Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

malinka111111

Boję się minetki:(

Polecane posty

Wiem że to może wydawać się śmieszne ale boje się minetki...zawsze jak chłopak zabiera się do tego to ja się odsuwam,nie wiem dlaczego po prostu boje się ze mu się tam nie spodoba,dbam bardzo o higienie intymna ale mimo wszystko się boje...raz udało mu się mnie namówić ale zamiast wyluzować i relaksować się chwila ja się stresowałam i zero przyjemności:(

Gość problemowa145451
ja miałam dokładnie tak samo:) mój chłopak nalegał i nalegał az w koncu mu sie oddałam;) heh, musisz sie przełamać:) a bedzie Ci cudownie:)

problemowa145451-a zapomniałam powiedzieć ze ja mu czasami robie loda i on powiedział ze ja mu nie pozwalam na minetkę to bezsensu bo chce żeby działało to w obie strony ma racje??

Gość problemowa145451
Słuchaj, to jest ogromna przyjemność takie pieszczoty- Ty go piescisz i dajesz mu rozkosz wiec i on chce Ci taka sama rozkosz dac:) To naturalne:)

Gość problemowa145451
Swoja drogą mezczyzn podnieca robienie minetki;) zawsze najpierw ja zrobie loda mojemu misowi a potem on zajmuje sie mną...i kiedy juz prawie dochodze- patrze a on znowu jest twardy i gotowy do boju- wiec czesto konczy juz we mnie;)

Gość marek 22151
malinka1111 - nie masz co się stresować, wystarczy, że dokładnie umyjesz cipę i możesz śmiało rozkładać nogi.

Gość Roxianaaa
mojego minetka nie podnieca ale ja ja ogolnie lubie :) przelam sie, to kwestia przyzwyczajenia.

Gość netgirl00
Ja też na początku miałam podobne opory, ale teraz to mmm... najczęściej robi mi orgazm językiem... bosko :)

Gość niewolnik2323
jesli jest jakas chetna to chetnie pomoge polize az do orgazmow kilku ile tylko bedziecie chcialy

Gość obeznana;)
witaj;))nie masz sie czego wtydzić;)) ja miałam tak samo;) ale wkońcu przełamałam to;) jeżeli jesteś dorosła to może piwko ci pomoże;) rozluznisz sie a potem pójdzie już jak z płatka ..pozdrawiam i myśla że pomogłam;p

Gość Edusiki
a bo napoczatku to sie chyba kazdy boi :) U mnie to bylo tak ze moj chlopak wiedzial ze chcem bardzo tylko sie balam ...pewnego razu mi raczki przytrzymal i jak zobaczylam ze jest bosko to sie rozluznilam i poddalam mu

Gość Edusiki
To zalezy tez od faceta bo jakby to robil od niechcenia to bym nie chciala a moj mnie przekonal swoim zachowaniem

Gość doktorek 34
Uwielbiam lizać cipki.Ten zapach kobiecego ciała mmmmmmmmm. Dziewczyny nie wstydźcie się.Do odważnych świat należy... Jeśli facet kocha kobietę ,to wyliże wszystko.Ja pirwszy raz musiałem bardzo przekonywać.Wszystko co prawda jest w rękach faceta,ale trochę go do tego zmuście.trzeba mówić otwarcie czego się chce.kobiety, często myślą ,że my wszystko wiemy,a tak nie jest.

Gość doktorek 34
A skoro wyliżę wszystko to znaczy, że wyliżę też brązowe oczko. A, że czasami stamtąd troszkę śmierdzi albo bywa, że coś wyleci, to na mnie nie robi to najmniejszego wrażenia. Co więcej, bardzo to lubię.

Gość tylko_mnie_sluchaj
weź czyste lusterko, wydepiluj się starannie, zapal wszystkie światła, stań w rozkroku, jedną ręką trzymając lusterko a drugą rozchylając delikatnie wargi sromowe... jeśli nie zakochasz się w tym widoku to nie wiem, kim jesteś :D a on bez takich ceregieli, kocha to miejsce bardziej niż Irlandię ! więc daj mu się, do cholery, nacieszyć ! :D

Gość marek 22151
malinka111111, zamiast się bać to wydepiluj sobie porządnie ten swój busz, żeby chłopakowi kłaki nie powłaziły w zębiska i będzie dobrze.