Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wróżka.krystyna.37.lat.

LIpiec 2010 !!! Da się nam we znaki jeszcze bardziej niż kwiecień !!!

Polecane posty

"I wtem wielki ptak metalowy upadnie, a na nim znajdować się będą osoby ważne kraju niezwyciężonego, a na kraj ogarnięty chaosem i żałobą, wrogi najeźdźca ze wschodu uderzy..."

Gość możesz mi powróżyć

Gość podobno już nie mamy wrogów
na wschodzie...

To jest cytat niby z przepowiedni Nostradamusa(juz wczesniej ktos to napisal na innym topiku)ale odezwała sie jedna dziewczyna,ktora napisala ze ma ksiazke z przepowiedniami Nostradamusa i tam nie ma czegos takiego! Dajcie sobie juz spokoj z tym co ma byc za kilka lat.Zyjcie teraźniejszoscia,cieszcie sie zyciem bo ono jest naprawde piekne a co ma byc to i tak bedzie....

No dobra. To teraz z innej beczki... Maryś moja, Maryś, Chodź ze mną do lasa; Ja ci posród gąszcza Pokażę ....... chrabąszcza. Marys moja, Marys, Cos ty za niechluja, Że przy mojej mamie Łapiesz mnie za.......ramię. :D

Gość ja też mam przepowienie
Nostradamusa i tam jest

kolejna przepowiednia nostradamusa "i zdobędą trofeum orły niezwyciężone kopiąc przedmiot ze skóry z powietrzem w środku do sieci rybackiej po trzykroć czym rozzłoszczą braci ze wschodu i broń straszliwa zostanie użyta co zagładę całemu światu przyniesie"

znalazłem następną! "ptak z metalu runie a niemądre oskarżenia wojnę na świat sprowadzą" ewentualnie kazanie z mojej strony: "za prawdę powiadam Wam, skończcie pierdolenie o zmachach, znakach, przepowiedniach,objawieniach bo mnie to wkurwia!"

Gość macie jeszcze jakieś
przepowiednie? to dawajcie bom ciekawa jest

Gość O zgrozo, co za naród
W mojej "wielkiej księdze przepowiedni Nostradamusa" napisane jest, że palił hasz :P Mogę zrobić zdjęcie i Wam wkleić :D

Gość Jak masz ksiazke
To zeskanuj ta strone lub zrob zdjecie komorka i pokaz! nie wierze. ja mam tez przepowiednie,fakt,ze to nie wszystkie,ale tam nie ma tego. mam w pliku pdf

Gość meszugene
Osobowość paranoiczna Z Wikipedii Skocz do: nawigacji, szukaj ICD-10 Osobowość paranoiczna Kod ICD-10F60.0 DSM IV Paranoiczne zaburzenie osobowości Kod DSM IV301.0 Osobowość paranoiczna - zaburzenie osobowości, w którym występuje chłód emocjonalny, wycofywanie się z kontaktów z innymi, wrogość, nadmierna podejrzliwość, nadmierna wrażliwość na lekceważenie i krytykę, niezdolność do wybaczania urazy. Spis treści * 1 Kryteria diagnostyczne (objawy) o 1.1 Kryteria diagnostyczne ICD-10 o 1.2 Kryteria diagnostyczne DSM-IV * 2 Atrybuty osobowości paranoicznej * 3 Odmiany osobowości paranoicznej według DSM-IV * 4 Cechy związane z osobowością paranoiczną według Blaney * 5 Etiologia osobowości paranoicznej (wybrane poglądy) * 6 Bibliografia * 7 Zobacz też Kryteria diagnostyczne (objawy) Kryteria diagnostyczne ICD-10 * wrażliwość na niepowodzenia i odrzucenie * tendencja przeżywania długotrwale przykrości * podejrzliwość, ujmowanie obojętnych działań otoczenia jako wrogich lub pogardliwych * sztywne poczucie własnych praw * podejrzenia dotyczące wierności (partnerów i przyjaciół) * przecenianie własnego znaczenia * pochłonięcie wyjaśnieniami wydarzeń Kryteria diagnostyczne DSM-IV * pozbawiona wystarczających podstaw podejrzliwość, że inni nas wykorzystują, krzywdzą lub oszukują, * zaabsorbowanie bezpodstawnymi wątpliwościami co do lojalności przyjaciół lub wspólników i co do tego, czy są oni godni zaufania * niechęć do zwierzania się innym, spowodowana nieuzasadnionym lękiem, że informacje te zostaną użyte przeciw nam w złych intencjach * odczytywanie ukrytych, poniżających lub groźnych znaczeń z niezłośliwych uwag lub zdarzeń * ciągłe noszenie urazów, czyli niewybaczanie zniewag, krzywd lub afrontów * dostrzeganie ataków na nasz charakter czy reputację, które zwykle nie są widoczne dla innych, oraz szybkie reagowanie na nie gniewem lub przechodzeniem do kontrataku * powtarzające się nieusprawiedliwione podejrzenia dotyczące wierności współmałżonka lub partnera seksualnego Atrybuty osobowości paranoicznej Atrybuty te charakteryzują funkcjonowanie osobowości paranoicznej: * czynności ekspresyjne - obronna; * funkcjonowanie interpersonalne - prowokacyjna; * styl poznawczy - podejrzliwy; * obraz ja - nienaruszalne; * reprezentacje obiektów - niezmienne; * główny mechanizm obronny - projekcja; * organizacja morfologiczna - nieelastyczna; * nastrój/temperament - gniewny. Odmiany osobowości paranoicznej według DSM-IV * fanatyczna (z cechami osobowości narcystycznej), * zrzędliwa (z cechami osobowości negatywistycznej), * wyizolowana (z cechami osobowości unikającej), * zatwardziała (z cechami osobowości kompulsyjnej), * złośliwa (z cechami osobowości sadystycznej). Cechy związane z osobowością paranoiczną według Blaney * nieufność, * podejrzliwość, * czujność, * cynizm * rywalizacyjność (porównywanie się z innymi), * poczucie krzywdy, * zazdrość, * nadwrażliwość na krytykę, * przepełnienie złością, * mściwość, * ostrożność, * niezachwiane przekonania, * zazwyczaj brak poczucia humoru, * dychotomiczne myślenie, * samowystarczalność, * zadufanie, * przekonanie o własnej wyższości, * usprawiedliwienie samego siebie.

Gość O zgrozo, co za naród
Jak tam nie ma takiej przepowiedni a ja pisałam o haszu. Czytaj mnie uważnie a nie się sadzisz :o