Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość FJ26

Wczoraj w Krakowie 5000 osób protestowało

Polecane posty

Gość
moj brat tez wczoraj dzwonil (UK) i opowiadal, jak angole w pracy pytali go, co jest w Polsce grane: zaloba na caly tydzien, wszyscy placza, a jednoczesnie nie chca pochowac pary prezydenckiej tam, gdzie chce tego rodzina. wiocha jak nie wiem co:o

A do reszty - to nie życzcie nikomu śmierci matki czy ojca bo to nie o to chodzi, nikomu się tego nie życzy. A do protestujących - uspokujcie się nie robcie afery dla samego faktu robienia afery....bo to jest jakiś sen wariata, dajcie spokój już a z tym że rząd sie zmieni i trumny zostana wyniesione to jest PRZESADA jeśli tego nie rozumiecie to w ogóle nei ma co z wami rozmawiać.

Gość jakie to symboliczne
będzie się tułał jak Piłsudski oj, lepiej mu było w Katyniu pozostać tragiczny koniec! Nawet Katyń nie pozwolił mu stąpać po swojej ziemi ...

Gość no ja nie moge
Aggie85 masz rację. Mi też wstyd za takich obywateli. Jak oni nie potrafią uszanować takiej decyzji to onie chyba niczego nie szanują. Co Wy chcecie przez to osiągnąć? Nie produkujcie się już ;) bo tym ludziaom i tak nie przegada. Znalazła się GARSTKA debili, siedza na necie bo nie maja co robic i pisza ze jest ich tak duzo. Tepe ludziska W TYM KRAJU NIE BEDZIE NIGDY DOBRZE nie szanowaliscie Prezydenta to uszanujcie CZLOWIEKA!!!!

Gość komnkhujgyfrb
W CZASIE POGRZEBU TZ BEDZIECIE Drzec TAK MORDY?:O jestescie poojebani. wstyd nam przynosicie pokraki

Gość no ja nie moge
Bedzie protestowac o przeniesienie! Troche szacunku. Postawcie sie na miejscu rodziny

Gość głos z forum onetu
relacja naocznego świadka: JA mam pytanie czy osoba redagująca/ pisząca ten artykuł w ogóle kiedykolwiek Kraków na oczy widziała? a tym bardziej była tam w dniu dzisiejszym? Opisane tu zdarzenia po części mijają się z prawdą. Kontrmanifestantów nie można liczyć w setkach... ich była garstka... ledwie ich wystarczyło by zablokować ruch uliczny, co też uczynili, tramwaje miały trudności z pokonaniem tej ulicy, za ich sprawą... co mnie najbardziej boli, hymnu nie śpiewali oni, tylko my manifestanci, podczas drugiego odśpiewywania hymnu ta wgl was "lepsza" strona konfliktu gwizdała. Czyż to nie wspaniali patrioci? Flaga, tak o tym wspomnieliście, ale że znieważyli hymn Polski już nie. To my mieliśmy również minutę ciszy by uczcić zmarłych, nie jesteśmy bestiami wypranymi z emocji, i strasznie jestem wzburzony tym ze ukazano całą akcję w tak negatywnym świetle. Bo nam chodzi tylko o to by powstrzymać się z tak ważna decyzją, i nie podejmować jej pod wpływem emocji. Wawel to dla mnie niemal święte miejsce, i uważam że Pan Lech Kaczyński, kimkolwiek by nie był nie powinien być pochowany na Wawelu. To że zginął w katastrofie, która była wypadkiem, nie upoważnia go do spoczywania obok tak ważnych dla polaków osobistości jak na przykład Kazimierz Wielki. Opamiętajcie się! niektórzy piszą ze są zdegustowani całym ruchem, czyli co? Jeżeli pierwszego lepszego z ulicy będą chcieli pochować na Wawelu to też przytakniecie? Są granice ludzie, Lech nie miał z Krakowem nic wspólnego, ale za to był Prezydentem Warszawy. I jeszcze sprawa Marii, czy jakakolwiek małżonka jakiegokolwiek Polskiego władcy została razem z nim pochowana na Wawelu? Wawel to nie byle co. To wspaniałe miejsce na trwałe wpisane do kart naszej historii. To w pewnym rodzaju miejsce magiczne, Nie pozwólmy z niego zrobić politycznej krypty. Zasługuje na lepsze traktowanie z naszej strony... Lech służył Polsce prawie 5 lat, a Wawel? i co jest ważniejsze? miejsce które jest z polakami od wieków, czy Prezydent zmarły w wypadku, za swojej kadencji nie lubiany przez nie tak wąską grupę społeczną? odpowiedzcie sobie na to pytanie, a potem decydujcie w takich sprawach.

