardzo żal mi Marty i Jarosława :(

Gość ....lila....
racja

Gość Baba z Kaszub
Wstyd mi za nas wszystkich! Że dajemy się mamić.... że idziemy tam gdzie popchną nas media!

Gość chyba Marii
lol

Gość Baba z Kaszub
Najgorsze, że mało osób sie do tego przyznaje! Wszyscy teraz nagle obudzili sie z amoku....

Gość czterdziestolatka zrabarbaru
Ja głosowałam na Tuska, ale za tydzień jak była dogrywka,musiałam głosować z mężem u teściów. Na prezydenta zagłosowałam - na Kaczyńskiego, bo teściowie widzieli na kogo głosuję. Moja opcja była Tusk. Teraz przez te lata zmieniłam zdanie i cieszę się że wtedy zagłosowałam na Kaczyńskiego. Swoją prezydenturą przekonał mnie i to nawet szybko, że to on Kaczyński jest tym odpowiednim prezydentem a nie Tusk. Cóż, myliłam się z wyborem, ale dzięki teściom dobrze wybrałam. Starsi ludzie jednak mają lepszą wizję.

Gość Baba z Kaszub
do : chyba Marii chodzi o córkę i brata prezydenta

Gość ....lila....
niestety jest tak że sami nie myslimy tylko ślepo wierzymy w to co media nam "podadzą na tacy " ;(

Gość Bolu
Dokladnie ,jak wiatr zawieje

Gość na przyszłość bądźmy mądrzejsi

Gość Baba z Kaszub
A sami biliśmy mediom brawa! Razem z nimi śmialiśmy się z "ważnych tego kraju!". Gdybyśmy nie chcieli tego oglądać ich oglądalność spadłaby i zniesiono by ich z anteny... Cóż za obłuda i hipokryzja.. W tych wszystkich probramach rozrywkowych naśmiewano się z ich rządów, parodiowano ich... nikt nie życzył im śmierci!!!! Teraz szukają winnych... szukają osób, pod wpływem których wy sami ich wyśmiewali... Spójrzmy prawdzie w oczy! Te wszyskie obelgi na forach, to cyt. "antykaczorowanie", etc. Wniosek nasuwa mi się jeden. Polak (we własnym imieniu rónież mówię) pójdzie tam, gdzie go popchną! Pójdziemy w ten kierunek, w jaki wieje wiatr! A jedność czujemy dopiero wtedy, kiedy "pali się nam koło dupy"... Dopiero w obliczu tragedii jesteśmy zjednoczeni... żałoba minie, a my wrócimy do "normy", znowu, każdy każdego będzie chciał utopić w łyżce wody! Eh...

Gość ja powiem tak......
no nie do końca jest to wszytko prawdą ....w poniedziałek oglądałam wywiad z bliskim współpracownikiem prezydenta....on też opowiadał jaki to prezydent był luzak jak tryskał humorem jaki to był z niego ciepły człowiek i wtedy osoba prowadząca zapytała dlaczego w takim razie opinia publiczna inaczej odbierała prezydenta ...dlaczego zawsze był taki poważny nie dał się poznać od tej innej strony....wtedy ten współpracownik odpowiedział że prezydent sam nie chciał że nie raz mu radzono żeby z lekka zmienił swój image ...ale zawsze było nie bo odpowiadał że polityka to poważna sprawa i tak trzeba do niej podchodzić.....ale wiadomo że i tak prawda tego wszystkiego zawsze leży gdzieś po środku

Gość ....lila....
racja żeby na przyszłośc być mądrzejszym ale to nie jest zbyt łatwe w dobie tv rozwiniętej w takim stopniu. Gdzie widzimy nie to co jest ale to co nam chcą pokazać

Gość Baba z Kaszub
do ja powiem tak: Przeciez Polacy są wiecznie nie zadowoleni!!! Gdyby Prezydents sie wyluzował to znów byłoby nei dobrze....

Gość Bolu
i My tam dazymy Aby miec spokuj w sercu Ukoic dusze swa Prezydencie spotkamy sie Oddales zycie swe w sluzbie w sluzbie o lepsze jutro Kocham cie Oddales to co bylo skarbem kazdego z nas Zycie Oddales Osobe ktora miales w sercu swym Kidys spotkam cie i podziekuje

Gość ....lila....
powaga powagą ale zazwyczaj prezydent był pokazywany w sytułacjach gdzie popełniał błędy i tylko tak aby to wyglądało jak najbardziej kompromitujaco.... ale oni to tak chcieli abyśmy widzieli bo ich Donek nie wygał. Wszystkim wiadomo ze prasa popierała pana Tuska

Gość Baba z Kaszub
No tak... To nie zapiął marynarki, to coś tam... Trzeba umrzeć, żeby dobrze o nas mówiono ;|

Gość ....lila....
dokładnie a to wchodził do samolotu z reklamówką z mcdonalda cholera to nie jego wina ... to były początki ktoś mu powinien powiedzieć ale .... nie lepiej zrobic foto i puścić na kraj z radością i szydzić

Gość zaborcza dziołcha
zgadzam się z autorką.. szkoda że nigdy za życia prezydenckiej pary nie pokazano ich w mediach właśnie tak jak pokazują ich teraz, wychodzi na to że to byli zwyczajnie sympatyczni ludzie... z drugiej strony, może wówczas Państwo Kaczyńscy nie chcieli aby te kadry ujrzały światło dzienne... tego nie wiemy...

Gość Baba z Kaszub
Bo w świecie panuje moda na zło! Na afery.. żer dla paparazzi! A my szarzy ludzie skąd mamy sie dowiedzieć prawdy?

Gość ....lila....
jeśli by nie chcieli to po co one były kręcone i fotografowane. To media z każdej wpadki uczyniły mega klape i ośmieszały prezydencką parę ..... bo kto jak kto ale media to potrafią i świetnie manipulują ludzką podświadomością

Gość Baba z Kaszub
Że pan X zgwałcił, zabił.... nagłaśniaja na maksa! Ale że ktoś uczynił coś dobrego... milczą! Bo to nie modne!

Gość grger
ja tez sie zgadzam z autorka teraz pokazali zupelnie inengo LEcha.....

Gość ....lila....
taak ja miałam prawo widzieć jakim on jest człowiekiem, myślałam ze wiem a dowiedziałam się dopiero teraz jaki był :( Nie głosowałabym pewnie na niego, ale pewnie bym go lubiła jako człowieka i czuła sympatie a teraz mi wstyd że tego nie wiedziałam i nie widziała Ale media mają w tym duży udział a teraz się mizdrzą i płacza jak to im żal HIPOKRYZJA i DWULICOWOŚĆ

Gość mała łezka słona
popieram

Gość wyzwolona od tv
dlatego ja nie oglądam tv, jedynie 20 min nieraz tv turbo tam przynajmniej tak nie piorą mózgu, a motoryzacje lubię :)

Gość mała łezka słona
zgadzam się pranie mózgu

Gość minęła północc
W sumie zgadzam sie z wami, przeczytałam w podobnym tonie komentarz pod jakims filmikiem na Yt. Dużą odpowiedzialność za powszechny odbiór prezydenta spoczywa nawet nie na dziennikarzach, ale na celebrytach pokroju wojewódzki, majewski, żarty na prezydenta były "w dobrym tonie", a ponieważ liczyła i liczy się oglądalność i kasa z reklam, jakoś to szło.