Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość hania1234

Pierwsze auto dla dziewczyny

Polecane posty

Gość glen b
byle nie fiat, byle nie japoniec i byle nie w gazie:o

Gość hania1234
peugeoty fajnie wyglądają ale słyszałąm że łatwo o awarię, znajomi posprzedawali szybciej jak nabyli :P

Gość hhhehehehe u lala
Jak patrzycie na spalanie to wezcie pod uwage ze kobiecy styl jazdy nie ma kompletnie nic wspolnego z ekonomią.

Gość hania1234
siostra ma mazde 3 i pali 6 litrow, to ponoc malo i w ogole z samochodu jest bardzo zadowolona ale mnie na razie nie stac ta takie autko :(

Gość hhhehehehe u lala
Wycie na 2, duszenie na czworce, dodawanie gazu w polowie górki zamiast 200m przed nią ;) i masz +20% spalania, do tego klima +1L + zajechany silnik ktory kopci jak parowoz +20% (baba nie zauwazy, przeciez jedzie :D ) Tak to seicento spali 10/100 :D

u lala , nie jedna baba jeździ lepiej od faceta . płeć nie robi tu różnicy MAzda 3 mój brat ma, ja nie lubię siedziec na ziemi :classic_cool:

Gość hhhehehehe u lala
Ostra wyjatki wyjatkami ale statystycznie to z kilometra widac ze baba jedzie ;)

Gość hania1234
hehehhe ulala - a moze Ty mi cos doradzisz?

Niestety, ale czasami tak :O We mnie w tamtym roku przydzwoniła kobita o 5 rano , wymusiła pierwszeństwo , wiesz co powiedziała? " Przepraszam, ale nie rozglądam się jak tak rano jeżdżę , bo większość ludzi spi o tej godzinie" :O

Gość hhhehehehe u lala
Nie laduj sie w nic wielkiego. Corsa i peugot to byly dobre pomysly.

Gość hania1234
nie stac mnie nawet na nic wielkiego :P

Gość hhhehehehe u lala
Siostra, dobry przyklad hehhehe :D, tak z kobiecej logiki za kolkiem ;)

Gość hania1234
mi kiedys ktos zwrocil uwage na stłuczki jakie prtzytrafiają sie mężczyznom, a jakie kobietom - kobieta zarysuje zderzak, urwie lusterko i takie tam a facet jak juz rąbnie to cale auto skasuje :P

Gość hhhehehehe u lala
Nie twierdze ze nie, tylko wytlumacz mi jedno ;) dlaczego w rajdach nie startuja :D bo co ? bo to meski sport ? wcale nie jest powiedziane ze to meski sport ;) wiec jak to jest

też tak uważam, wczoraj miałam naukę jazdy, jechałam elką i gościu łysy w okularach przeciwsłonecznych wymusił mi pierwszeństwo i jedzie kurna 100 na godzinę, bym przydzwoniła w niego, normalnie zawał serca na środku skrzyżowania

Gość hhhehehehe u lala
Trudno skasowac auto jak sie jedzie 50km/h .... nawet tico sie nie rozsypie ;)

Gość hhhehehehe u lala
Piggy to codziennosc , jak bedziesz obgryzac tipsy po spotkaniu z kazdym lysym cieciem to nie rob prawa jazdy, bo na prawde ktos ci w dupe wjedzie, a nie daj boze w bok.

Gość hania1234
bo trzeba jezdzic przepisowo a nie szpanowac ;D

Gość hs84
hej, ja kilka miesiecy temu kupiłam seata leona 1.9 diesel i jestem bardzo zadowolona, autko pali przeciętnie 5-6 l na 100km wiec niedużo, z wyglądu też super, nie wiem jaki masz budżet ale naprawde polecam :)

Gość hhhehehehe u lala
Co nie zmienia faktu ze nie wszyscy musza miec prawo jazdy, a juz ci co na widok pedzącego dresa w BMW taty są osrani tym bardziej nie powinni go miec.

Gość hania1234
hs 84 tez zwrocilam uwage na leona :) fajnie wygląda, o tym budzecie jeszcze pomysle zawsze mozna cosik dopozyczyc a samochod faktycznie fajny ;)

Gość akahahaha
VW GOLF III :)

Gość hhhehehehe u lala
Czy to cos zmienia ? :D lol Mozna nie miec, a przejechac jako pasazer wiecej kilometrow jak nie jeden za kolkiem, mozna miec prawo jazdy 10 lat i przejechac przez ten czas 50 km (serio) ;) Wiec nie rozumiem pytania.

Gość ollamonolla
a ja mam nissana micre, tez malo pali, jest malutki wiec do miasta idealny :) no i "odpukac" nic sie z nim zlego nie dzieje :) polecam z czystym sumieniem :)