Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zielona bursztynka

jakie portale randkowe polecacie ?

Polecane posty

Gość zielona bursztynka
cześć :) wiem,że on dziś jest bardzo zajęty,nie wiem kiedy to zobaczy i czy coś napisze, ale ja się czuję z tym lepiej,o niebo lepiej :) dam znać czy był odzew czy nie... ja cały czas tutaj marudzę :-O ty to czytasz i inni też ,wiec dlaczego inni nie maja tego prawa mieć! rozumiem ciebie,ale macie kontakt przecież ,spotkacie się (aby jak najszybciej) i wszystko wróci do normy,mam nadzieję,że niebawem wspólnie zamieszkacie;) po co tęsknić!!!! oj my same sobie cierpień przysparzamy taka nasza natura :( rozumiem twojego partnera też bo mam podobnie,ciągle zmiany i czasami tez zastępstwa,nie raz musiałam odwoływac chocby spotkania ze znajomymi a oni mysleli,że sie wykręcam będzie dobrze zobaczysz,moze zrobi ci niespodziankę i przyjedzie bez zapowiedzi ;)

Gość proponuje czat
Dziekuje Ci bardzo Bursztynko :) Mam nadzieje że nie gniewasz się, że pisze w skrócic twój nick. W weekend się spotkam z nim. Z zamieszkaniem to narazie nie takie ławte. Każde z nas ma swoją pracę. Ale sądze, że to ja będe musiała się wyprowadzić. Ja prace szybciej znajde w moim zawodzie. Tak myśle. A przemyślałaś sprawę z tym portalem My dwoje? Pozdrawian

Gość zielona bursztynka
a widzisz weekend tuż tuż..nie obejrzysz się a ukochany przyjedzie :) spoko z tą Bursztynką,zielona tylko dla tego,że lubię ten odcień bursztynów ---- a ty zostałaś proponuję czat :D na razie dość czatowania ;) zresztą teraz będę trochę zajęta....co do portalu to jestem na tak . muszę na spokojnie do tego zasiąść dziś już uciekam,zajrzę jutro wieczorem,pozdrawiam pa :)🖐️

Gość zielona bursztynka
a może ktos jeszcze nam coś opowie o swoich przeżyciach :)

Gość inernauta
poczekamy na twoje przeżycia :D

Gość czaty to chyba nie to
Nie ma za co, Zielona:) Ale masz rację, że na czatach czasem może być zabawnie:) Jakąś luźną rozmowę można nawiązać, jak najbardziej. Pośmiać się trochę, czemu nie. Ale jeśli chodzi o poznanie kogoś, z kim można by się związać, to raczej nie za bardzo:) A jak zareagował ten gość, któremu w końcu powiedziałaś prawdę? Kurcze, niestety faceci czasem tracą głowę, jak jakaś "małolata" zakręci się wokół nich:/ Nie chciałabym się znaleźć w przyszłości w takiej sytuacji... No i głowa do góry, Proponuje czat!

Gość zielona bursztynka
dziś dostałam informację od niego ,że coś tam sie stało i nie może odczytać widomosci i czy mogę jeszcze raz wysłać ,wysłałam ponownie więc:-O trochę upokarzające dla mnie,ale sama piwa sobie naważyłam! nie wiem jaka reakcja,teraz włączyłam kompa i cisza....

Gość zielona bursztynka
u mnie to by była reakcja szokowa ,jak by mnie ktoś okłamał to już bym usunęła kontakty i fotki i dała sobie spokój...

Gość proponuje czat
Witam wszystkich :) Tak jest glowa juz powrocila na swoje miejsce :) Bursztynko, fakt dwa razy musialas przez to przejsc. Daj znac nam jak zareagowal na to. I tez sie nie martw.

Gość zielona bursztynka
dobrze,że głowę masz na miejscu bo potrzebuję pomocy mądrej głowy;) jesteś tu kto?

Gość zielona bursztynka
właśnie odczytałam info od niego przecztałem ! oraz wyslij obiecane zdjecie.... buuuu a ja nic nie obiecywałam,naprawdę ,to jest facet z czata,raz rozmawialismy tylko ,ja chyba nie wyslę tylko coś odpiszę

Gość zielona bursztynka
odpisałam,co miałam na mysli w tym momencie,w stylu nie znamy sie dobrze rozmawialismy tylko raz ........ ja sie dziwię,że on do mnie pisze !

Gość klemensonik
na przeznaczeni to chyba sa ludzie gleboko wierzacy, z tego co slyszalem.

Gość zielona bursztynka
klemensonik :) nie wiem nie sprawdzałam! sama jestem wierząca ale np.faceta fanatyka nie chciałabym mieć :p znam taką osobę w realu ,nie nadaje się do swiata współczesnego! wiem już weekend się zaczął i was nie ma :( ale on odpisał mi znów ,krótko zwięzle i wyślij fotkę z usmiechami:-O mam taką ochotę napisać w stylu ale jesteś upierdliwy,lub zrobić psikusa i wysłać jakieś zwierzątko w stylu szara mysz :D mam takie przeczucie,że on sie ze mnie nabija,albo mnie sprawwdza czy ulegnę ....

