Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 zielona bursztynka

jakie portale randkowe polecacie ?

Polecane posty

Go艣膰 Anulllaaaa
tanczaca z wiatrem,widze ze zaobserwowalas to samo co ja... jeszcze natknelam sie na jeden typ,pod tytulem milosc instat wszystko w pigulce,na pierwszym spotkaniu opowiedzial mi cale swoje zycie( w wersji subiektywnej),a na drugim juz zaczal opowiadac ze sie zakochal (facet rzekomy rozwodnik 36lat!!!!)Na 3 spotkaniu milosc byla juz tak goraca,ze koniecznie chcial zebym z nim zamieszkala...stwierdzilam ze to jakis absurd,ale z ciekawosci postanowilam sobie go poobserwowac i wypunktowac,wiec zaproponowalam przyjazn dla lepszego poznania delikwenta...po 2 tygodniach juz lecial na kolejne spotkanie,o ktorym z wypiekami na twarzy mnie jako przyjaciolce opowiadal,dziewczyna rowniez zostala sploszona,wiec skorzystal z adresu email mojej serdecznej kolezanki,rowniez singielki po przejsciach,najsmieszniejsze bylo jedno zdanie ktore zapamietalam,bo powtarzal je bez przerwy ,ze on musi kochac i czuc sie kochany.......niewazne kogo i przez kogo,byle bylo( to juz dodalam sama od siebie)

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 pytanie do bursztynki
Mi si臋 wydaje, 偶e je艣li facet zak艂ada taki profil aby dajmy na to uwie艣膰, przespa膰 si臋 i znikn膮膰 to i tak robi to w realu a po przygod臋 to wystarczy i艣膰 na pierwsz膮 lepsz膮 dyskotek臋 i nie trzeba zak艂ada膰 profilu. Tak to jest teraz, 偶e teraz zar贸wno wi臋cej dziewczyn oraz ch艂opak贸w szuka przyg贸d, kasy i nie chce si臋 wi膮za膰. Bo to teraz taka moda nasta艂a, 偶e jak si臋 jest wiernym to si臋 jest niemodnym i nienowoczesnym. Dzi艣 艣wiat propaguje inne warto艣ci.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Anulllaaaa
A ja mysle ze taki delikwent,po kilku miesiacach przegladania tysiecy profili i fotek,dochodzi do wniosku ze albo to bedzie top modelka,albo nikt,takie targowisko proznosci...a z drugiej strony ja rowniez mam swoj okreslony typ...niestety nie potrafilabym zaakceptowac drobnego,szczuplego faceta:)...

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 ta艅cz膮ca_z _wiatrem
BA ! casami to milo艣膰 ju偶 jest jak sie nie wyjdzie poza internet

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 pytanie do bursztynki
No w艂a艣nie, nie kt贸re dziewczyny nie akceptuj膮 takich facet贸w o drobnej budowie a ja bym nie zaakceptowa艂 dziewczyny puszystej. Sam jestem 艣redniej budowy cia艂a, taki nie za gruby nie za chudy, no ale i tak lubi臋 szczup艂e kobietki :-)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Anulllaaa
Wszystko jest kwestia gustu:) i cale szczescie ze tak jest,inaczej ponad 80% populacji nie mialaby szans zwiazania sie z kimkolwiek,bo ten za gruby inny krzywy tamten lysy itp. Na waszym miejscu tj.ci ktorzy mieszkaja w Pl nie bawilabym sie w portale randkowe,jest w koncu tyle mozliwosci zeby kogos poznac live,poprostu wszedzie....

