Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zielona bursztynka

jakie portale randkowe polecacie ?

Polecane posty

Gość atrakcyjny facet
jestem na sympatii szukam swojej drugiej połówki .do tej pory porażka,nie ma już normalnych dziewczyn ,same napalone,tak więc bursztynko kobiety są takie same :(

Gość jest też taki portal
mający dobre opinie przeznaczeni.pl

Gość zielona bursztynka
witajcie :) atrakcyjny wiem wiem kobiety bywają gorsze od was :p oczywiscie nie wszystkie :) moje miłe kolezanki z topiku znalazły szczęście w necie a wiec są normalne są na portalach i czatach :) o przeznaczeni.pl to nie słyszałam ale wszystko nalezy sprawdzic :)

Gość zielona bursztynka
wiecie co nastepny z czata przysłał mi fotkę :D sam chciał nie prosiłam sie,nie obiecałam swojej przysłał,przystojny same zalety,nie jedna by była wniebowzieta,tylko nasza rozmowa ,trudny rozmówca i bardzo nalegał na moja fotke ,a to mnie wkurzyło ,nawet sie troche chyba obraził na mnie ale uważam,ze zachowałam sie w porządku bo nie obiecałam, wrecz przeciwnie cały czas tłumaczyłam,że musze komus najpierw zaufac i tak dalej .....

Gość moja połówka znalazła się tu
na kafeterii

Gość moja połówka znalazła się tu
masz rację bursztynko

Gość zielona bursztynka
gratuluję :)

Gość bursztynka podziwiam twoja
cierpliwość , ja na sympatii wytrzymałąm miesiąc ,nie szukałam partnera tylko kogos do przyjazni z okolic ,co od razu zaznaczałam ,ale ja nerwus jestem za duzo ofert erotycznych pomimo tego ,ze foty nie miałam , no coz podziwiam i kibicuję

Gość lesolei
ja nie polecam ale jestem na hellopl tam koresponduję z kimś kto nie pyta o fotki z tymi fotkami to dramat, kiedyś miałam zdjęcie z dużym dekoltem, ale z klasą a miałam ważenie że gbury się spuszczają jak na to patrzą tak chamy się nakręacały

Gość zielona bursztynka
cierpliwośc ja czatuje dopiero tydzień :D na portal jeszcze sie nie zapisałam ,moze z sympati przenieś sie na "my dwoje" ma dobre opinie! a tutaj wylewam swoje żale,wszystko co mi w duszy gra co mysle w danej chwili pisze trafiłam tez na pare fajnych chłopaków młodych ale jakich wspaniałych rozmówców,no i troche przyszło mi doradzac im w sprawach sercowych :)

Gość zielona bursztynka
lesolei nie pyta o fotki ;) to ktos wyjatkowy na pewno ,powodzenia :)

Gość bursztynka podziwiam twoja
ja czytam co piszesz , i jak któryś portal sie okaże w miarę sensowny to założe konto , ja nie dałam foty na sympatii bo wyszłam z załozenia ,że do przyjazni to moge pogadac trochę na portalu jak bedzie ok to sie przerzuci na rl ,no i testowałam ze tak pwoiem profil dałam po angielsku bo kazdy deklaruje bdb znajomość angielskiego ,a jednak okazało się ze 1 ! facet samouk potrafił przetłumaczyć ,reszta juz nie bardzo z tym angielskim, a oferty bleh typu zapraszam na kolacje ze swiecami i wiadomym koncem ,miałam ochotę odpisać zeby sobie w de te swiece wetknęli

Gość zielona bursztynka
dobry test z tym angielskim :D małe kłamstewka a jak szybko ujawnione ! wiesz poradził mi pewien chłopak (oczywiście z neta ) zaloguj sie bez fotki i wybieraj sama w/g własnych kryteriów idę już spać 🖐️ dobranoc

Gość zielona bursztynka
bursztynka podziwiam twoja ---- chyba jednak musisz zmienic portal !

