Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zielona bursztynka

jakie portale randkowe polecacie ?

Polecane posty

Gość zielona bursztynka
ale masz problemy :) masz racje,to nie są problemy nie chce,nie wysyłam i tyle ,znajomosc zakonczona!

Gość zielona bursztynka
pytanie do bursztynmi ------- wiek podałam wczesniej ,wymagania to był dopiero poczatek :D wiesz zalozyłam ten topik aby zrobic rozeznanie odnosnie portali randkowych,przez przypadek zaczęłam zaglądac na czata i piszę tu takie pierdoły ;) aż głowa boli

Gość zielona bursztynka
obecne czasy co przez to rozumiesz? jakie wymagania powinny byc?

Gość pytanie do bursztynki
Obecne czasy to takie, że dziewczyny bardziej szukają sponsorów i wygodnego życia niż chłopaka co by ją szanował choć są i takie co by chciały mieć i sponsora a zarazem oddanego faceta. A czemu net a nie real? Wiesz nie dziw się facetom, że chciały by zobaczyć jak wyglądasz bo jesteśmy wzrokowcami no chyba, że proszą zamiast normalnego zdjęcia jakieś erotyczne czy coś w tym rodzaju to możesz być pewna o co im chodzi ale normalne zdjęcie to chyba nie zaszkodzi ale decyzja i tak jest Twoja.

Gość zielona bursztynka
pewnie,że wolałabym real ale to nie takie proste,a juz całkiem proste jest znalezc sponsora,ale czy w zyciu o to chodzi? pewnie kazdy chce godnie zyć i ja też ,nie martwic sie czy mi czegos zabraknie,ale bez przesady nadmierna pogon dla kasy i zycie na pokaz mnie nie interesuje

Gość zielona bursztynka
nie dziwie sie facetom ,sami chetnie wysyłaja fotki,a ja musze komus zaufac zeby wysłac juz tak mam :)

A wiesz takie co twarz pokazuje bo oczy i twarz wile mówią o drugiej osobie.

Gość zielona bursztynka
na pewno,ale to tylko zdjecie,ujecie ,ale jak rozoznac po oczach? nie jestem wróżką

To widać, takie duże wyraziste do tego delikatny uśmiech :-)

Gość sefka
A ja wlasnie wczoraj zalogowalam sie na sympatii bo prawde powiedziawszy nie wiem jak w czasach, gdy kazdy jest zabiegany i mysli wylacznie o sobie, mozena kogos poznac? I nie mam innych pomyslow, a biorac pod uwage ze mieszkam w obecnym miescie ok roku jakos nie cierpie na nadmiar znajomych. A samemu jest ciezko na tym swiecie ;)

sefka może i masz rację, że to przez to zabieganie, a ja nie mam profilu na żadnym portalu ale się zastanawiam czy założyć bo w realu raczej zabawką byłem w rękach dziewczyn.

Gość zielona bursztynka
a jak ktos ma małe oczy ? to go skreslać? ,a czy dranie i oszusci nie mają wyrazistego spojrzenia ?

Gość zielona bursztynka
sefka no i to zależy czy ktos jest rozrywkowy,bo takim osoba stałym bywalczynia dyskotek i klubów jest prosciej pytanie do bursztynki------ a myslisz,że na portalach sa same porządne ,watpię ,trzeba miec duzo szczescia zabawką w realu ?

Tak zabawką w realu, niektóre dziewczyny wykorzystują urodę, upolują faceta pobawią się nim a potem następny. To tak jak wy czasem narzekacie. że chłopaki tylko na wygląd lecą to i są takie dziewczyny. Nie napisałem że na portalach są same fajne lecz myślę, że proporcje mogą być podobne do tych nie wirtualnych. Jedno jest tylko pewne, że oszustwo szybko się ujawnia.

Gość zielona bursztynka
też jestem tego zdania,że oszustwo zawsze wyjdzie na wierzch to moze teraz ja ci zadam pytanie podobne do twojego jakiej partnerki szukasz? :)

Takiej, żeby swojej urody nie wykorzystała do zrobienia ze mnie kretyna bo jak zaufam choć nie przychodzi mi to łatwo to bym się dał pokroić za taką osobę. Dla tego stałem się chyba zbyt ostrożny i jak tylko wyczuwam choćby trochę, że mogę się np. jakiejś narzucać to sobie od razu darowuję. Nie potrafię już chyba się starać za wszelką cenę o kogoś tak jak inni to robią. Ale muszę Ci napisać też, że dziewczyna musi się chłopakowi podobać i nie chodzi tu o typ Dody bo taka choć może i nie brak jej urody ale delikatności kobiecej to już tak i bym i tak nie chciał takiej osoby. Jeśli idzie o wiek to tak do 28 lat o dolna granica to 20 i myślę, że te młodsze nie są jeszcze takie zepsute, w sensie marzą jeszcze o jakimś uczuciu.

