Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość soshanna dreyfus

lubicie zieloną herbate?

Polecane posty

Gość kajjjka78
Bardzo lubie, i musze powiedzieć , że teraz odkryłam napój z ekstraktem z zielonej herbaty http://www.nantes.pl/nantes-aqua.html i powiem Wam że nawet smakuje mi o wiele bardziej niż tradycyjna zielona herbata. A jej działanie jest nieocenione dla naszego zdrowia.

Gość elizabettka
Ja jestem fanką zielonej herbaty i tak sobie właśnie myśle ze w sumie to byłby bardzo dobry nowy smak jeśli chodzi o ten napój. Rozumiem że można zamówic go tylko przez internet ?

Gość jeesi09
Nie wiedziałam ze sa takie napoje ale zawsze mozna sprobowac zwłaszcza jesli ma on takie dobre działanie.

Gość gość
Zielona herbata to najwieksze paskudztwo jakie moze byc. Juz lepsza biala. Zielona to nie herbata tylko jakies popłuczyny gorzkie

Gość Michalina2222
Ja lubię herbatę, szczególnie tą z machomatcha.pl. Moja starsza siostra tam często kupuje, zamówiłyśmy nawet zestaw do parzenia tej herbaty. Bardzo smaczna jest, nieporównywalna z tymi co można w zwykłym sklepie kupić, zupełnie inny aromat.

Gość gość
BO KUPIŁAŚ HERBATĘ SUSZONĄ gorącym dymem (takie wędzenie jak w niektórych Yerbach), kup taką suszoną gorącym powietrzem. Albo białą herbatę

Gość gość
Rybami wali ale cudnie się więc wrócę do picia.