Udost臋pnij ten post

Z tym poznawaniem " live", to wcale nie taka prosta sprawa je艣li mieszka si臋 w ma艂ej miejscowo艣ci, w dodatku pracuje tylko z facetami... W takich okoliczno艣ciach szanse na poznanie kogo艣 interesuj膮cego - w tradycyjny nazwijmy to spos贸b - s膮 niestety niewielkie, aby nie powiedzie膰 bliskie zeru. Na imprez臋 czy do dyskoteki nie p贸jd臋, bo to ju偶 nie ten przedzia艂 wiekowy, poza tym, to nigdy nie by艂y moje klimaty. Kr膮g znajomych z racji tego, 偶e wi臋kszo艣膰 juz dawno za艂o偶y艂a swoje rodziny te偶 mocno si臋 zaw臋zi艂. Dlatego osoby w podobnej do mojej sytuacji je偶eli chc膮 jeszcze co艣 w swoim 偶yciu zmieni膰 s膮 niestety "skazane" na portale randkowe ...A tam, jak kto艣 wcze艣niej wspomnia艂 , targowisko pr贸藕no艣ci. Cho膰 uwa偶am, 偶e osoby, kt贸re rzeczywi艣cie chc膮 kogo艣 pozna膰 i s膮 otwarte na nowe znajomo艣ci, bardzo szybko takowe nawi膮zuj膮 i jeszcze szybciej stamt膮d znikaj膮. Ca艂a reszta nie jest na to gotowa, poniewa偶 emocjonalnie tkwi jeszcze w poprzednim zwi膮zku lub jest tak nieufna, ze nikomu nie pozwoli sie do siebie zbli偶y膰, a s膮 tam tylko po to aby jakos wype艂nic ten nadmiar wolnego czasu i mie膰 na staro艣膰 wym贸wk臋 przed samym sob膮 ... " No przecie偶 pr贸bowa艂em/am" :)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Anuuuullllaaa
No tak,w tym wypadku rozumiem,ja tez dlatego jestem zalogowana,tylko no wlasnie ,wiekszosc z nich szuka wolnej singielki pelnej pasji,bywalczyni klubow...a ja coz,hmmm jak najbardziej poszalalabym w klubie,biegala do silowni robila mnostwo innych spraw gdybym nie byla mama 2 malenkich urwisow,zyjaca z dala od jakiejkolwiek pomocnej dloni,w postaci babci czy kogokolwiek kto moglby sie dziecmi choc na chwile zajac....jednym slowem nieciekawa towarzysko,choc wesola,otwarta i energiczna

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 czaty to chyba nie to
Witam! Sorry, 偶e si臋 nie odzywa艂am, ale d艂ugi weekend I co, wys艂a艂a艣 w ko艅cu to zdj臋cie? Ja na Twoim miejscu raczej nie zdecydowa艂abym si臋 na przesy艂anie na tak wczesnym etapie, ewentualnie, tak jak m贸wi艂a艣, jakie艣 艣mieszne zdj臋cie (szarej myszki itp..). Widzia艂am te偶, 偶e kto艣 si臋 pyta艂 o to czy na mydwoje.pl mo偶na zalogowa膰 si臋 bez zdj臋cia. Mo偶na, mo偶na nawet za艂o偶y膰 konto ze zdj臋ciem i ustali膰 kto mo偶e je przegl膮da膰. Wi臋c o tyle dobrze, 偶e faktycznie nie ka偶dy mo偶e przegl膮da膰 Twoje zdj臋cia. Te偶 tego nie lubi臋 i sama zak艂adam tego typu blokady... No pewnie macie racj臋, 偶e sporo jest oszust贸w na portalach, ale tak jak ju偶 chyba pisa艂am wcze艣niej: uwa偶am, 偶e jak si臋 trafi na odpowiedni portal, to 艂atwo mo偶na unikn膮膰 takich oszust贸w... Pisz dalej Bursztynka, bo faktycznie fajnie si臋 czyta Twoje posty:)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 e;rbrwbp'
A ten facet tu to pewnie jaka艣 kaleka,siedzi w domu i podrywa!

Udost臋pnij ten post

co艣 w tym jest..ja niby chcia艂abym zn贸w by膰 z kim艣 ale jednak ka偶d膮 now膮 znajomo艣膰 skazuj臋 z g贸ry na pora偶k臋 a potem m贸wi臋 sobie 'no przecie偶 pr贸bowa艂am' ... pozdrawiam innych autosabota偶yst贸w ;)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 szukaj膮ca faceta
Bursztynko i ' czaty to chyba jednak nie to" dzi臋ki za odpowiedz dotycz膮c膮 zdj臋cia :-) w艂膮艣nie chcia艂abym si臋 tam zapisa膰. a odno艣nie czat贸w....s艂uchajcie ja wysy艂am od razu zdj臋cie w ci膮gu p贸艂 godziny od rozpocz臋cia rozmowy, i niestety wiele os贸b si臋 ju偶 nie odzywa potem bo nie jestem typ barbie itp po 2 faceci gadaj膮 z kilkoma na raz i wiadomo,偶e na gg bior膮 t膮 ,kt贸ra si臋 podoba nie wiem czy na my dwoje jest inaczej, ja w sumie te偶 nie mam jakich艣 ciekawych zdj臋膰 , mam takie zwyk艂e , szara myszka jak kto艣 napisa艂.Nie przyci膮gaj膮 one wiadomo...A na czatach bywam cz臋sto,lecz sporo facet贸w suzka chyba na sex, 1 mi si臋 rpzyna艂,ze bbrdzo cz臋sto spotyka si臋 z kobietami z czata... nie wiem,a z drugiej strony porzuci膰 to..? cz艂woiek by chcia艂 偶ycie u艂o偶y膰 itp