Ktoś nie przemyślał decyzji o pochówku na Wawelu. Ale ktoś starannie przemyślał decyzję o protestach. Coś w tych protestach rękę braci starszych w wierze czuję. No i na czele protestu Gazeta Wyborcza. Oj cuchną te protesty, cuchną. Czosnkiem?

Gość kama_M
Matko...jak mi za Was wstyd...ubolewam nad wasza głupotą..pieniactwem... Dupami się z nas śmieją na zachodzie... Gówno wam do tego gdzie zostanie pochowany.... Pewnie zielonego pojęcia o historii tego miejsca nie macie...a pyszczycie tylko dlatego...żeby popyszczyć i w telewizji się pokazać.. Ale ja mam nadzieję...że historia i wam sowicie odpłaci za taką błazenade..którą przed całym światem odstawiacie... Pieprzona durnota... Wam się 10 lat cięzkiej komuny należy bo się rozbestwiliście gnojki....

Gość no ja nie moge
Im i tak nie przegada. Niech sobie krzycza - szkoda tylko, że takie motlochy przynosza wstyd calemu narodowi ZA BRAK SZACUNKU DLA ZMARLYCH Nie chodzi tu o Prezydenta i o to czy zasłuzyl czy tez nie, ale ta decyzje trzeba uszanowac Zaraz sie oburza ze ich obrazam, ale jak Wy mozecie obrazac zmarlych to ja moge was

Gość
wczoraj gdzies na jakims forum przeczytalam, ze maja sie tez zebrac w dniu pogrzebu. mam nadzieje, ze to byl niesmaczny zart:o

----> głosie z forum poszukaj sobie listę pochowanych na Wawelu a później wypowiadaj się o małżonkach. Na Wawelu pochowani są różni ludzie. Nie zawsze kryształowi, ba nie zawsze Polacy. Czasami ich działania bardziej zaszkodziły Polsce niż pomogli. Więc z tą gloryfikacją pochowanych na Wawelu ostrożnie.

Gość no ja nie moge
Właśnie! Sięgnijcie do historii a potem pie... głupoty Nie maja o niczym zielonego pojecia, tylko gazet sie naczytali i dra mordy

Gość mam nadzieje ze was to spotka
wawel miejsce święte???????????? buhhahahahahaahahhahah pamiętaj ze leżą tam także pijoczki i lubiący dziwki panowie

Gość do mam nadzieję ze was to spot
wiesz co ? zNASZ TO : NIE DYSKUTUJ Z GŁUPCEM ? Własnie takim człowiekkiem jesteś - GŁPUPCEM. I nie dzrzyj się, sama jesteś ŚCUERWO. A od moich Rodziców - WARA !!!!

by the way do tej pory myślalam ze tylko warszawaicy to po.pierdolona nacja ale iwdze ze krakusą sa jeb.nięte bardziej pieprzą cos a sacrum wawelu to to juz naprawde nienormalne weźcie zburzcie do niedzieli ten wawel i wam tam nie pochowają i tyle - jedyne wyjscie

od moich rodziców wara - to samo do twojej parszywej, pryszczatej mordy moze powiedziec marta Kaczynska protestancie je.bany