Ok, już muszę uciekać, zajrzę wieczorem ;-)

Gość zielona bursztynka
to tak samo jak facet musi sie podobac nam,jesteś młody a tyle jest fajnych dziewczyn,napewno kogos takiego znajdziesz,co do tych młodych to sama nie wiem czy to młodsze pokolenie nie jest bardziej wyrachowane,co do wygladu znam taka młodą ma wyglad barbie ale naprawde jest super dziewczyną,pozory mylą. gorzej ze mna facet z czata powiedział "jestes w trudnej sytuacji,faceci w wieku okolo 40l chca zaszaleć,zabawic sie i szukają młodych lasek" narazie :)

Trudno klasyfikować portale randkowe , bo niby jakie kryteria przyjąć? Sam mam za sobą pewien epizod na jednym z takowych portali i na tej podstawie jakieś tam wyrobione na ten temat zdanie Tak jak w realnym życiu również i tam spotkać można interesujące osoby, z którymi można porozmawiać na wiele tematów i nie wykluczone, że przy okazji cos zaiskrzy, jak i jednostki ( pisze o paniach, bo to z nimi rozmawiałem) które w trzecim zdaniu potrafiły zapytać o to czym się zajmuję.... Oczywiscie to nie jest jakiś temat tabu, jednak uważam, że na tak wczesnym etapie znajomości dużo ważniejsze jest to czy mamy podobne zainteresowania, swiatopogląd , czy spojrzenie na życie. Ale może to i dobrze, od razu wiadomo czego tak naprawdę taka pani szuka A co do fotek ...to specyfika tego typu portali. Nie uwierzę nikomu kto powie, że wygląd zew nie ma znaczenia, bo ma. Nie wyobrażam sobie spędzić życia z kimś kto fizycznie nie będzie mnie choć odrobinę pociągał. Dlatego w tego typu serwisach osoby bez fotek są z góry skazane na porażkę, choćby nawet miały kryształowy charakter...No chyba, że ktos na nie trafi jak na przysłowiową igłę w stogu siana Nikt tam nie będzie poświęcał czasu na odkrywanie zakamarków duszy "beztwarzowca", licząc się z tym że po drugiej srtonie kabelka może siedzieć ktoś kto fizycznie zupełnie nie będzie im odpowiadał. Więc po co marnować czas i angażować uczucia?

Gość tańcąca_z_wiatrem
Większosć facetów na portalach to ściemniacze . Niby chcą sie spotkac , niby szukaja miłości a jak dochodzi co do czego to szybko sie ewakuują najczesciej zwalajac winę na kobiety . Bo coś z nia jest nie tak . Mona nabawic sie kompleksów :O Nie polecam !!!

Gość większość to onaniści
poszukujący kobietę do cyber seksu. A co do zdjęc,po paru dniach (2,3)pisania powinno się wysłać zdjęcie,bo wygląd jest ważny,a po drugie lepiej się pisze z kimś z ''twarzą'';)

Ja nie mam profilu na żadnym portalu i nie szukam ładnej plastikowej lali do sexu a potem cześć, fakt dziewczyna powinna się chłopakowi spodobać z wyglądu ale i chłopak dziewczynie też bo to wygląd decyduje czy chcemy kogoś poznać czy nie, bo nie wiemy jaki ktoś jest z charakteru. To jaki ktoś jest okazuję się zwykle po jakimś czasie.

Gość bursztynko fantastycznie
sie Ciebie czyta:) dlatego mam nadzieje ze bedziesz dalej pisała. pozdrawiam 🖐️

Gość zielona bursztynka
jakie kryteria przyjąć?------------- intuicja zdać się na nią .....mozna też sugerowac sie opiniami innych ( róznorodnosc ),ranking portali,losowo,albo wybrac w/g np.ta nazwa mi bardziej przypadła do gustu Więc po co marnować czas i angażować uczucia?----------moze to nie byc czas zmarnowany,a mile spedzony,warto! odnosnie pytania czym sie zajmujesz,owszem na czatach czesto sie przewija jako drugie pytanie, wazniejszy jest oczywiscie wygląd! podobne zainteresowania--------trudno wymagac i domagac sie aby ktos ze mna szydełkował :) To jaki ktoś jest okazuje się zwykle po jakimś czasie-------zgadzam sie ,dlatego wazne tak są spotkania w realu,net moze byc złudzeniem,pewnym wyobrazeniem a real to zycie

