Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość monicaaaa23

problem z facetem

Polecane posty

Gość monicaaaa23

Nie raz mówi jak bardzo mnie kocha, jestem z nim szczęśliwa. A raz potrafi mnie wyzywać od dziwek (bo taki głupek pisał do mnie zboczone rzeczy ,ale ja mu na to nie odp nic takiego) , przyjezdza do mnie tylko jak ma zjazd ( ma gdzie przenocowac itd) a tak to mu się nie chce nawet na moje urodziny , które są w sobotę, a obiecał ,że przyjedzie . Teraz powiedział ,że nie przyjedzie bo on woli żebym pojechala do jego miasta bo mu sie u mnie w mieście nie chce siedzieć i na koniec powiedział ,,żegnam" ... kiedys zawsze by do mnie przyjechał... co mam zrobić?

Gość monicaaaa23
ostatnio jak była afera z tym co do mnie te zboczone rzeczy pisał to powiedział ,że nie chce mnie znać ,że jestem dziwką i się mnie brzydzi... tak mi sie przykro zrobiło

Gość monicaaaa23
up

Gość monicaaaa23
no niech ktoś cos powie doradzi bo smutno mi jest :(

Gość sama napisalas za kiogo cie ma
olej go. tego kwiatu pol swiatu.

Gość monicaaaa23
oj łatwo powiedzieć... są chwile złe ,ale są i takie kiedy jestem szczęśliwa... ale czasem myślę ,że jak tak daej pojdzie to wykoncze sie przez niego nerwowo bo ile ray płakalam przez niego to nie pamiętam nawet

Gość sama napisalas za kiogo cie ma
wiesz co teraz tak mowisz. kolezanka miala podobny problem. byla z facetem ponad 2 lata czasem bylo dobrze, czasem ja od najgorszych wyzywal. w koncu z nim skonczyla. i na dobre jej to wyszlo, bo ma teraz kochajacego meza i dziecko w planach. no chyba ze chcesz zostac meczenica ... twoj wybor.