Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Z kiim ja bylam tyle czasuu

Moj byly jest jakis nie normalny.

Polecane posty

Rozstalismy sie 3 tyg. Temu.Przez 2 tyg.po rozstaniu mielismy jakis tam kontakt.Przychodzil do mnie.Ja tez pisalam do niego dzwonilam ale w koncu dalam sobie spokoj bo to nic nie dalo. A teraz dzowni lub pisze umawia sie i nie przychodzi.Mial przyjsc w sobote nie przysszedl.W poniedzialek mial przyjsc wieczorem nie przyszedl napisal wtedy sms ze mu cos wypadlo jutro przyjde po poludniu.Popoludniu pisze ze dzis go nie bedzie bo jest w pracy na 2 zmiane( w sotatniej chwili mu zmienili) zoobaczymy sie w srode o 16 bede u Ciebie.Dzis rano pisze mi sms ze musi zostac dluzej w pracy konczy o 18 i bedzie o 20.Ok.Po mnie to splywa.I co nie ma go i nawet nic nie napisial. A co najlepsze dzis rano pisze sms jak mu nie odpisalam.Wiec po godzinie zaczal do mnie wydzwaniac i pyta sie czy dostalam sms.Dzowni bo chce sprawdzic czy telefon mu dziala.

Co sadzicie o jego zachowaniu?

Gość ma extra dupe na boku

Ja tez mam go gdzies juz.Ale on sam tak pisze.I dla pewnosci jak nie odpisze na sms to dzowni.I po co tak sie zachwouje jak ma mnie gdzies.

Szczerze robi Cię chuja. Nie szanuje Twojego czasu. Ja bym mu na Twoim miejscu powiedziala, ze masz dość jego zachowania.

Ja nawet juz nie reaguje na jego sms.Nie odpisuje.Jak zadzwoni to czsami odbiore telefon.

Gość Miuniunia
co to w ogole za umawianie sie z bylym?o_0 mnie by to obeszlo i ty sie przejmujesz ze nie przychodzi??? wybacz ale zachowujesz sie tak jakbys miala pretensje nie jestescie juz razem...