Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Rozowy aniołek

Dlaczego faceci zawsze krzywdza?prosze o rozmowe..bo jest mi strasznie ciezko na

Polecane posty

Gość chodnikowy latawiec
wymysle wymówkę to bedzie,ze go olewam,ze zważniałam,zeto co do niego czułam jednak bylo nie tak mocne jak mowilam ..i najgorsze co moze pomyslec..ze znalazłam sobie innego i wtedy on tez juz zupełnie odpuści , nie bój się, nie masz nic do stracenia a jeśli rzeczywiście tak pomyśli to tylko udowodni, że nie jest Ciebie wart. głowa do góry i bez obaw

Gość Rozowy aniołek
ok..:(a jaka ta wymówka ma byc ?:( ehh:(kurcze...okropnie sie czuje:(codziennie tylko rycze przez niego :(

Gość chodnikowy latawiec
przede wszystkim to przestań płakać, przestań tworzyć sobie sama intelektualne labirynty bo się w nich zagubisz. lepsza byłaby prawda niż wymówka

Gość Rozowy aniołek
mogę zapytac ile masz lat? masz dziewczyne ? żone ?

Gość chodnikowy latawiec
możesz :) nie mam żony i dziewczyny, ale mam podobny problem co Ty co do wieku to ma to jakies znaczenie?

Gość Rozowy aniołek
no w sumie nie ma...ale pewnie mlodziutki jestes :) no to teraz Twoja kolej..wyżal sie :) moze ja ebde w stanie ci cos doradzic..a przynajmniej postaram sie

Gość chodnikowy latawiec
dzięki za komplement :) mam 33 już mi pomogłaś, samą rozmową a poza tym nie miałbym sumienia, masz swój problem z którym musisz sie uporać a nie słuchać mojego

Gość Rozowy aniołek
no przestan.. ja lubie ludziom pomagac..wiec moze i Tobie jakos bede w stanie to moze jakis wygodniejszy sposob..gg??

Gość chodnikowy latawiec
pewnie, jeśli nie przeraza Cie mój wiek 6587049