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 szukaj膮ca faceta
a po 2 w艂a艣nie apropo zdj臋cia... zastanawiam si臋 czy gdybym wstawi艂a wypacykowane zdj臋cie odmalowana i co艣 w tym stylu czy odzew by艂by inny. Bo faceci na fotk臋 normaln膮,ze siedzisz przy kawie i si臋 u艣miechasz ,pisz膮 nie pwoiem fajna jeste艣(kultura jest:-)) i zaraz zgadammy si臋 na mejlu i pa w艂膮艣nie nie wiem czy na my dwoje jest inaczej :-)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 proponuje czat
Bursztyka jestes moze? Co tam u Ciebie? Niekoniecznie powi膮zane z naszym tematem. Mam nadzieje ze dobrze wszystko. Pozdrowienia dla Ciebie.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 czaty to chyba nie to
Szukaj膮ca faceta- no niestety sporo facet贸w takich jest, kt贸rzy szukaj膮 typu barbie:/ Ale je艣li jeste艣 normalna, to pozosta艅 sob膮 i przesy艂aj takie zdj臋cia jak teraz. Nie r贸b nic na si艂臋 tylko po to, 偶eby si臋 komu艣 przypodoba膰! Jeste艣 jaka jeste艣, je艣li si臋 komu艣 nie spodobasz, jego strata. Wiem, 偶e to brzmi banalnie, ale my艣l臋, 偶e tak w艂a艣nie jest:) Akurat na mydwoje raczej czego艣 takiego nie ma, a to z prostego faktu wynika: nie ma tam tego typu dziewczyn:) W sensie dziewczyn typu "barbie". One chyba wol膮 zajrze膰 na darmowe portale i w艂a艣nie na czaty. A wi臋c polecam, mam nadziej臋, 偶e kogo艣 sobie znajdziesz. Pozdrawiam!

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 szukaj膮ca faceta
czaty to chyba nie to---> dzi臋ki za odpowiedz:-) ja dalej w艂a艣nie czatowa艂am ostatnio i nic nie wyszo.... chyba w艂a艣nie wezme si臋 i zapisz臋 do mydwoje:-) pozdrowienia szukaj膮cym szkoda,ze bursztynki nie :-)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 olka_1
No widz臋, 偶e macie podobne zdanie do mojego. Ja te偶 uwa偶am, 偶e na r贸偶nych takich portalach mo偶na 艂atwo natkn膮膰 si臋 na jakiego艣 oszo艂oma:) Ale zawsze to jest jaka艣 dodatkowa szansa na poznanie kogo艣. Z czat贸w to ja nigdy nie korzysta艂am i raczej nie u偶ywa艂abym ich do zapoznania kogo艣, to chyba nie t臋dy droga... Ale ju偶 z r贸偶nych portali korzysta艂am i nie by艂o tak 藕le. Raczej nie zale偶a艂o mi na kim艣 na sta艂e, raczej pragn臋艂am spotka膰 nowych facet贸w i a nu偶 co艣 z tego by wysz艂o. Co do tego mydwoje, to z tego co si臋 orientuj臋, to bardziej jest to takie internetowe biuro matrymonialne. W sumie nigdy tam nie wykupi艂am abonamentu, ale z tego co piszesz brzmi fajnie. Fajnie w og贸le, 偶e trafi艂am na ten w膮tek:) Pozdrawiam i r贸wnie偶 偶ycz臋 powodzenia!

