Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Lula_90

ZDAŁAM PRAWKO WCZORAJ

Polecane posty

:D w koncu sie udało, za 5 razem ale zdałam i to sama nic nie kupowałam:D, i ppoiwem Wam szczerze, wiem , ze etraz łatwo sie mówi, i wiem ze egzaminatirzy czesto oblewaja za głupote, ale sama wiem jak jezdze po 5 egzaminach a jak jezdzilam chociazby po 2. Jest róznica i to ogromna, bo wiem ze teraz naparwde dobrze jezdze i sama sie czuje dobrze w samochodzie, czujego go a nie jak na poczatku , jechac umialam, biegi zmienaic umialam, ale ejdnak nie czulma samochodu. Z drugiej strony moze szczescie wczoraj mialam, bo jezdzilam tylko 30 min, i akurat byl maly ruch na ulicach wiec pomimo duzego zdenerwowania nie wymusilam pierwszenstwa itp. kamien mi juz spadł z serca a Wam zycze powowdzenia:)

dziekuje:D myslam juz , ze nigdy tej radosci nie doswiadcze, no ale udało sie:):D:P

hehe:D ja jestem z siebie bardzo dumna, bo u mnie w miescie bardzo duzo osob zdaje za 10 czy 15 razem:) tak wiec mozna powiedzic, ze jestem w elicie:D ale tez duzo od szczescia zalezy, bo pare błedow mialam, rzadko sie zdarza zeby nie mieli zadnego "ale". Mógł mnie oblac za te kilka błedów.