Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mam sentymenty....

SMAKI WASZEGO DZIECIŃSTWA?

Polecane posty

Gość cytrynowy wklad zapachowy
sympatic tych butelek nie pamiętam,ale gumy papierosy tak! :d i ta dorosłośc jak brałam od babci złotówkę,kupiłam 4 gumy , jeszcze mleko mi na brodzie wisiało a ja ciężko wkładałam gumę w moje krzywe mleczaki i udawałam dorosłą :D no i napój Frugo,zwłaszcza zielone.

sympatic tych butelek nie pamiętam,ale gumy papierosy tak! :d i ta dorosłośc jak brałam od babci złotówkę,kupiłam 4 gumy , jeszcze mleko mi na brodzie wisiało a ja ciężko wkładałam gumę w moje krzywe mleczaki i udawałam dorosłą :D no i napój Frugo,zwłaszacza zielone.

grysik dosc mocno stężały polany sokiem owocowym :D ale szczęście że żyje moja babcia, i zawsze jak do niej wracam to szykuję jadłospis co ma mi ugotowac :D w tym roku pierwszy raz od 2008 roku będe na święta w rodzinnym domu z mężem i nowym lokatorem w moim brzuchu, i znów 2-3 dni przed Wigilią mieszkanie będzie pękac od zapachów :D kocham święta w rodzinnym domu :) nie ma to jak sobie przypomniec dzieciństwo ,tylko że w trochę starszej postaci niż kiedyś.

Gość a ja krece dzienne
jeszcze mi sie przypomnialy gumy Dolaldy Huby Buby i takie kolorowe kulki plus chipsy star foods serowe i lizaki wygladajace jak znaki drogowe

Gość bhutyjut
pamiętam ciepły chrupiący chleb smarowany masłem ktore się na nim rozpuszczalo ,ta błyszcząca skórka mniam