Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość FJ26

Wczoraj w Krakowie 5000 osób protestowało

Polecane posty

Gość do lulu na moście
Ty i ta twoja filozofia. błahahahahahahah. UUUUŁAAAA teoria spiskowa Jareczka......

Gość do lulu na moście
Rodzina kaczyńskich nawet na smierci leszka chce zarobic i na biletach zarabiać - ŁOCZYWIŚCIE , A SZCZEGÓLNIE OBŁOŻNIE CHORA PANI JADWIGA. CÓRA MARTA TEŻ WYRACHOWANA. ALE ALE KRAKÓW NIBY TAKI PORZĄDNY A KTO PODNIÓSŁ CENY PIĘCIOKROTNIE? NO PRZECIEŻ ŻE NIE JARUŚ TYLKO NASI WSPANIALI KRAKUSI :D

Gość mam nadzieje ze was to spotka
JESTESCIE POLSKIM GÓWNEM ktore powinno być wytarte papierem iw ywalone

Gość do lulu na moście
NIE MYŚLE ŻE TY JESTEŚ NIEŚWIADOMA SWOJEGO OGRANICZENIA. NO ALE TO NIE MOJA SPRAWA , POZOSTAWIAM DO PRZEMYŚLENIA. JA SIĘ TYLKO ŚMIEJE Z TAKICH JAK TY. KONIEC. MNIE NA PEWNO NIE SPROWOKUJESZ , JA W DALSZYM CIĄGU BEDE SIE Z CIEBIE ŚMIAŁA

Gość do lulu na moście
[zgłoś do usunięcia] lulu na moście a co może nie był świadomy jakie będą efekty tej decyzji? I PRZYPOMINAM CI O NIEDOROZWINIETA NIEWIASTO ZE ISTNIEJE KTOS TAKI JAK CORKA PARY PREZYDENCKIEJ- MARTA. CZY UWAZASZ ZE JEST UBEZWLASNOWOLNIONA? ONA PRZEDE WSZYTSKIM MIALA TU PRAWO GLOSU. ALE TAKIE OGRANICZONE TLUMOKI JAK TY TEGO NIE ZROZUMIEJA.... SMIECH NA SALI..... BRAWA DLA TEJ PANI..... HAHAHAHA. IDE STAD.... ZA NISKI POZIOM JAK DLA MNIE.

lulu na moście - czytając Twoje posty z innych tematów również można stwierdzić że jesteś egoistką zapatrzoną w koniec swojej dupy, także może akurat niekoniecznie jesteś tu autorytetem a tak sie tu panoszysz..to tak na marginesie. Uważaj, bo czasem karta się może odwrócić i skończy się pewność siebie....ale na razie 'lulaj' sobie w niej nadal:) też uważam że nie powinien być na Wawelu, ale ludzie odrobina pokory.....już teraz tylko odrobina pokory a nie niepotrzebne afery.

Gość SKUNDLONE DZIENNIKARZE
TAK SAMO AGENT NIEMIECKI PIŁSUDSKI TEŻ NIE POWINIEN TAM BYĆ.

Gość poem izabell marcinkiewicz
poloczki śieszny naród poloczki deile poloczki sobie protestują poloczki buczkają pakusiają o jak źle o jak źle nikt poważnie nie traktuje mnie bom poloczek poje.bany robie szope jak pos.rany najpierw płacze potem pluje jadem żem poloczek przed obiadem a na obiad wydarzenia i znow siadam do jątrzenia kto z kim jak gdzie czyja to decyzja wawela bronic trzeba bom poloczek poj.ebany a kraj mój zasrany

Gość SKUNDLONE DZIENNIKARZE
ANI GENERAŁ SIKORSKI

Gość do lulu na moście
ŻYCIE PO ŻYCIU.... JESTEM ZA .... TEORIE SPISKOWE CIĄG DALSZY.... L LULU NA MOSCIE DZIE JESTEŚ MOJE SLONECZKO? CHYBA TO NIE WSZYSTKO CO MASZ "MADREGO" DO POWIEDZENIA. HM?

LULU NA MOSCIE DZIE JESTEŚ MOJE SLONECZKO? CHYBA TO NIE WSZYSTKO CO MASZ "MADREGO" DO POWIEDZENIA. HM? no i na co Ci to? daj jej spokój, zawsze mam nadzieję że można normalnie porozmawiać na kafe aż tu zawsze następuje zlot chamów;p jak ktoś się kołkiem urodził to nie zakwitnie - znacie to powiedzenie?

a znasz to powiedzenie: na kolana ku.rwo stara ssij mi jaja:P

Gość do lulu na moście
hahahahahaha! ale oni nie nie nie klapki na oczęta i jarusiowa teoria spiskowa , wina jarusia jarus to sramto... zygac sie chce od tej nagonki i zaklamania. ludzie kompletnie nie mysla.

