Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość edkkaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

TEMATU POCHÓWKU WOGLE NIE POWINNI BYC BO TO NIESMACZNE I NIE NA MIEJSCU

Polecane posty

Gość edkkaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

TEGO TEMATU WOGLE POWINNO NIE BYC BO JEST TO NIESMACZNE I NIE NA MIEJSCU JESLI KOMU SIĘ NIE PODOBA OK SZANUJEMY JEGO ZDANIE MA PRAWO ALE DECYZJA ZOSTAŁA PODJĘTA WIELE POLAKÓW SIĘ Z NIĄ ZGADZA ( ja podpisuje się obydwa rękoma). i swoje zdanie nalezy zachowac dla siebie BO TO NAPRAWDĘ NIE NA MIEJSCU TAKIE DEBATY W OBLICZU TAKIEJ TRAGEDII BĄDZMY KULTURALNYMI MĄDRYMI OBYWATELAMI PRZESTAŃMY ROBIĆ SHOW NAWET W TAK CIĘZKIEJ CHWILI. A PANU PREZYDENTOWI DZIEKUJEMY ZA LEKCJĘ HISTROII I PATRYIOTYZMU- TAKICH LUDZI JUŻ NIE MA A JEŚLI ŻYJĄ JESZCZE TO JEST ICH GARSTKA. TO BYŁ WYKSZTAŁCONY, MADRY PREZYDENT. SZCZERY UCZCIWY, ODDANY BOGU,OJCZYŹNIE, RODZINIE SZYDZONO Z TYCH JEGO WARTOŚCI A TERAZ TO SHOW Z WAWELEM POLACY JEST MI WSTYD I PRZYKRO ZA WAS.

Gość ten temat musi być
Niestety - zawsze jak ktoś umrze jednym z pierwszych tematów jest temat pochówku.

Gość edkaaaaaaaaaaaaaaaaa
zmarłemu się pochówku nie odmawia Uczcijmy że był tak prawym, wspaniałym człowiekim mimo tych upokorzen on szedl twardo za POLSKĄ. Ja na jego miejscu rzucilabym to i powiedziala a róbta co chceta głupie polaczki a on nie byl konsekwentny i wierny swoim ideałom. gdyby to chodzilo o kwasniewskiego ok rozumialabym tą debate ale co do P.Kaczynskiego podpisuje się oboma rekoma

wstyd to może być za warszawiaków i krakusów-Poznań się odcina od tej szopki-szkoda że nie idzie odizolować Poznania od reszty-przykre że przynosicie taki wstyd-Poznań ma klasę której innym miastom brakuje