Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość taka dieta

Czy tak mogę schudnąć?

Polecane posty

Gość taka dieta

Hej mam takie pytanie w jakim czasie i czy w ogóle schudnę w takim wypadku że śniadanie jem o 09 obiad o 14 a kolacje o 18. Śniadanie składa się z chleba razowego i pomidora, obiad z gotowanych warzyw a kolacja z jogurtu 0% z płatkami fitness. do tego ciągle jestem w ruchu rano 6 weidera i jakieś wspomagające ćwiczenia na pośladki

Gość taka dieta
ehhh sęk w tym że nie chcę za bardzo wiecie się obżerać bo mam 10kg nadwagi. a po za 6 również stosuję np brzuszki i taki "domowy aeribic" ^^ czy biegam też no wiecie zestaw ćwiczeń. Taka dieta wg mnie

Gość behemłucik
jak masz czego schudnąć ??????????????????????????????

Gość happy herbata
Gratuluję wytrwałości tylko żeby się to nie zamieniło w dietę nic O.O zjedz coś pomiędzy tym i będzie ok i nie katuj się ćwiczeniami. Ile masz lat ile warzysz ile wzrostu?

Gość taka dieta
21 lat 66 kg :/ (może już mniej 2 tyg nie stawałam na wadze i tyle już stosuję dietę) wzrost 1,57 nie chcę wyglądać jak pączek :( mam okropne "boczki" i tyłek jak Berlin :(

Gość happy herbata
Uważaj na siebie bo możesz się nabawic czegoś. Wiem że chcesz sobie zrzucić na lato ale uważaj bo taka drakońska dieta może mieć opłakane skutki!!!!!

Gość taka dieta
spoko ale wiecie nie głodzę się tylko mniej jem chcę mieć fajną sylwetkę na lato. Widoczne mięśnie brzuszka i o wiele mniejszy tyłek i oczywiście talia osa *.*

Gość behemłucik
oj tak kaloryferek na brzusku kobitki to jest to :P

Gość taka dieta
no tak ale przy takim zastawieniu jak myslicie po jakim czasie będą widoczne efekty?

Gość taa niedobra pupa
Każdy org. jest inny. Ja na takich drastycznych dietach nie chudnę prawie wcale...

Gość fdgdf
..a po 2 tygodniach będziesz rzygać tym jedzeniem. Nie da sie zaplanować jadłospisu na miesiąc z góry, skąd wiesz, na co bedziesz miała ochotę za tydzień? Najlepiej ejdz wszystko, tylko ogranicz sie do np. 1000 kcal.

Gość taka dieta
ehhh proszę Cie! mam nadzieje że mi to pomoże bo naprawdę chyba się załamie

Gość taa niedobra pupa
Ja na takich dietach 1000-1200 też nie chudnę.... Tzn. na początku, 1,5 kg, potem - kiedyś wytrzymałam miesiąc - nic. Najlepiej chudnę na dietach 1500-1700 kcal... Ale wszyscy chcą szybkich diet i nigdy nic się nie nauczą...

Gość taka dieta
zobaczymy napisze jeszcze przez weekend zobaczę czy coś zrzuciłam mam nadzieję że tak

Gość taka dieta
Stanęłam dziś na wagę tylko 2 kg sie udało :(

Gość syfonka564
Ja jestem 2,5 mies po porodzie i chudne ok 1 kg na 2 tyg a karmie piersia. nie jem slodkiego, smazonego itp. waga zaczela spadac dopiero po cwiczeniach.

Gość Sonia u
Zostalam zaplodniona przez ufo:(

Gość taka dieta
ale ja ćwiczę regularnie jestem załamana chyba kompletnie przestanę jeść będę tylko pić soki bo nie wytrzymuję sama ze sobą brzydzę się siebie samej nie mogę patrzeć na swoje tłuste d i wielkie brzuszysko :(

Gość o masakra!
Kobieto! Co Ty wygadujesz 64 kg w takim wypadku wnioskuję że ważysz jedz regularnie bo wpadniesz w anoreksję nie katuj się zbytnio zaakceptuj siebie i ciesz się zdrowiem niżeli miałabyś potem mdleć na ulicy czy miałabyś mieć jakieś inne problemy zdrowotne

Gość syfonka564
w sokach jest duuuzo cukru. pij sama wode mineralna... a powiedz mi tak szczerze - jaka masz przemiane materii? czesto korzystasz z ubikacji ?

Gość fddfsfdsdf
Gdzie jest bialko- chude sery i filet np. z piesi kurczaka ? Masz to natychmiast wkomponowac do jedzenia a to ze bedziesz mniej jadla i chudla to bzdury. Nie dostraczajac bialak spalisz miesnie a nie tluszcz i do tego zwolnisz przemiane materii.

Gość taka dieta
Hmmm ostatnio rzadko może przez ta dietę no nie wiem :/

Gość syfonka564
A wiec na lepsza przemiane materii dzialaja suszone owoce tj sliwki morele. mozesz jesc miedzy posilkami. tak samo siemie lniane. pewnie mnie tu zaraz zjada ale mi przed ciaza pomogly takie jedne tabletki. ale to juz zalezy od ciebie czy chcesz korzystac z jakichs specyfikOw..

Gość taka dieta
Kolejny dzień diety i ćwiczeń coś jednak zaczęło się dziać ^^ czuję się dziś skora do ćwiczeń i w ogóle spoko przeszedł mi całkowicie wilczy apetyt ba! nawet osiągnęłam sukces zmieściłam się w ukochane rybaczki które zeszłego lata byłam skłonna oddać siostrze (a ta to mnie dopiero w kompleksy wprawia :( ale dziś ujrzałam światelko w tunelu może jednak jest szansa na szczupłą sylwetkę ^^

Gość taka dieta
tak wiec zauważyłam że zaczyna wszystko iść ku dobremu. straciłam 4 kg ^^ cieszę się ogromnie. Jestem fakt faktem trochę słaba ale nie poddaję się :)