Gość do lulu na moście
SLUCHAJCIE ŚMIECH NA SALI. MARIA 13 NAPISAŁA : wstyd - jesteście w grupie 13 % protestujący stanowią 87% czyli większość społeczeństwa to kto ma rację? zawsze większość HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAH!!!!!!!!!!!!!! 87% ???????????????????????????/ HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA

Gość do lulu na moście
POWIEDZMY TO GŁOŚNO ROZPIE.RDOLIĆ!!!!!!! HALO ?! GDZIE JESTEŚCIE PIENIACZE ZASRANI? POCHOWALISCIE SIĘ? WSTYD WAM? I KTO TU NIE MA ARGUMENTÓW? I WY WCZORAJ ŚPIEWALIŚCIE HYMN? TO JEST DOPIERO BEZCZESZCZENIE!

Gość psyttttt
Ja mam za to nadzieję, ze p.Andrzej "bedę mówił po Polsku" Wajda kiedy już opuści ten padół zostanie pochowany poza naszym pięknym krajem i powtórze na skomentowanie tego calego zajścia slowami śp. marszałka - naród jest dobry tylko ludzie to c.h.u.j.e

Gość doooooooooooosc
czytajac Was zwyczajnie mnie zemdlilo:( Jestescie jak świnie,ktore dorwaly sie do blota i bez opamietania w nim sie taplaja!! taak i Wy,,niby prawdziwi i godni obywatele tego kraju.Ze niby z pokora ,,z szacunkiem,,z klasa i czlowieczenstwem Lech ma byc pochowany .I ze wstyd Wam za pieniaczy ( protestujacych przeciwko pochowku na Wawelu) a sami ziejecie nienawiscia,,przeklenstwami,,,calym najgorszym syfem,jaki tylko moze byc w czlowieku!!! Rzucacie obelgi i przeklenstwa na innych!! Bez opamietania!!!! I to niby wy jestescie ta lepsza,,madrzejsza strona naszych obywateli????????????????????? Blagam,,,,,,litosci!!!!! Krzyczycie ,ze lud nie powinien teraz sie buntowac,,,,A dlaczego za wszystko tylko lud obwiniacie???? Ktos tu wczesniej napisal,,ze wine za wszystko,,wraz z konsekwencjami wszelkimi powinni ponosic ludzie,,ktorzy podjeli taka glupia decyzje o pochowku!!!! I megalomania Kaczynskich!! To wlasnie ci ludzie,,nibypatrioci doprowadzili do tego ,ze odarto z psmiertnej godnosci pare prezydencka!! nie narod!!!!!! Tylko Oni ze swymi blednymi i zachlannymi decyzjami!!!!!I nie odpuszcza!! Nawet , gdyby mialo dojsc do rozlewu krwi!! Bo ich male prywatne cele i przerosniete EGO ,,,,,sa wazniejsze od narodu!!!!! A ci,,,co tak obstaja za Kaczynskimi i pochowkiem na Wawelu,,,niech raz jeszcze przeczytaja,,jakim jezykiem sie wyslawiali i ile przeklenstw rzucili tu na innych . Nasi wspaniali obywatele kraju!! Zal i wstyd!!!!!

zamknij dupsko osrane teraz czekamy na obame

WSTYD POLACY-WSTYD.......niech ich chowają gdzie chca?....czy to tak naprawde WAS BOLI. Czy jest to takie ważne....gdzie jest pochowany. RANY WKONCU BYŁ TO NASZ PREZYDENT..........otknijcie się wkońcu.....

obraz polskiego społeczeństwa : żałoba narodowa, kilkadziesiąt rodzin straciło najbliższych,ludzie się modlą,palą znicze. nawet ci ,którzy nie zgadzają się z pochówkiem na Wawelu siedzą cicho , zachowując swoje myśli dla siebie - i nagle w tę żałobną atmosferę wpdają kretyni z różnych zakątków Polski protestując i pokazując całemu światu polskie wyczucie taktu. po jednej stronie ulicy żałobny marsz-po drugiej drący mordy idioci z kretyńskimi napisami z prześcieradłami na kiju. to oczywiście tylko w Polsce może się zdarzyć. K***a cóż za naród. Świat patrzy na nas jak na kosmitów. ,,Jednoczymy się w bólu'' - jedniodniowe hasło.

Ja pamiętam jak w latach osiemdzisiątych po mszach w kościołach nagle z tłumu padały okrzyki precz z komuną. A krzyczącymi okazywali się później wmieszani w tłum agenci SB. I to nie jest żadna teoria spiskowa tylko tak było. Perfidne esbeckie metody rozbijania jednosci narodu.