Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość diankaooo

jak smazyc rybe żeby nie przywierała do patelni??

Polecane posty

Gość diankaooo
mam nieteflonowa jak to smazyc paskudztwo, zeby sie nie rozpadła i na niej n ie została

Gość diankaooo
zaraz sprawdze czy juz sie całkiem rozmroziła

Przypomniał mi sie kawał Zona wchodzi do domu i widzi jak mąż skrobie patelnie teflonową widelcem i mowi: -Gdzie widelcem po teflonie? A maz na to: -Sama jesteś poteflon :D

Gość rose&roll
olej lub oliwa i nieduży ogień bo wtedy sie przypala i przywiera a jak przekręcasz albo sciagasz ja juz z patelni to takim specjalnym czyms płaskim i duzym :P i bardzo ostroznie, ja wlasnie jem łososia z patelni mniam :)

Gość ryyyyyybek
musisz odsaczyc rybe z wody, np recznikiem papierowym

Gość diankaooo
zaraz ide rozprawic sie z tym mintajem, mam nadzieje ze bedzie ok, jest rozmrozony, obiad na 15

ryba całkowicie rozmrożona jak mocno wilgotna od wody to wklep w papier rozgrzana oliwę MOCNO!!! i nie sparz kolejnych kawałów po poprzednich kawałkach

Gość Mario Bolucci
Upiecz w folii aluminiowej, jest zdecydowanie lepsza

Gość gdfgdf
ej ja zawsze rozmrazam i nie wiedzialam ze mozna inaczej a wy jak to robicie ? taka z lodem wrzucacie na tłuszcz? jak panierujecie?

moim sposobem na rybę jest podwójna paniera :D mocze rybę w jaju, potem obtaczam w bułce, potem znów mocze w jaju, znów obtaczam w bułce i wrzucam na gorący tłuszcz :D z podwójną paniera ma większą wytrzymałość i zazwyczaj nie przywiera ;)

Gość gość
A ja mam na to idealny sposób! Mnie zawsze się ryba przypalała do patelni i rozpadała do momentu aż usmażylem ją owiniętą w papier do pieczenia! Teraz bezbłędnie zawsze jest usmażona. Polecam wszystkim co maja pododbny problem ze smazeniem ryby.