Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

wiktoria2342

zapomogi dla rodzin ofiar paranoja

Polecane posty

40000 od panstwa, kasa od zusu, przeczytałam na wp.pl : ZUS ułatwi wypłatę świadczeń dla rodzin ofiar wypadku w Smoleńsku co jeszcze dostaną moze cała polska ma oddac po 10000 zł z wypłaty i tak jzu opodatkowanej..... no paranoja....

Kancelaria premiera rozpatrzy wnioski o przyznanie specjalnych rent rodzinom ofiar katastrofy rządowego samolotu pod Smoleńskiem. i jeszcze to....

czyli juz mamy: rente, zapomoge od zus, zapomoge od Państwa , pogrzeb za darmo co zrozumiale sponsoruje rząd ( ale 20000000za sam pogzreb to tez jakas pomyłka)

Gość banko-
weż sie prukfo do roboty - a nie ludzom nad trumnami pieniadze wyliczasz -jeszcze ciała w ziemi nie spoczeły , jeszcze nie wszystkie odnalezione - a ta już jadem pluje ..... wstyd

no wlasnie jeszcze ciała nie spoczęły a rodziny juz wypełniają wnisoki o zapomoge....sorry ale na biednych nie trafilo

Ale zapomnialas dodac ze bedzie to pogrzeb 96 osob. Trzeba zapewnic ochrone tym ktorzy przyjada na uroczystość. Ty bys pewnie wrzucila do pierwszego lepszego dołu, przysypala ziemia i po pogrzebie.

nie wszyscy są w super sytuacji. np Putra zostawił 8 (ośmioro!!) dzieci i niepracującą żonę, z czego będą żyć?? jego synek za miesiac miał iść do komunii

z całym szacunkiem dla Pana Putry, skoro mial 8 dzieci to najwidoczniej mogl sobie an to pozwolic, ja nie moge,,,,a ile ejst rodzin wielodzietnych żyjących za 500 zł miesięcznie?

Gość banko-
zaraz ci prukfa napisze ,ze synek Putry dostanie mega wypasione koperty i bęa zyć długo i szczęsliwie ....

Gość banko-
ja nie moge,,,,a ile ejst rodzin wielodzietnych żyjących za 500 zł miesięcznie?----------------------i bardzo dobrze - nie rozmnazaj sie broń Boże - bo jeszcze kogoś takiego jak Ty powielisz . pewnie p. Putra powinien to po prostu przewidzeć - " nie bedę mial tylu dzieci ile z żona chcemy - bo moze coś mi sie staćnp .zginę w katastrofie samolotowej " ----------------boszsz , babo= naprawdę jesteś kobietą - czy bankomatem ?

skoro wam to pasuje to placcie im jeszcze wiecej!!!ciekawe czy nei daj boze jakby któremus z nas cos sie stalo to byłaby tak szybka reakcja zusu rzadu?moj znajomy na zapomoge z zusu czekal 6 miesiecy.....

ale widze ze nie ma tu z kim pisac....tylko doszły mnie słuchy ze z powodu wielkich kosztów pogrzebu zapomogi dla ofiar itd wszelkie podwyżki w instytucjach panstwowych zostana wstrzyjmane to was tez cieszy?

Gość banko-
ojej - to w ramch rewanżu odbierzmy im wszystko i wrzućmy do bezimiennej mogily - będzie szybciej i taniej - a forsę dajmy takim jak ty - tylko pamietaj - nigdy nie wracaj !!!

Gość banko-
czyli takie panienki z okienka jak ty nie dostaną 15 zl podwyzki - ojej - jak mi przykro do roboty powazniejszej sie weż absolwentko gimnazjum - a nie zazdrośc wszystkiego wszystkim - nawet śmierci i trumny .

Gość fwkwkwkwk
co w tym dzwinego, ze po smierci rodzina dostaje odszkodowanie? zwlaszcza ze to byl pracujacy czlowiek, a co dopiero urzednik panstwowy. ja po smierci mojego ojca na sluzbie tez bym dostala 125tyś zł.

zgadzam się trzeba tym rodzinom pomóc, ale tak jak każdej rodzinie w Polsce odszkodowanie, pozniej zapomoga po 100 zł na dziecko i przydzielic prace, czy to znaczy ze zony córki tych urzednikow beda zyc z moich pieniedzy??? żadna z nich nie pracowała?

Gość banko-
lepiej tgo nie pisz bo ci panienka wiktoria powie że powinnaś ojca zmordować - bo po co sie ma kasa marnować ? a jeszcze jakby umarł śmiercia naturalną - czysta strata . Czymu niektorym tak forsa oczy zaślepia ? ta idiotka autorka już któryś atek na ten temat zaklada - po co ? mysliśc paniuśiu ,ze i tobie coś skapnie z tych odszkodowań ?

Gość banko-
sle sie nażyją za 40 tys - lolaboga - weż sie dziewucho do pracy - to zobaczysz ile to naprawde jest 40 tys - bo teraz to wydaje ci sie ,ze to Bóg wie jaka kwota - a za to nawet samochodu lepszego nie kupisz - a co dopiero ożyciu mówić . Ale biedakom zawsze sie wydaje że jak kwota ma 3 zera - a juz 4 - to istny majątek

a to 40000 to jedyne żrodło utrzymanai a dla nich??do roboty mozna sie wziasc beda mieli wiecej, a renty dożywotnie a odszkodowania a zapomoga z zus?

Gość fwkwkwkwk
oczywiscie ze kazdej rodzicie trzeba pomoc. ale idiotko naszego panstwa na to nie stac!!!! kazdy ma to co sobie wypracowal. zywicielem ich rodziny byl wysoko postawiony urzednik panstwowy, wiec to chyba normalne ze teraz musza dostac pieniadze. oni zgineli w trakcie wykonywania swoich obowiazkow, a nie na urlopie!!! skoro oni zgineli na sluzbie, to z jakiej racji ma im sie obnizyc teraz standard zycia, skoro ojciec i zywiciel rodziny wypracowal im ten zyciowy standard

Gość dowiktori
[zgłoś do usunięcia] wiktoria2342 Nie lepiej żeby Tobie dali... wtedy będzie sprawiedliwie. Jak by Tobie dali to byś nie krzyczała. Te marne 40.000 bliskich im nie zwrócą. Stul pysk bo nóż się w kieszeni otwiera.

Gość ale co mieli ich zostawic
na lodzie?? Wg mnie to powinni dostac. Ale tyle co inne rodziny, np po tragicznie zmarlych gornikach...

Ja pierdole tak Ci zalezy na kasie. Weź ubij starego to moze i Ty cos dostaniesz. Normalny czlowiek wie o tym ze te 40 tysiecy, renty i zapomogi ani zadne pieniadze nie zastapia im osoby ktora zgineła i to w takich okolicznościach. Ale Ty pewnie wolałabys kase

Gość fwkwkwkwk
jesli dziecku ginie ojciec, to dziecko z czego ma teraz zyc? zwlaszcza ze ojca mial na tyle obrotnego ze zapewnial mu godziwe warunki rozwoju. wyproacowal to dla swoich dzieci, ktore nie moga teraz zostac na lodzie.