Gość zielona bursztynka
bursztynko fantastycznie sie ciebie czyta :) :) :) te wypowiedzi sa takie nieprzemyslane z moje strony,piszę je w danej chwili od tak po prostu .....a ja podziwiam wypowiedzi innych czasami czytuję i zazdroszczę tak bogatego słownictwa i poezji wypowiedzi już nie czatuję wiec opowieści zabraknie,a co do portalu to przecież poważna sprawa :) nietaktem bedzie pisac o tym co mi sie przytrafia ! moze cos napisze w stylu...ojej jak fatalnie co ja tam robie,goorzej byc nie moze,sami napalency,w nic juz nie wierzę ;)

Gość Anulllaaaa
do tanczaca z wiatrem...bo to sa starzy wyjadacze ktorym glownie chodzi o kolekcjonowanie spotkan,juz sami sie pogubili w tym czego naprawde chca... Ja z kolei beznadziejnie wychodze na zdjeciach,poprostu jestem niefotogeniczna i tyle,wiec jak mialam jakies byle jakie zdjecie ,odzew byl marny,jednak wszyscy z tych co zaryzykowali spotkanie ze mna byli bardzo milo zaskoczeni i chcieli kontynuowac znajomosc................. Jednego dnia zupelnie przypadkowo udalo sie komus zrobic mi fajne zdjecie,jestem wprost zasypywana wiadomosciami,moje noty sa w skali powyzej 9 na 10,w ilosci hurtowej,jednak i tak nic z tego nie wynika,zazwyczaj sa rzadania o przeslanie najlepiej zbioru portfolio, w sumie degregolada,zwlaszcza ze nie mieszkam w polsce.Jestem zalogowana na Polishdating.eu no i niestety to jest targowisko urody,zupelnie nie ma sensu zeby sie logowac jesli sie ma kiepskiej jakosci fotki lub poprostu nie nalezy do pieknosci,bo polak chocby sam brzydki jak noc to kobiete musi miec jak modelke

Piszesz, że my faceci nie wiemy czego chcemy...Oczekujesz, od mężczyzny poznanego na takim portalu deklaracji na całe życie? Jeśli tak to wybacz, ale jesteś bardzo naiwna...Małżenstwa rozpadają sie po kilkunastu , czy nawet kilku latach, bo po pewnym czasie wychodzi na jaw nazwijmy to " niezgodność charakterów" o którą żadna ze stron w momencie wypowiadania sakramentalnego " tak" nie podejrzewałaby drugiej strony, a Ty oczekujesz, aby ktoś kto już raz w życiu sie na kimś zawiódł, bo takie osoby dominuja na tego typu portalach, tak bezgranicznie zaufał w sumie obcej osobie? Skoro jedna ze stron kończy znajomość to znaczy, że jest coś, co nie pozwala jej w pełni się zaangażować. To bardzo proste. Uwazam jednak, że w takim przypadku w dobrym tonie jest nie znikać bez słowa, tylko podać powody takiej właśnie decyzji...Oczywiście jeżeli druga strona sobie tego życzy

Gość proponuje czat
Witam. Nie było mnie tu kilka dni.. I widze, że temat się poważnie rozwinął.

Gość Anulllaaaa
is not you...lapiesz za slowka,po to zeby kontrowac...dobrze wiesz a raczej sadze ze wiesz i jakim typie ludzi pisalam.Nawet z jednym z nich stale utrzymuje kontakt i sie kumplujemy,dzieki temu moge zobaczyc,ze jego wieczne utyskiwanie na potworna samotnosc i brak jakiejkolwiek wiary na poprawe...to zwykla lipa,bo gdyby naprawde chcial cos ze soba zrobic i to zmienic ,mial juz 10000 okazji tylko ze on tak naprawde kocha byc sam,jest mu to wygodne i biegac ze spotkania na spotkanie i opowiadac jaki on jest biedny,samotny i poszkodowany przez los

Gość tańcząca_z _wiatrem
It's Not You nikt nie oczekuje deklaracji nawet po pierwszym czy ktorymś spotkaniu . Jeśli oczywiscie dojdzie do tego spotkania bo panowie w duzej mierze lubia sobie pogawedzic tylko na necie . A przeciez w jakimś celu założyli profil na portalu randkowym... ?