Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

zawsze szczery

flauta

Polecane posty

Gość nbxkjcn
idz do prawikow ,tam takowej nie ujrzysz krulofa nr2 w swoim zywiole

to naprawde jakis dramat, prowokacje wymieszane z wynurzeniami 20 letnich kretynek, ktore emocjonalnie zatrzymaly sie na poziomie przedszkola

Gość Kora*
Zawsze szczery kim jesteś z zawodu? I ile masz lat ?

no to fakt nawet nie chce mi sie wejsc jak czytam tytul

Gość nbxkjcn
od dawna dalo sie zauwazyc na forum wzrost owych "doroslych osob" ,jakze gorliwie broniacych swoich racji wiec nie powinnismy byc az tak tym zaskoczeni

z jednej strony masz racje, z drugiej w naturalny sposob powinna sie pojawiac rotacja osob bardziej wartosciowych i tym samym naplyw niwelujacy straty wywolane przez odplyw :-)

Gość nbxkjcn
niby tak ale kto chce uczestniczyc w tematach typu...(az nie chce sie wymieniac)... tlumaczenie czegokolwiek jest rownoznaczne z "rzucaniem grochu o sciane" no i oczywiscie inwektywy na bardzo gornolotnym poziomie :)

zalew małolatów niszczących topiki , wrzucajęcych swoje mądrości , spam, itd. zniechęca do pisania , gdyż nie ma z kim :(, część starszych to zauważyła ...i szkoda czasu po prostu

z jednej strony masz racje, z drugiej w naturalny sposob powinna sie pojawiac rotacja osob bardziej wartosciowych i tym samym naplyw niwelujacy straty wywolane przez odplyw wizjonerze prowadź nas

w takiej chwili ty o jednym po 22giej zbiórka- erotyczny

myślisz , że za tydzień namówisz mnie na- przed 22gą ?:P

Gość aha i ach
Może w końcu dmuchnie. 🖐️

a czemu pisz śmiało:) to forum dyskusyjne:)

ja tam nie bywam ale rozumiem, że nie mam wyjścia ?

Pochówek na Wawelu to zaszczyt nadany przez społeczeństwo , obywateli , a nie osobiste prawo rodziny Prezydenta do decyzji za zgodą dostojników Kościoła. To za mało być Prezydentem , trzeba być mężem stanu , wybitnym politykiem , budującym jedność narodową w którym tkwi siła i godnośc współczenego Państwa. Prezydentowi Kaczyńskiemu tych kardynalnych cech osoby godnej pochówku na Wawelu przypisać nie można. Był Prezydentem i winien być pochowany w miejscu dla polityków tej rangi przeznaczonym

zdążyłam przeczytać to chcesz przetrwać ? pochówek? nie jestem za nie jestem przeciw dla mnie to tylko grób i aż grób uważam , że takie "sprawy" nie powinny podlegać żadnej dyskusji

mozna analizowac kwestie dmuchania swieczek, jesli ktos czuje taka potrzebe lepsze to niz kolejna analiza wchodzenia dwa razy do tej samej rzeki