Gość no ja nie moge
do mam nadzieję ze was to spot wiesz co ? zNASZ TO : NIE DYSKUTUJ Z GŁUPCEM ? Własnie takim człowiekkiem jesteś - GŁPUPCEM. I nie dzrzyj się, sama jesteś ŚCUERWO. A od moich Rodziców - WARA !!!! A Ty wara od ofiar tej strasznej tragedii

"wzruszyła nas do proawdy Twoja historia. Nie rób drugiemu co Tobie nie miłe. Twoi rodzice się pewnie teraz w grobie przewracają. I MAM PRAWO TO POWIEDZIEĆ. MAŁO TEGO PÓJDĘ Z TRANSPARENTEM NA GRÓB TWOICH RODZICÓW I BEDE PROTESTOWAĆ ŻE TU A NIE METR DALEJ. A CO. MAM PRAWO! Ale głupia nie jestem . A ty ... szkoda słów na Ciebie " NIE JESTES GŁUPIA , masz rację . JESTEŚ ZEREM !!!! A zera nie mają nawet głupoty. "

Gość kama_M
To samo mówiłam wczoraj...co to takiego ten wawel????? Bo król????I co z tego...skaz tyle w soim zyciorysie Ci pochowani na wawelu mają, że szkoda słów...krajem rządzić nie potrafili, ziemie co chwile tracili, kłócili się między sobą który dostanie więcej.... A czy z całym szacunkiem marszałek Piłsudski był godzien Wawelu? Jako sprawca buntu i zamachu stanu, twórca sanacji, targnął się na Majestat Polski (maj 1926). Był człowiekiem zuchwałym, mściwym i okrutnym. Unosiła go niezmierzona ambicja i pycha, wzgarda dla otoczenia, które nie wahał się nazwać narodem idiotów

jestes dla mnie ścierwem i zerem idx z kartkąi protestuj i.... uważaj na rodziców bo wiesz pan Bóg nie rychliwy ale sprawiedliwy

Gość no ja nie moge
Nie dyskutujcie z nimi bo im o to chodzi. Ujawnijcie się a nie siedzicie anonimowi. Jestescie przeciez tacy wspaniali, inteligentni, i w ogole

zanim napisałaś to popatrzyłas w lustro ? hahahahaha... i zoabaczyłas pryszczatą, parszywą mordę. ZERO !

a jak mamy sie tu ujawniac co ? moze imie i nazwisko i adres podamy co ? i nr telefonu jeszcze

wzajemnie, tym samym jesteś dla mnie.

mam nadzieje ze w niedziele policja dostanie rozkaz strzałów jesliz obaczysz kretynów protestujących i mam nadzieje ze ich odstrzelą i do wisły od razu wrzucą zanim świat pokaże to swoich tv JESTESCIE DEBILAMI CI KTÓRZY PROTESTOWALI POLOCZKI

Gość kika bez bucika
CISNIE SIE NA USTA ------- twoj jezyk swiadczy o tym ze ejstes niedorozwiniety emocjonalnie. kazdy ma prawo wyrazac opinie a ze ty ludzi po tym oceniasz to wspolczuje bo sam jestes bardzo niziutko w hierachii czlowieczeństwa

Gość golf 3
fakt, powrót komuny by sie przydał w tej jebanej polszczy....

Wam trzeba silnego przywódcy Putin by sie nadała jako wasz pan ! zobaczycie - podzielita się a tu Putin najedzie i będzieecie miec posłusznie będziecie mu służyć on jakby jakies pierdolczyki mu protesty robimy to on by juz wiedział co zrobic - strzał w pałe i koniec nadzieje chwila kiedy najeźdźca ze wschodu nadejdzie i kobiety posłusznie rozkładac przed nim nogi będą a mężczyźni lizać odbyt jego chwalebny