Gość proponuje czat
Witam :) Bursztynko fajnie z tym zdjeciem. Pogadaj z nim jeszcze troche. Jak Ci spodoba rozmowa z nim to mozesz mu kiedys podeslac swoja fote.

Gość dziewczyna24
Ja tez poznalam kogos przez czat. Dwoch fajnych facetow. Teraz na jednym mi bardzo zalezy. Tez Ci kibicuje autorko. :)

Gość zielona bursztynka
dzień dobry w ten piękny słoneczny niedzielny dzień :) jak tu wchodzę i widzę,że ktoś napisał to tak jakoś razniej sie robi na duszy :) polecamy czat miło,ze się zadomowiłaś tutaj :) i zawsze starasz się obiektywnie doradzić dziewczyna 24 :) jestem pewna 100%,że wybrałaś tego właściwego ,nie wiem jak to będzie u mnie,na nic się nie nastawiam,ale bardzo bym chciała poznać kogoś wartościowego!

Gość zielona bursztynka
warunkiem podtrzymania znajomosci z tym przystojniakiem było odesłanie swojej fotki,a rozmowa nasza tak jak wspomniałam ciagle wracała do tematu,ale jesteś wyślij zdjecie i tak cały czas w tym kontekście ,a więc bezsensu dla mnie taki warunek. wczoraj miło spedziłam popołudnie i wieczór ze znajomymi,pózno wróciłam,ale oczywiście przed snem wstąpiłam na czat (z zamiarem tylko zerknę:P i ide spać ) no i od razu widzę ktos puscił hasło,że porozmawia z normalną i miła osobą! myslę sobie to przecież ja dobra zagadam pierwsza (zawsze czekam aż mnie zaczepią) no i sobie porozmawiałam 2,5 godz,on w pracy na nocnej zmianie,tematy różne o życiu,o sobie ,powiem tylko dałam plamę :( jak cholera. mogliśmy rozmawiac do rana ale sen mnie zmorzył i zaczelismy się żegnać . jak to zawsze miło było. dz za rozmowę,dobranoc nie dał żadnego znaku ani ja ,ze chcielibysmy jeszcze kiedys pogadac :-O jestem rozczarowana trochę czy to nie dziwne,że jak się czuje klimat to nic z tego ? a i jeszcze pisał,że jest rozwiedziony czy moze w trakcie rozwodu nie pamietam dokładnie!

Gość odpuśc sobie lepiej to
Daj sobie spokój z chatami i portalami, tam tyle dna przesiaduje. Są tam normalni ale przytłacza ich ogrom tandety. Szukaj w realu. Sam sie umawiałem z chata wp kiedyś i kolejno: -pazerna grubaska -puszczalska i zakompleksiona -kłótliwa i arogancka [co to nie ona] -zdradzała chłopaka I kilka inncy hktórych imienia nie pamietam nawet. Strata czasu i tej kasy co kawe czy coś trzebabyło stawiać. Real to real, uwodzicielem nie jestem ale wiem że jak sie spotyka kogoś to to musi byc od razu cos że się dobrze rozmawia, na chacie to tylko rozczarowania były.

Gość w p
to najgorsze czaty w necie

Gość proponuje czat
Bursztynko, dosc dziwne, ze jak sie fajnie gada, a potem nie ma wymiany kontaktu. Tak sobie mysle, ze moze mial cos na sumieniu. Piszesz ze rozwiedziony albo w trakcie, skoro sie do tego przyznal, to tak naprawde moze byc jeszcze zonaty. I nie mysl o nim, skoro rozmowa sie tak urwala. A ze chcialo Ci sie spac to nie twoja wina przeciez. I powiedz jak tam rozmowa z tym przystojniakiem. Wiesz z tym zdjeciem to tez nie mozsz za dlugo go przeciagac. Tzn. fakt ze nie jest to mile jak on caly czas, napomina o zdjeciu. Ale jak uznasz ze gosc wydaje Ci sie ok ( bo tylko na pozorach narazie mozesz sie opierac) to wyslij mu fote. Ale musisz byc pewna ze tego chcesz i jest to odpowiednia pora. Pozdrawiam Cie i 3maj sie cieplutko :)