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 mandona
Widz臋, 偶e troch臋 przymar艂 ten w膮tek Mo偶e jeszcze si臋 kto艣 tutaj do艂膮czy, bo ja w sumie natkn臋艂am si臋 przypadkowo na niego, ale chcia艂abym to rozwin膮膰. Mianowicie jestem w takiej sytuacji, 偶e szukam partnera. I raczej nie mam obaw co do internetowych znajomo艣ci, wi臋c ch臋tnie skorzystam z internetu. Jednak raczej nie mam zamiaru korzysta膰 z czat贸w, bo to nie dla mnie. Ju偶 swoje lata mam i zale偶y mi na dojrza艂ym facecie (zar贸wno emocjonalnie jak i wiekowo), a na czacie raczej ci臋偶ko kogo艣 takiego pozna膰. Ch臋tniej skorzysta艂abym z portali randkowych, widz臋, 偶e Wy tutaj te偶 korzysta艂y艣cie z czego艣 takiego. O mydwoje znalaz艂am kilka pozytywnych opinii, ale mo偶e dacie zna膰 czy uda艂o Wam si臋 ju偶 kogo艣 znale藕膰?:) Jestem ciekawa co okaza艂o si臋 skuteczniejsze, czy czaty czy jednak portale randkowe:)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Pupciaan
A idzcie z tymi portalami randkowymi tam dziewczyny to albo r膮bni臋te ( czytaj z przesz艂o艣ci膮) albo tak brzdkie i nieogarniete ze to glowa mala, proponuje pochodzic po parku i zagadac do pani siedzacej na lawce.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 pompopo
Czaty lepiej sobie odpu艣膰. Piszesz, 偶e szukasz kogo艣 na powa偶nie, wi臋c nie pakuj si臋 na te r贸偶ne czaty, bo nikogo na powa偶nie tam nie znajdziesz. Je艣li chodzi o portale, to te偶 korzystaj z nich ostro偶nie, podchod藕 do tego z dystansem, nie anga偶uj si臋 za bardzo w nowe znajomo艣ci na pocz膮tku. Ale warto z nich skorzysta膰. Tak w艂a艣nie pozna艂am mojego narzeczonego, wi臋c wiem co m贸wi臋:) Troch臋 czasu si臋 "naszuka艂am", spotka艂am wielu innych facet贸w, kt贸rzy w wi臋kszo艣ci okazali si臋 niewypa艂ami. Je艣li chodzi o mydwoje, to kole偶anka mi m贸wi艂a, 偶e dobry serwis. Tylko nie dla ka偶dego, raczej dla tych powa偶niejszych os贸b, kt贸re wiedz膮 ju偶 czego chc膮. Ona znalaz艂a tam faceta, spotykaj膮 si臋 kilka miesi臋cy i jest ok. Ale chyba wsz臋dzie mo偶na kogo艣 znale藕膰, wystarczy odpowiednio szuka膰 i uzbroi膰 si臋 w cierpliwo艣膰:) Powodzenia!

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 DariaAwaria
Sama ostatnio szuka艂am tego miejsca i z moich obserwacji wynika: portale randkowe to miejsca cz臋sto dla leniwych os贸b, kt贸re uwa偶aj膮 偶e jak za艂o偶膮 prosty profil to wszystko jest ju偶 za nimi, nie musz膮 zagadywa膰 itd :) Czaty, niekt贸re to miejsca typowo na wymian臋 sponsorsk膮. Trafi艂am na jeden fajny, gochat.in, ale to pewnie dlatego 偶e jest m艂ody i niedawno za艂o偶ony. Mam nadziej臋 偶e b臋dzie wi臋cej takich miejsc, na kt贸rych b臋d膮 mog艂y spotka膰 si臋 osoby uznaj膮ce jakie艣 warto艣ci.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 gochat.in/Lilah
Dzi臋ki za porad臋 Daria, te偶 tam wesz艂am i widz臋 偶e jest naprawd臋 ok :) za艂o偶y艂am sobie nawet konto bo wcze艣niej by艂am bez logowania. Jak kto艣 chce pogada膰 to daj臋 w nicku link do mnie:)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 lilaah
Te偶 mog臋 poleci膰 gochat.in, maj膮 ciekawe opcje jak na czat, fajne jest 偶e wchodz膮 tam normalne osoby:)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
POlecam www.sexportal.pl

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Tutaj https://facezbok.pl/ sobie mo偶ecie za艂o偶y膰 konto. Teraz poznawanie ludzi przez internet jest coraz bardziej popularne. Znam wiele par ktore sie w ten sposob poznaly, wiec jest to dobra opcja dla ludzi ktorzy sa niesmiali lub nie maja gdzie kogos poznac.

Udost臋pnij ten post