Gość alfons.997
wyslij jemu nagą fotę :p

Gość proponuje czat
Hej Bursztynko. Sama nie wiem co Ci poradzic. Fakt troche glupio, ze tak napomina o to zdjecie. Pamietam, ze kiedys tez tak ktos caly czas chcial to zdjecie. I pamietam ze wtedy wyslalam to zdjecie. Ale najpierw troche pogadalismy. Ale jezeli jemu bedzie tylko zalezec na zdjeciu, i nie bedzie chcial pisac to takiego to wg mnie mozna skreslic. Powiesz mu, ze na poczatek mozesz mu sie troche opisac. Moze ze jak bedzie Wam sie dalej fajnie rozmawialo to odeslesz zdjecie.Powininen zrozumiec, ze potrzebujesz zaufac komus. 3maj sie

Gość zielona bursztynka
czesc :) napisałam mu wczoraj,ze bedę na gg podałam godz....nie wiem czy odczytał,ale sie nie odezwał,dzis sprawdziłam poczte i nic.... tak jak napisałas jeżeli chodzi o fotke z mojej strony nie ma problemu,ale nie tak od razu! on wie jak wygladam bo tak jakos wyszło,ze sie opisalismy sobie a potem on mi 3 fotki wysłał (normalne :) ) nie chce się już w to wgłebiać.......... faceci z czatu tu chyba rutyna ich gubi haha .dostaja mnóstwo fot i nawet nie chce im sie wysilac:p a jak tak na niego czekałam wczoraj,to miałam sobie zagrac w literatki,ale ale na czat trafiłam,i rozmawiałam z jednym oszołomem około 40 lat ale wygibus usmialam sie na maxa,facet jest szalony,sam,firma,kasa,no i lubi imprezy.....ale fajnie opowiadał swoje przygody ,i był bardzo wesoło proponuje czat :) miłego weekendu z ukochanym ;)

Gość klemensonik
gleboko wierzace.. to ja juz uwazam osoby majace na celu zyc po katolicku, tj sex po slubie, szybki slub, grzeczne prowadzenie sie itp na jakim czacie poznajecie "normalne" osoby? i w jakich pokojach?

Gość zielona bursztynka
klemensonik owszem z tymi wierzacymi powinno tak byc,ale czy tacy są katolicy ? moze 1 na 100 na czacie normalna osobie to jak trafic na 4 listną koniczynkę :D jesli o facetów to przeważają same zboki i napaleńcy :p czaty są chyba na wszystkich portalach,mi osobiscie podpasowała interia i onet ,a pokoje coż jest ich pełno,ja omijam erotyczny a czuje się jak bym własnie na nim czatowała.....ale naprawdę kilka fajnych rozmów i normalych odbyłam,lubię ludzi :)

Gość pytanie do bursztynki
Czemu jesteś sama, no i czy wiesz czego szukasz, tzn. jakiego faceta? Czy interesuje Cię tylko znajomość czy może stały związek? Jeśli stały to jaki chłopak zwrócił by Twoją uwagę, chodzi o wygląd, wiek i stan majątkowy też jeśli ma znaczenie.

Gość zielona bursztynka
odp.na to pytanie czemu nie :) ale teraz muszę uciekać :) real wzywa...... chyba wczesniej już pisałam komus tutaj kogo szukam :) bedę dzis pózno ale jak nie będę miała czasu odp.jutro pozdrawiam :)

Gość szukająca faceta
Hej dziewczyny:-) słuchajcie, czy w portalu mydwoje można się umieścic bez zdjęcia?? zależało by mi bo widzę,zę zachwalacie ten portal, ale nie chciałąbym, tam wstawiać fotki, ewentualnie mogłabym wysyłać na żądanie facetom... czytałam tam te regulaminy ale na nic to -nie mogę się połapać.. znalazłaby się jakaś dobra duszyczka,która by mi to wyjaśniła???

Gość zielona bursztynka
pytanie dla bursztynki :) dlaczego jesteś sama-------bo tak się ułożyło czego szukam -------- faceta :D ( uczciwy,dobry,poczucie humoru,oczywiscie wierny,pracowity.....normalny ) znajomośc,stały związek--------stały związek jaki chłopak by zwrócił twoją uwagę-------mężczyzna nie chłopak! wiek jego--------35-42 lata stan majatkowy------haha dobre pytanie ,ja pracuję on też powinien.nie jestem materialistką !

Gość zielona bursztynka
szukająca faceta czesc :) trochę czytałam na ten temat,wydaje mi się,że mozna nikt nikogo nie zmusi,ale moze wypowiedzą się osoby które tam były zalogowane na samym dole strony głównej obok regulaminu jest "polityka prywatności serwisu" ---poczytaj ja też sie zastanawiam czy dać fotkę czy nie,bardzo fajny chłopak na czacie doradził mi "nie dawaj fotki tylko sama wybieraj kandydatów w/g swojego gustu" w sumie ja wolę jak mna ktos sie sam zainteresuje,nie wiem czy bedzie mi sie chciało zaczepiać pierwszej ...a jak bez fotki to trzeba bedzie działac na tej zasadzie a znowu tez mam dylemat z tą fotką,czy chce aby mnie wszyscy ogladali

Gość zielona bursztynka
pytanie do bursztynki....jak myslisz mam wygórowane wymagania? zaczynam sie tu czuc jak na portalu randkowym :D ale przez taki tekst trzeba bedzie przejść !

Uważnie przeczytałem cały wątek i mam wrażenie autorko , że już tu na siebie trafilismy, tyle że pod innymi nickami... Mam rację? Fajnie się czyta te Twoje czaterskie przygody:) Pozdrawiam

Gość zielona bursztynka
to tylko wrażenie! pozdrawiam również :) a tak poza marginesem przystojniak z Ciebie ;)

Gość zielona bursztynka
wracając do czata to chyba nie dla mnie :-O jak ktos mi pisze wyslij fotke ,wyslij fotke to bez sensu tylko wyglad zewn.sie liczy:(

Gość ale masz problemyyyyyyyy
nie wysyłaj fotki jak nie chcesz.On znajdzie taką która nie będzie miała z tym problemu:O

Gość pytanie do bursztynmi
Dzięki za odpowiedzi, a jeśli można się zapytać o Twój wiek? Nie jeśli to prawda to masz normalne wymagania a w zasadzie na obecne czasy niewiele chcesz.