Gość zielona bursztynka
polecamy czat.....własnie to ma swoje plusy taka rozmowa na czacie,to tylko chwilowe rozczarowanie a potem myslę tak jak ty,miał cos na sumieniu i dobrze postapił ,bo po np.brnąć w to dalej i oszukiwać innych,ile rozczarowań potem,czytam np.dziewczyna zakochana on też tylko jeden szczegół o którym nie wspomniał "jestem żonaty" :P z przystojniakiem też dałam spokój....na wygląd mam polecieć,jak kogos interesuje tylko moje zdjecie to dla mnie za mało,trudno ale jak pisałam rozmowa była lekko wkurzająca :D a więc narazie bez zmian u mnie :) ale mam sie dobrze :D

Gość zielona bursztynka
odpuśc sobie lepiej to.............pewnie,że lepiej spotkać kogos w realu,ale jak sie nie spotkało to trzeba próbować! co do czatów to moge sie z toba zgodzic dużo dna :-O i braku dobrego smaku! a wiesz szkoda ci tej zapłaconej kawy,teraz można się dogadac np.kazdy płaci za siebie ,mysle,że jest to bardziej uczciwe niz np.to co mnie kiedys spotkało,napiszę bo mi sie przypomniało :D a wiec jestem umówiona na randke,facet stawia kawę nawet nie pyta sie czy na cos mam ochotę (a wydzwanial tak mu na mnie zależało :p) potem jedziemy do sklepu bo on mam cos tam zakupic.ponieważ liczy przy mnie kasę i na jeden zakup wiecej mu zabrakło więc ja mu pozyczam (dlaczego by nie pomóc w potrzebie) tylko do tej pory nie oddał :p i za te kawy to ja zapłaciłam,owszem potem napisał w sms,ze odda ale ponieważ nie mieszka w mojej miejscowości a ja nie chciałam sie z nim widywać nie oddał :P a drugi przypadek kiedy płaciłam za faceta to: brat mojej koleżanki tez do mnie zarywał,jestesmy na imieninach u jego siostry jest tez jego mama,poniewaz był alkohol umowilismy się,że wracamy taxi,zamówił taxi wracamy ja,on i jego mama ,oni wysiadają pierwsi mówią dobranoc i dozobaczenia ...a ja jade dalej i płacę :D i to były znajomosci z realu :D niby nic ale tak jakoś nie kulturalnie!

Gość zielona bursztynka
a co do rozmów czatowych to rozmawaiłam z młodym chłopakiem,26 lat inteligentny chciał po prostu pogadac wiec czemu nie,zrezygnował ze swojego ślubu i tak zaczął sie zwierzać (nie bede zdradzac szczegółów ale powiem tak od serca sobie pozyczylismy wszystkiego najlepszego,cieszę się,że mozna spotkać takie osoby szczere moje krótkie doswiadczenie czatowe...... dziewczyny jest tyle fajnych młodych chłopaków;) szkoda,że nie jestem młodsza :)

Gość czaty to chyba nie to
Ja bym na Twoim miejscu też odpuściła sobie czaty! Osobiście trochę bałabym się przesyłam zdjęcie komuś o kim w sumie nic nie wiem. Na takich czatach moim zdaniem zbyt łatwo oszukiwać. Sama mówisz, że zrobiłaś test i wyszło co wyszło. Nie zdziwił mnie prawdę powiedziawszy ten wynik. Oczywiście to tylko moja opinia, ale na Twoim miejscu byłabym ostrożna. Co do portali, to jak najbardziej można korzystać z nich, zawsze można kogoś znaleźć. Sama kiedyś korzystałam, ale sobie szybko odpuściłam, bo na wakacjach poznałam mojego obecnego faceta. Ale 3 koleżanki z pracy korzystają z mydwoje i podobno bardzo są zadowolone. Głównie ze względu na oszustów, których tam właściwie w ogóle nie ma, co wiąże się z tym, że trzeba przesłać skan swojego dowodu osobistego, żeby otrzymać certyfikat wiarygodnego profilu czy coś takiego. A skoro mówisz, że też już słyszałaś dobre opinie na ich temat, to może warto spróbować?:) Tak czy siak życzę powodzenia! Prędzej czy później z pewnością Ci się uda!

