Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość diankaooo

jak smazyc rybe żeby nie przywierała do patelni??

Polecane posty

Gość diankaooo
mam nieteflonowa jak to smazyc paskudztwo, zeby sie nie rozpadła i na niej n ie została

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość diankaooo
zaraz sprawdze czy juz sie całkiem rozmroziła

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Przypomniał mi sie kawał Zona wchodzi do domu i widzi jak mąż skrobie patelnie teflonową widelcem i mowi: -Gdzie widelcem po teflonie? A maz na to: -Sama jesteś poteflon :D

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość rose&roll
olej lub oliwa i nieduży ogień bo wtedy sie przypala i przywiera a jak przekręcasz albo sciagasz ja juz z patelni to takim specjalnym czyms płaskim i duzym :P i bardzo ostroznie, ja wlasnie jem łososia z patelni mniam :)

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość ryyyyyybek
musisz odsaczyc rybe z wody, np recznikiem papierowym

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość diankaooo
zaraz ide rozprawic sie z tym mintajem, mam nadzieje ze bedzie ok, jest rozmrozony, obiad na 15

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
ryba całkowicie rozmrożona jak mocno wilgotna od wody to wklep w papier rozgrzana oliwę MOCNO!!! i nie sparz kolejnych kawałów po poprzednich kawałkach

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość Mario Bolucci
Upiecz w folii aluminiowej, jest zdecydowanie lepsza

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość gdfgdf
ej ja zawsze rozmrazam i nie wiedzialam ze mozna inaczej a wy jak to robicie ? taka z lodem wrzucacie na tłuszcz? jak panierujecie?

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
moim sposobem na rybę jest podwójna paniera :D mocze rybę w jaju, potem obtaczam w bułce, potem znów mocze w jaju, znów obtaczam w bułce i wrzucam na gorący tłuszcz :D z podwójną paniera ma większą wytrzymałość i zazwyczaj nie przywiera ;)

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość gość
A ja mam na to idealny sposób! Mnie zawsze się ryba przypalała do patelni i rozpadała do momentu aż usmażylem ją owiniętą w papier do pieczenia! Teraz bezbłędnie zawsze jest usmażona. Polecam wszystkim co maja pododbny problem ze smazeniem ryby.

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach

×