Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

carma

blizny i przebarwienia

Polecane posty

To chyba warto sprobowac:) a czy moge uzywac tej oliwy mjac twarz normalna woda z kranu? Uzywam zelu do mycia twarzy i nie chcialabym z niego rezygnowac, bo znikaja zaskorniki po nim

i jak dlugo stosujesz ta kuracje oliwa? Jak wygladaly twoje blizny przed? ja mam przebarwienia niewielkie i kilka delikatnych blizn

Gość nadziejka789
carma próbuj stopniowo, zobacz jak Twoja skora bedzie reagowała, nie odstawiaj skoro nie chcesz i myj narazie woda jak do tej pory, ja zastosowałam te dwa aspekty razem bo wiem ze osoby z problemami tradzikowymi nie powinny myc buzi woda z kranu naddia1 mysle ze mozesz spróbowac, bo ja zasugerowałam sie wypowiedzi pewnej dziewczyny, króta opisywala ze kiedy powiedziała swojemu kumplowi z duzym tradzikiem różowatym, ze jakis gosc we Włoszech miał łuszczyce i wyleczył ja oliwa z oliwek, tej jej kumpel zaczął stosowac oliwe i po 3 miesiacach miał gładka buzie. Ja narazie potwierdza sie ten sposób, czytałam rowniez topic dziewczynach ktore stosuje oliwke Hipp wiec moze faktycznie cos w tym jest, a przede wszystkim NNKT

Gość nadziejka789
stosuje oliwe od poczatku kwietnia i jest lepiejniz po rocznym stosowaniu ceany, przebarwienia jasnieja i blizny sie spłycaja, ale ja odstawiłam robienie peelingow bo mysle ze to moze kolidowac ze soba, ogolnie odstawilam wszelka chemie na buzie, moze to tez pomaga

dzieki sprobuje napewno:) A jak dlugo juz ja stosujesz? po jakim czasie byly pierwsze efekty?

aha to bardzo krotko:) koniecznie musze sprobowac. Skoro Tobie pomaga to dlaczego mi by mialo nie pomoc :P

Gość nadziejka789
tylko nie przesadzaj bo wiesz, co za duzo to niezdrowo, ja robie taki mały'zabieg' jak opisałam rano i wieczorem

Gość naddia1
zwykla oliwa z oliwek w sklepie spozywczym? i to takze w formie tonika uzywasz czy masz tonik a to jaki np, krem nawilzajacy, zamiennik?

Gość nadziejka789
NIEEEEEE!! naddia1 ile masz lat? bo to tez moze miec znaczenie przeczytaj to co napisalam wczesniej, oliwa z oliwek extra virgin z pierwszego tłoczenia!! Nie stosuje zadnej chemi na buzie, nie myje jej nawet woda z kranu

Gość naddia1
kucza to gdzie ja ja znajde? stara juz jestem, mam 22 lata i nie wypada miec juz w takim sedziwym wieku takich paskudnych pryszczy

Gość nadziejka789
hehe łeee co Ty gadasz ja mam 21 ;P myslałam ze jaka nastolatka jestes bo wtedy oliwa mogłaby nie pomoc Sluchaj mysle ze nawet w supermarkecie znajdziesz taka oliwe ostatnio widziałam tylko ze kosztuje tye co olej bo ok 20-30 zl, ja jeszcze w polsce nie kupowalam, bo przywiozła mi mama chłopaka z Wloch, do gotowania, choc sama mi kiedys powiedziała ze bardzo zdrowe dla skory jest przecierac ja oliwa z oliwek, szkoda ze juz wtedy jej nie posłuchałam

Gość naddia1
niestety juz dawno nie nastolatka, a wowczas mialam piekniejsza cere niz teraz no ale,ale kupie w supermarkecie i nie ma jakiejs szczegolnej firmy- tylko nazwa najwazniejsza? sprobuje, zobaczymy

Również polecam pana doktora Krajewskiego - rewelacyjny specjalista, zna się na rzeczy ...Klinika ma bardzo rozbudowaną ofertę zabiegów dla osób zmagających się z trądzikiem, więc dla cb też coś się znajdzie