Gość zielona bursztynka
czaty to chyba nie to.....:) dziękuje chyba sie zdecyduje na portal .. jak twój nick brzmi "czaty to chyba nie dla mnie" wygłupiłam sie na maxa i zrobiłam sobie jaja :p na czacie totalna polewkę.....i wiecie co trafił sie normalny gosc i mnie wysmiał :( przyznałam sie,ze robie sobie jaja i chciałam opuscic czat ale zaczelismy rozmawiac oj dlugo długo,wysłał mi fotkę,jest w moim wieku ,podał gg,nawiazał sam kontakt....a ja go sciemniłam o wiek w pierwszej wersji a w drugiej wersji tez (bo miałam zwiać po prostu ) ale zaczeliśmy rozmawiac i teraz jest mi głupio :( jak cholera.....ja taka prawdomówna cały czas normalna co mi odbiło :(

Gość zielona bursztynka
aaaa rozmawiałam też z panem około 50 lat ale to była normalna rozmowa i wiecie co opowiada mi,ze spotkał swoją miłosc,zna ja 2 tyg wirtualnie jest młoda laska(20 pare lat) i jest bardzo a to bardzo napalona na niego ,ze jeszcze nigdy tego nie czuł,nie wysłali sobie zdjec maja sie spotkac ,dla niej chce sie rozstac z kobieta......co to sie dzieje czym faceci myslą :p mówie mu uwazaj ,bo moze chodzi o sponsoring ,a on dalej,ze ona go kocha tyle ciekawych histori ,mozna sie dowiedziec,tyle zwierzeń czaty maja tez pozytywne strony :) porozmawiac zawsze mozna :)

Gość proponuje czat
Hej. Wiesz w sumie z tym portalem to chyba faktycznie moze byc dobry pomysl. Ciekawa historia z tym 50-latkiem. Widzisz czasem tak jest ze cos glupiego powie/napisze. Jeden raz. A potem sie tego zaluje. A Ty dalej szukaj i bedzie dobrze :) Mi jest dzis smutno. Wiec tu zagladam do Ciebie. pozdrawiam

Gość zielona bursztynka
proponuje czat--- ty smutna ,czy coś sie stało? widzisz ja wczoraj napisałam tu i zaraz wyłaczyłam kompa :( a moze mogłam ci pomóc jakos ,choc internetowo ale zawsze to jakieś wsparcie! moj kolega znów sie odezwał,zebrałam sie w sobie i napisałm mu prawdę,że go okłamałam odnosnie wieku ,w końcu się nie znamy po co ma sobie robic jakies nadzieje... a ja się czuję lepiej na duszy jak sie przyznałam :)....śmiac mi sie chce bo raz się wygłupiłam a tu taki adorator sie trafił ;)

Gość proponuje czat
A jak on zareagowal jak sie przyznalas? Wiesz co smutno mi, ale nie chce marudzic bo tak nie pasuje. Ty szykasz kogos, a ja bede marudzic na tego ktorego tak znalazlam. Tzn poprostu mielismy sie dzis spotkac, a tu nic z tego. A juz minely prawie 2 tygodnie. Wiem ze oboje mamy zajety tydzien i sie mijamy z wolnym. Rozumiem ze ma taka prace i czasem musi kogos zastapic. Ale poprsotu przykro mi. I podziwiam ze sie przyznalas. Ale na pewno lzej Ci teraz :)