Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość blada M

Solarium

Polecane posty

Gość blada M

Co myślicie o opalaniu w solarium? Za i przeciw. Są jakieś za?

Gość o_kruszynka
Ja :) chadzam sobie raz w tygodniu, w porywach do dwóch - częściej nie i na max 10 min. Pamiętaj o dobrym nawilżaniu skóry i peelingach raz w tygodniu. Jeśli chcesz pogłębić opaleniznę, ale nie uzyskać "pomarańczowego" koloru, stosuj 1-2 razy w tygodniu balsam brązujący Sopot, taniocha a naprawdę jest świetny. Dla ochrony skóry podczas opalania w solarium, łykaj Belissę Sun, w aptece w okolicach 15 zł a daje efekt i przedłuża opaleniznę. Pozdrawiam :)

Gość po co podnosicie
przeciw ja raz byłam i mi osa wleciała a tak po za tym ,ze poszłam z czystej ciekawości raz 2x w życiu to nic szczególnego w ogóle nie chodzę a laski młodsze ode mnie o kilka lat wyglądają dużo starzej

Gość blada M
chodzi o to, że mój przyszły mąż jest czarnoskórym mieszkańcem Angoli i muszę się szybko upodobnić, żeby jego starzy czegoś nie podejrzewali ;)

a teraz powiedzcie, czemu solaria sa ju tylko od 18 lat? czemu mysla o obowiazkowej rejestracji klientow solariow? podpowiem, ze ma to cos wspolnego z malym czerwonym zwierzaczkiem, bohaterem bajki ryby, zaby i...

Gość wujek google prawde powie
blada M trzeba było tak od razu :P zastosuj pastę do butów...czarną i git

Gość tools_21
Według mnie jak już opalać się w solarium to najlepiej z jakimś przyspieszaczem opalania, żeby jak najkrócej być wystawionym na szkodliwe promieniowanie UVA. Dobry jest np przyspieszacz opalania Eva Sun, który jest właśnie rekomendowany do solarium

Gość justa838383
ja dzis bylam w solarium nie pytali mnie o wiek (mam 24 lata ale czasem niektorzy w sklepie pytaja o dowod:P ) wiec pani z z solarium tez mogla zapytac a nie zapytała, wiec chyba te poniżej 18stki mogą, chociaz dziewczyny NIE WARTO!!!!! Wiadomo raz na jakis czas mozna, albo przed jakąs impreża wazną(typu slub, sylwester) ale nie co tydzien!!!!